Dimensor S

A digitálisan nyomtatott dekoráció új dimenziója

A DIMENSE technológia és a Dimensor S nyomtató az élénk képek és a tapintható dombornyomás páratlan kombinációját kínálja, új dimenziót adva dizájnjainak.

Dimensor S

Nagy formátumú vízbázisú nyomtató texturált nyomtatáshoz

A Dimensor S nem csupán egy nyomtató, hanem kapu is a végtelen lehetőségek világa felé. A fejlett tintasugaras nyomtató erejét egy naptár precizitásával ötvözi, lehetővé téve a folyamatos nyomtatást és dombornyomást megszakítás nélkül.

  • A DIMENSE technológia biztosítja, hogy minden dombornyomási dizájn olyan egyedi legyen, mint az Ön projektje, korlátlan kreatív szabadságot biztosítva Önnek.
  • Korszerűsítse munkafolyamatát egyidejű nyomtatással és dombornyomással egy lépésben.
  • Az optimális eredmények biztosítása érdekében teljes DIMENSE megoldást kínálunk - a Dimensor S nyomtatót, a speciális, PVC-mentes DIMENSE médiát, és kiváló minőségű, vízbázisú DIMENSE festékeket és strukturált festékeket.

Fedezze fel a DIMENSE technológiát: Digitális Nyomtatás

Tapasztalja meg a digitális nyomtatás új korszakát a DIMENSE technológiával ‒ egy úttörő megközelítés, amely átalakítja a módot, ahogyan a digitális nyomtatásról gondolkodunk. Egyedülálló technológiánk lehetővé teszi élénk képek és bonyolult dombornyomott minták egyidejű nyomtatását egyetlen folyamatban. A DIMENSE segítségével nemcsak nyomtatást végezhet, hanem többdimenziós mesterművet is készíthet.

DIMENSE alkalmazások
Terek átalakítása művészi hangulattal

Akár egy kereskedelmi tér hangulatát szeretné fokozni, akár egyedülálló márkaépítési megoldást keres, a DIMENSE technológia innovatív és személyre szabható megközelítést kínál a belsőépítészeti és bemutató alkalmazásokhoz. Élvezze a művészet és a technológia ötvözését, és nézze meg, ahogy terei lenyűgöző környezetté alakulnak a Dimensor S nyomtatóval.

A DIMENSE Dimensor S fő előnyei

Egyedi, digitálisan szabályozott struktúra laudantium.

PVC-mentes DIMENSE média

Környezetbarát DIMENSE festékek

Egyedi, digitálisan vezérelt struktúra teljes színskálával egy passzal

A DIMENSE egy szabadalmaztatott forradalmi megoldás, egy tintasugaras nyomtatót, médiát és festékeket kombinálva, így egy lépésben készít 3D texturált nyomatokat és színes grafikákat. Különböző felületű hordozókat választhat, például matt, velúr, arany, ezüst, gyöngyházfényű és kaméleon, tapéta vagy textilalapú anyagokkal. A nyomtatott képek és grafikák akár 1,5 mm magasak és 1,58 m szélesek is lehetnek, lenyűgöző vizuális és tapintható hatást keltve.

Fenntartható, környezetbarát megoldás

A DIMENSE nemcsak lenyűgöző technológia, hanem még zöld is. Vízbázisú DIMENSE festékeket és PVC-, lágyító- és ftalátmentes DIMENSE hordozót használ. A DIMENSE megfelel olyan beltéri biztonsági szabványoknak is, mint az AgBB vagy az A+ tanúsítvány, ami biztosítja, hogy nyomatai biztonságosak és környezetbarátak legyenek. A DIMENSE segítségével csodálatos termékeket hozhat létre anélkül, hogy veszélyeztetné a bolygót.

.

Sokféle tapintható alkalmazás

A DIMENSE egy sokoldalú technológia, amely képes 3D texturált nyomatokat készíteni különböző alkalmazásokhoz, mint belsőépítészeti dekorációhoz, üzletbrandinghez, vászonakhoz, keretezett képekhez, külső falakhoz, grafikus kijelzőkhöz, csomagoláshoz, könyvborítókhoz és kereskedelmi nyomtatáshoz. A DIMENSE segítségével hatékony tapintási és lenyűgöző vizuális hatásokat adhat termékeihez, így azok vonzóbbá és emlékezetesebbé válnak. A DIMENSE ideális megoldás lakberendezők, vizuális merchandiserek, tapétagyártók, PSP-k, csomagolás-átalakítók, kereskedelmi nyomtatók, jelzés- és kijelzőnyomtatók, kiállítás-építők és még sokak számára.

Caldera RIP szoftver mellékelve

A DIMENSE egy teljes körű megoldás, amelynek része a VisualRIP+, az iparág egyik vezető szoftvercége, a Caldera nagy teljesítményű RIP- és nyomtatási szoftvere. A VisualRIP+ alapvető funkciókkal rendelkezik lenyűgöző falburkolatok létrehozásához, mint például lépés és ismétlés, csempézés és színkezelés stb. Nagy sebességű feldolgozási képességgel is rendelkezik, amely könnyedén kezeli a hatalmas nyomtatási fájlokat.