VersaUV LEF2 sorozat Asztali Síkágyas Nyomtató

Fejlett sokoldalúság

VersaUV LEF2-300D, LEF2-300, LEF2-200

Asztali UV Síkágyas Nyomtató

Ügyfelei valami egyediat akarnak. Adjon nekik valami rendkívülit a VersaUV LEF2 sorozattal: a Roland díjnyertes asztali UV nyomtatóinak legújabb generációja háromféle modellben kapható. Az egyszerű kezelhetőség és a lehetőségekkel teli LEF2 sorozat lehetővé teszi a közvetlen nyomtatást akár 200 mm vastag anyagok és tárgyak hatalmas sorozatára - lenyűgöző színű, valósághű textúrákat és elegáns dombornyomott effektusokat eredményez.

Válassza azt a VersaUV LEF2 nyomtatót, amelyik legjobban illik a vállalkozásához


Válassza a LEF2-200-at
a sokoldalú termék testreszabáshoz.
(508mm w x 330mm l x 100mm t)


Válassza a LEF2-300-at
a nagyobb mennyiségű testreszabáshoz.
(770mm w x 330mm l x 100mm t)


Válassza a LEF2-300D-t
a magasabb tárgyak nyomtatásához.
(770mm w x 330mm l x 200mm t)

Gyors, igény szerinti nyomtatás akár egy vagy több elemre

A Roland VersaUV LEF2 sorozat valóban feszegeti a nyomtatási lehetőségek határait, hozzáadott értéket adva a polcokon lévő termékeknek, azok egyedi, személyre szabott darabokká alakításával. Testreszabhat kis és közepes méretű elemeket, igény szerint, vállalati márkajelzés és kiváló grafika hozzáadásával - egyetlen objektumtól a hosszabb gyártási ciklusig.
Tegye egyedivé jövedelmező termékek hatalmas sorozatát, mint például külső akkumulátorok, okostelefontokok, laptopok, promóciós cikkek, prototípusok, ajándéktárgyak, tollak, táblák, személyre szabott díjak, ajándéktárgyak, dobozok, cipők és még sok más.

Érezze a Színeket a Lakk ECO-UV Festékkel

Nyomtasson fényes vagy matt felületeket, valósághű textúrákat, vagy 3D-s domború hatásokat, hogy hozzáadjon ellenállhatatlan új dimenziós érzést és szín a nyomatokhoz. Készítse el a saját felületét vagy válasszon a 72 használatra kész textúra minta közül a Roland Textúra Rendszer Könyvtárból.

Ajánljon Egyedi Testreszabott Termékeket az ECO-UV festékkel

A CMYK, fehér és lakk Roland ECO-UV festék azonnal szárad a széles színterjedelemhez, éles részletekhez és élénk színdenzitáshoz. Az ECO-UV nem igényel kipárolgást, és íves és szabálytalan felületek köré nyújtható, repedezés nélkül.

  • Hozzon létre színeket, amelyek kitűnnek a sötét, színes vagy átlátszó médiákon, egy alapréteg Roland UV fehér festék alányomtatásával.
  • Az opcionális beépített alapozó3 előkészíti az objektumokat gyorsan és kényelmesen.
  • Az automatikus festékkeringető rendszer csökkenti a működési költségeket és az egyenletes állag érdekében megakadályozza, hogy a festékpigmentek leülepedjenek a csövekben.
  • A ködszűrők elnyerik a festékfelesleget, amely a nyomathordozó szélein kiszitál, hogy kiküszöböljék a túlszűrődést és megakadályozzák, hogy a tinta leülepedjen a belső alkatrészeken.

A Termelékenység és a Nyomtatási Területek Megválasztása

A LEF2 sorozat három modellt kínál, különböző nyomtatási területekkel és sebességgel, így egyeztetheti a munkája mennyiségéhez, valamint a nyomtatni kívánt anyag és tárgyak méretéhez.

Hatékony VersaWorks 6 RIP Szoftver Alaptartozékként

A nagy teljesítményű új 64 bites feldolgozási és RIP képességekkel, valamint a kivágással, csempézéssel, fészkeléssel és egyéb eszközökkel a világ legerősebb RIP szoftvere, a VersaWorks 6, még egyszerűbbé teszi a gyártást és maximalizálja a nyomtatóeszköz képességeit.

A Harlequin RIP kétmagos motor, amely támogatja a PDF 2.0 és a natív 64 bites feldolgozást, biztosítja az árnyékokkal és átlátszóságokkal ellátott PDF-fájlok pontos megjelenítését.Ikon alapú felület, amely a drag-and-drop funkcióval megkönnyíti a használatot.

Támogatja az adatforgatást és a részleges nyomtatási funkciót, amely megtartja a pozícionálási információkat.

A Speciális Színlemez Generálás lehetővé teszi a Fehér, a Lakk és az alapozó rétegek automatikus generálását közvetlenül a RIP-ben.

A direkt szín dombornyomás funkció felgyorsítja a 3D dombornyomott hatások nyomtatását (csak a CMYKGlGlWh tintakonfigurációhoz támogatott a LEF2-300 és LEF2-300D készülékeknél).

A Színmegfelelő funkció lehetővé teszi a könnyű színmegfelelést ugyanazon nyomtatómodellek és tinta típusok esetén. A következetes szín-egyeztetés akkor is lehetséges, ha a nyomtatási feladatokat több nyomtató egységgel osztja meg4.

A fejlett RIP funkciók magukban foglalják az új nyomtatási sor opciókat, akár 40 előre beállított munkát, UV-utókezelést a RIP-el és az új 16-lépéses nyomtatási módot (standard 720x720 dpi).

UV testreszabás könnyen és hatékonyan

A VersaUV LEF2 sorozat teli van fejlett funkciókkal, amelyek egyszerűsítik a működést és még gyorsabbá teszik a nyomtatást. A nyomtatáskor teljesen zárt, tiszta, hűvös, energiatakarékos UV-LED lámpákkal és öntapadó festék tulajdonságokkal rendelkezik. A LEF2 számos új funkciót kínál a nyomtatási folyamat korszerűsítéséhez.

Többféle Nyomtatási funkció

Végezzen folyamatos nyomtatást hatékonyan. A Többszörös nyomtatás funkcióval a következő nyomtatást elindíthatja a gép Start gombjának megnyomásával, anélkül, hogy visszatérne a szoftverhez.

Roland DG Nyomtató Állapotmonitor

Azonnal ellenőrizheti a monitoron lévő több nyomtató működési állapotát. Távolról kezelheti a nyomtatási műveleteket, lehetővé téve a következő gyártási folyamat beállítását az idő pazarlása nélkül.

Start Időzítő funkció

Adjon meg egy meghatározott időt a nyomtatófej tisztítás és a fehér tinta keringés beállítási folyamatának automatikus elvégzéséhez, így a gép készen várja Önt az anyag betöltéséhez és a nyomtatás azonnali megkezdéséhez.

Tartós UV Lámpák

A LEF2 sorozat LED lámpákat használ az UV szárításhoz, amelyek akár tízszer hosszabb ideig tartanak, mint a hagyományos UV lámpák, és azonnal be- vagy kikapcsolhatóak, valódi igény szerinti előállításhoz tipikus bemelegedési idő nélkül.
Ezenkívül a LEF2 automatikusan alacsony fogyasztású üzemmódba vált, ha hosszabb ideig nem használja.

Nagy Megbízhatóság és Biztonság

Távolítsa el a nyomtatófejen maradt festéket a Fejfrissítő funkcióval, amely megtisztítja a nyomtatófej felületét, hogy megőrizze a gép egészségét és a festék költséghatékonyságát.
Minimalizálja az állásidőt a nyomtatófej ritkán előforduló eltömődése esetén - az új Fúvóka Maszkoló funkció lehetővé teszi a nyomtatás folytatását a nyomtatófej felének használatával.
A légmentesen burkolat megvédi a kezelőket az UV fénytől, és megakadályozza, hogy a nyomtatás közben por ülepedjen az anyagok felületére.

Specifikáció