DE-3

DE-3 Asztali Gravírozógép

A DE-3 asztali gravírozógép a gravírozási technológia több mint 30 éves innovációjának eredménye, lenyűgöző sokoldalúságot és gyors, felhasználóbarát automatizált gyártást biztosítva.
A lézer-mutató technológiával, az Ethernet-kapcsolattal, az automatikus mélységszabályozással és más intelligens funkciókkal a DE-3 ideális kulcsrakész gravírozási megoldás pontos szöveg és grafika előállításához, anyagok és tárgyak hatalmas választékra.

Fedezze fel a Gravírozási Alkalmazások Világát a DE-3-mal

Függetlenül attól, hogy táblakészítő, berendezésgyártó, díj vagy ajándék szállító - a DE-3 asztali gravírozó ideális lenyűgöző különféle ajándéktárgyak, feliratok, trófeák, szerszámok és ipari termékek gravírozásához. A DE-3 beépített biztonsági burkolata és felhasználóbarát működése ideálissá teszi azt a kiskereskedelmi környezetben történő használatra.

Pontos személyre szabás

A lézeres mutató pontosan meghatározza a kiindulási pontot, és megjeleníti a gravírozási út előnézetét a hordozón - állítsa be a gravírozási pozíciót egy gombnyomással.

Precíziós Gravírozás

Könnyen alkalmazható orrkúpok hozzáadhatók az orsó egységhez, hogy automatikusan szabályozzák a gravírozás mélységét a hordozó felületén, következetesen pontos eredményeket adva.

Gyors és Könnyű Gyártás

Egy 20 000 fordulat/perc DC kefe nélküli motor meghajtással, a DE-3 fejlett felületérzékelőt és más automatikus funkciókat tartalmaz, amelyek gyorssá és egyszerűvé teszik a beállítást és a gravírozást.

Ethernet Csatlakozás

A gép működtetés távolról vezérelhető

a DE-3 készüléken - LAN hálózati kapcsolatot

biztosítva több gépen történő gravírozáshoz.

Kézben Tartott Vezérlés

Számítógép használata nélkül gyorsan kiválaszthatja a gép opcióit, például az orsó sebességét és az egygombos tisztítást. A gravírozási feladatok adatait el lehet küldeni a számítógépről, és a PC leválasztása után tárolhatóak a vezérlőben.

Új Szoftver és Nyílt Felépítés

A DE-3 nyílt forráskódú technológia, amely egyenesen a dobozból függetlenül működik az összes népszerű gravírozó szoftverrel, ipari szabványú eszközökkel és alapanyagokkal. A DE-3-hoz tartozik a Dr. Engrave Plus szoftver, amely új felhasználói előnyöket kínál.

  • Támogatja az AI fájlokat és a szabványos grafikai/vektor adatokat
  • Az újonnan hozzáadott szintező és fúró funkciók lehetővé teszik a standard szöveggravírozást, valamint a felületkiegyenlítést és lyukak fúrását
  • Megtartja a praktikus sablonfunkciókat, valamint az Excel és CSV adatbázisokat a soros adatfeladatok gyors gravírozásához

További jellemzőkEgy kompakt asztali eszköz, amely professzionális gravírozóként teljesít.Kis lábnyomú készülék nagy 305 mm (X) x 230 mm (Y) x 40 mm (Z) munkaterülettel, hogy kényelmesen illeszkedjen irodai, tantermi, műhelyi és kiskereskedelmi környezetbe.Opcionális központi satu áll rendelkezésre a szabálytalan tárgyak - például laposüvegek, kompakt tükrök, szemüvegkeretek és egyebek - biztonságos befogásához.Tiszta és biztonságos gravírozási megoldás teljesen zárt működéssel.

Műszaki adatok