Váltsa valóra ötleteit

3D alkatrészek és prototípusok egyenesen az asztalról

monoFab SRM-20

Asztali Marógép

Mint kicsi marógép, az SRM-20 kompakt méretet, de hatékony funkcionalitást kínál megfizethető áron. A valósághű alkatrészek és prototípusok gyártása egyszerű és kényelmes egy olyan eszközzel, amely bármilyen irodában, otthonban vagy osztályteremben elfér. Olyan felhasználóknak, akik fejlett marókapacitást keresnek szakértői működtetési készségek nélkül, az SRM-20 a legkönnyebb és legpontosabb CNC marógép a kategóriájában.

Készítsen Valósághű Prototípusokat

Alapanyagok széles választéka, beleértve modellező viasz, kémiai fa, hab akril, poly acetate, ABS és PC tábla marhatóak precízen az SRM-20 kicsi marógéppel, lehetővé téve valósághű 3D prototípusok készítését, amelyek gyakorlatilag megegyeznek a gyártási alkatrészekkel.

Precizitás és Termelékenység

Optimális hatékonyságra és termelékenységre tervezve, az SRM-20 egy következő-generációs asztali marógép, amely egy mikro-lépcsős motor meghajtó rendszerrel rendelkezik a tiszta és pontos kontúrokhoz és a nagy előtoláshoz.

Többtengelyes Marás

Az SRM-20 számos technológiai fejlesztéssel lett kialakítva, beleértve az érintőgombos VPanel vezérlőt az előtolási sebesség, az orsósebesség és a marás teljes X, Y, Z tengelyeinek szabályozásához, és egy új, független befogórendszert, amely lehetővé teszi a Z-tengely alappont gyorsabb beállítását és a gyors szerszámcserét.