LV-290

A vágás művészete

LV-290

Növelje kreativitását és építse vállalkozását a Roland LV sorozat lézergravírozóival. Kompakt és igazán könnyen használható, az LV sorozat hatalmas anyagválasztékot vág, gravíroz és jelöl, hogy egy gombnyomással lenyűgöző eredményeket érjen el. Még tovább bővítheti jövedelmező lehetőségeit, ha kombinálja az LV gravírozót egy VersaUV LEF/LEF2 nyomtatóval, hogy lenyűgöző ajándéktárgyakat és prototípusokat készítsen egyedi testreszabáshoz. Kétféle méretben kapható, hogy illeszkedjen irodájához vagy műhelyéhez, az LV lézergravírozók teljesen zárt működést kínálnak érintés nélküli CO2 lézerrel és 1-es osztályú biztonsági előírásokkal.

Gravírozzon, Vágjon és Építse Vállalkozását
Többszáz Alkalmazással

Akár új testreszabási vállalkozást indít, hozzáadott értéket szeretne adni a meglévő termékvonalához, vagy akár olyan gyártó, aki a hatékonyság növelésére törekszik a házon belüli termelés bevezetésével, a Roland LV lézergravírozó gépei sokféle választási lehetőséget és termék változatosságot kínálnak. Adjon fotókat, grafikákat vagy szöveget a meglévő termékekhez, vagy vágjon saját tárgyat jelöléshez vagy gravírozáshoz.

Lenyűgöző Média Kompatibilitás

Az LV sorozat széles anyagválasztékkal kompatibilis, a műanyagoktól a fáig, bőrig, papírig, parafáig és még sok másig. Két, különböző méretben elérhető modell közül választhatja ki azt, amelyik a legmegfelelőbb azon alapanyagok vastagságának és méretének, amelyekkel dolgozni akar.

Precíz Vágás és Gravírozás

Az LV sorozat érintésmentes CO2 lézert használ bonyolult formák és szövegek gravírozásához éles élekkel, nagy sebességgel. A hagyományos számítógépes gravírozókkal ellentétben a vágott felületek sima, tiszta, szálka nélküli felszínnel rendelkeznek, így kiküszöbölhető az utómunka. A gravírozó szerszámok eltörnése vagy elhasználódnása nélkül, a lézer mindig szép felülettel rendelkezik, és a minősége nem romlik. Az LV-290 CCD kamerával van felszerelve, amely támogatja az anyag pozicionálását, hogy pontosan kontúrra vágott, UV-nyomtatással ellátott grafikákat készíthessen.

Henger alakú tárgyak gravírozása vagy jelölése

Az opcionális forgató egységek néhány perc alatt könnyen felhelyezhetők az LV sorozat lézer gravírozóira, hogy akár 360º-ban vihessen fel adatokat pl. kancsókra, üvegekre és dobozokra.
Készítsen egyedi üvegeket és csomagolást butikmárkák számára, gyártson vizes üvegeket, dobozokat és kancsókat, tegyen személyessé kozmetikai tégelyeket, ajándéktárgyakat és sok mást.
• Forgató egység
• Forgató tokmán

Nyisson új, nyereséges üzleti lehetőségeket azáltal, hogy a lézergravírozót UV síkágyas nyomtatóval kombinálja

Az LV sorozat lézergravírozói ideálisak akril és más gyanták gravírozásához vagy alakra vágásához. A VersaUV LEF/LEF2 sorozat UV-LED nyomtatóival elképesztően fotórelisztikus színeket, textúrákat és szimulált 3D dombornyomásokat, valamint fényes és matt felületeket nyomtathat 100 mm vastag tárgyakra és hordozókra. Kombinálja LV lézergravírozóját egy VersaUV LEF/LEF2 nyomtatóval, hogy olyan prémium értékű termékeket hozzon létre, mint például egyedi ajándéktárgyak, személyre szabott díjak vagy akril kijelzők vonzó grafikával. Gyorsan és egyszerűen készíthet sablont olyan elemekhez, amelyekre nyomtatni szeretne a LEF-fel, hogy csökkentse a beállítási időt és biztosítsa a pontos nyomtatási eredményeket.