Alkalmazások

Alkalmazások

Fedezze fel a Roland DG technológia felhasználásának módjait

Díjak, trófeák és érmekA Roland DG sokoldalú gépek teljes választékát kínálja trófeák, díjak és ajándéktárgyak professzionális személyessé tételéhez.

Telefon- és táblagéptokokAdjon színes terveket és izgalmas textúrákat a telefontokokhoz, táblagép-borítókhoz és más eszközökhöz a legújabb UV-nyomtatási technológiával.

Csomagolási és címkézési megoldásokFedezze fel hatékony csomagolási és proof megoldásainkat ellenőrzéshez és egyedi darabokhoz, kis sorozatú karton csomagolódobozokhoz, mikrocímkékhez és egyebekhez.

Kerámialapok nyomtatása

A Roland fejlett kerámialap nyomtató technológiát szolgáltat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dekoratív csempékre, kőlapokra, kőzetekre és üveglapokra nyomtassanak.

Metál Festék Alkalmazások

Feltűnő szövegeket, grafikákat és speciális effektusokat nyomtathat fémes árnyalatok teljes spektrumában és több mint 500 gyöngyház színben.

Ablakfóliázás

Mindenütt, ahol van egy ablak vagy védelemre szoruló festett felület, ott profit lehetőség vár.

Braille

A tapintható táblák gyártása, például Braille szöveggel, egyre növekvő piac, amelyre a tábla és grafikai vállalkozások tökéletes belépők.

Fotó Beütéses Nyomtatás

Hozzáadott értéket adhat ékszerek és ajándékok széles skálájához, személyre szabva őket szövegekkel, grafikákkal és fényképekkel.

Nyomtatás vászonra

Nyomtatás vászonra könnyű a Rolanddal. Fedezze fel a vászon néhány nyereséges alkalmazását a művészettől a divatig.

Nyomtatás Bőrre

Fedezze fel, hogyan tehet szert bevételre valódi vagy szintetikus bőr személyre szabásával a Roland UV nyomtatókkal és lézer dekorátorokkal.

Táblák

A Roland több, mint 30 éve vezető a táblanyomtatás iparágban.

Társadalmi távolságtartás jelzések, textilek és biztonsági megoldások

Fedezze fel, hogy a Roland technológia hogyan segíthet Önnek professzionális biztonsági jelzések és nélkülözhetetlen védelmi termékek előállításában.

Bannerek

Az idő próbáját kiálló színes bannerekhez a Roland DG az iparág legkeresettebb széles formátumú digitális nyomtató sorozatát kínálja.

Járműgrafikák

A Roland DG korszerű tintasugaras nyomtatók, nyomtató/vágógépek és vinilvágók egyszerű lehetőséget kínálnak a sign üzletek számára, hogy újabb jövedelmező alkalmazásokat adjanak üzleti tevékenységükhöz.

Üvegnyomtatás

A Roland VersaUV sorozat UV nyomtatói rugalmas üvegnyomtatási lehetőségeket kínálnak, lehetővé téve a nyomtatást üvegtárgyakra, például palackokra, trófeákra, ajándékokra és csomagolásra, valamint 3D textúra hatások hozzáadását a lakk UV-tintával.

Pólónyomtató gépek

A Roland DG nyomtatási megoldásai lehetővé teszik pólók és ruhák egyedivé tételét percek alatt, növelve termékválasztéka értékét.

Gépek testreszabáshoz

Személyre szabott ajándék nyomtatókkal közvetlenül nyomtathat cikkekre és hozhat létre egyedi ajándékokat és kiegészítőket.

Nyomtatás Bögrére

A bögrék egyike azoknak a mindennapi termékeknek, amelyek könnyen nagy becsben tartott értékké válhatnak, ha a megfelelő üzenet vagy grafika rajta van.