LD-80/300

LD-80, LD-300

Lézer Dekorátorok

Egyszerűen írja be személyre szabott szövegét, töltsön fel egy grafikát, és pontosan és könnyedén az egyedi tervei átkerülnek a bőr1, polikarbonát, akril és más műanyagokra. Könnyen és biztonságosan kezelhetők, az elsőosztályú lézerrel fémbevonatú fóliák nyomhatók hőtranszferrel ajándékokra, promóciós tárgyakra, árukra és még sok minden másra. Az lézer dekorátorainkkal percek alatt készíthet az átlagosból csodálatos tárgyakat.

Válassza az LD-80-at a sokoldalú termék személyre szabáshoz
Lenyomat terület (max): 80mm (W) x 80mm (D)

Válassza az LD-300-at nagyobb tárgyak, beleértve bőr, dekorálásához
Lenyomat terület (max):
tárgyakra akár 50mm (H): 305mm (W) x 230mm (D),
tárgyakra akár 216mm (H): 281mm (W) x 213mm (D)

Számos Jövedelmező Személyre Szabási Lehetőség

A testreszabás területén az elsőként megjelenő LD-80 és LD-300 lézerdekorátorok egyedülálló lehetőséget kínálnak márkájának, kioszkjának, ajándékboltjának, online áruházának vagy személyre szabott vállalkozásának, hogy izgalmas, új, testreszabott termékeket készítsen káprázatos szöveggel és fényvisszaverő grafikával.

Fémes Fóliák

Az olcsó melegfólia bélyegzőanyagok különféle színekben és típusokban kaphatóak, és az egyedi testreszabási eredmények elérése érdekében kombinálhatóak az LD-80-nal vagy az LD-300-zal.

Nyomtasson közvetlenül természetes bőrre az LD-300-zal

Az LD-300-zal lehetséges a fólia transzfer puha műanyagokra, papírra és bőrre, vagy a nyomtatás közvetlenül természetes bőrre1 a fényűző testreszabott felületekhez. Készítsen egyedi, nagy pontosságú hatásokat, beleértve részletes képeket, éles szöveget, bonyolult mintákat és a precíz logó reprodukciót.

Megnövelt munkaterület az LD-300-zal

Az LD-300 munkaterülete 305 mm x 230 mm, és akár 50 mm vastag tárgyakat képes befogadni. Az asztal kiszerelésével még nagyobb, akár 216 mm vastag tárgyak, például kézitáskák és termékcsomagolások helyezhetőek be (legfeljebb 281 mm (szélesség) x 213 mm (D) nyomtatási felülettel.
(Kép az eltávolított asztallal)

Fólia Transzfer Lágy Műanyagokra Pontos Eredménnyekkel

Az LD-80 és az LD-300 félvezető lézerátviteli technológiát alkalmaz, hogy hőre aktiválódó ragasztófóliát alkalmazzon különféle hőálló és lágy műanyagokra, beleértve akrilt, polikarbonátot, polipropilént, polisztirolt és ABS-t2. A félvezető lézer precizitása párosítva egy kiváló minőségű transzferfóliával, olyan kicsi mintákat hozhat létre, akár egy milliméter töredéke!

Biztonságos Működés

Az LD-80-ban és az LD-300-ban használt lézer megfelel a legbiztonságosabb "1-es osztályú" szabványnak*. Amikor a fedelet kinyitja, a lézer kikapcsol, így az expozíció veszélye nélkül, kiskereskedelmi környezetben használható. Ezen felül ez az egyedi lézeres dekorációs módszerünk nem termel port vagy gázt. * IEC 60825-1.

Gyártson Egyedi Testreszabott Termékeket
4 Egyszerű Lépésben

A DGSHAPE LD-80 és az LD-300 hihetetlenül gazdaságos és egyszerűen használható, fejlett digitális eljárást használva a fóliaátviteles testreszabáshoz. A hagyományos melegfólia sajtolási módszerekkel és a lézergravírozási technológiával összehasonlítva ez kevésbé bonyolult, tisztább és biztonságosabb testreszabási lehetőséget kínál.

Az LD-80 és LD-300 További Jellemzői

Egyszerűen Használható Szoftver Alaptartozékként
Nem kell grafikai szakembernek lennie ahhoz, hogy megtervezzen és kinyomtasson egy grafikát a METAZAStudio Szoftverrel.
Változó Adat

Adja meg soros adatait, beleértve számokat és neveket, hogy több vevő számára készíthessen tételeket.
Vektor Grafikák és Szövegek

Importája és szerkessze fájlok egész sorát a METAZAStudio-ban és kapjon részletes szöveg és kép eredményeket az LD-80 és LD-300-zal.
Lézer, Tiszta Gép

Biztonságosan és tisztán működik, törmelék vagy gázszivárgás nélkül.
Nincs Szükség Sok Áramra

Nem igényel speciális elektromos kiépítést és szabványos fali aljzatokkal működik - nincs szükség nagy mennyiségű hőre vagy nyomásra.

Hatékony METAZAStudio Szoftver Alaptartozékként


Az LD-80 és az LD-300 egyaránt képes lenyűgöző grafikát és éles szöveget készíteni a mellékelt METAZAStudio szoftver segítségével. És a grafika megtervezéséhez és kiadásához nem kell grafikus szakértőnek lennie, mivel a szoftver igen könnyen használható.

Válassza a Vállalkozásának Legmegfelelőbb LD-t