TrueVis AP

TrueVIS minőség, gyanta alapú festékkel

TrueVIS AP-640

Resin nyomtató

Építse és bővítse sign és grafikai vállalkozását új alkalmazásokkal, alacsony üzemelési költségekkel és a világ első nagyszerű gyanta alapú nyomtatójának gyors szárítási előnyeivel.

  • Kiváló minőségű nyomatok magas színtelítettséggel
  • Gyorsan száradó nyomat a gyors megtérülésért és kivitelezésért
  • A felhasználóbarát és megbízható TrueVIS platformra épült

Nézze meg videón

Tegyen többet Resin nyomtatással

A TrueVIS AP-640 újraértelmezi a magas színtelítettségű Resin nyomtatást alapanyagok széles skáláján. Új TrueVIS gyanta alapú festéket és fejlett gépfunkciókat tartalmaz a színvisszaadás optimalizálása érdekében ésn kibővítik a grafikát alkalmazások széles körével.

Első a minőség a tiszta és biztonságos Resin festék nyomtatással

Változtatható csepp nyomtatás

Élvezze a több száz dedikált, média-specifikus nyomtatási profil előnyét, ami szabályozza az optimális festékmennyiséget és szárítási hőmérsékletet. Az optimalizáló előkészíti a média felületét, megkönnyítve a precíz cseppek kialakulását, míg a változtatható cseppvezérlési technológia páratlan képminőséget hoz létre, amire Resin festék nyomtatóval még nem volt példa.

Két lépcsőzetesen elhelyezett nyomtatófej Resin festékekhez

A nyomtatófejek kettős, lépcsőzetes elrendezésűek egy optimalizáló nyomtatófejjel, amely előkészíti a média felületét a CMYK nyomtatófejekhez. Ez lehetővé teszi, hogy a festékcseppek finomabb pontot alkossanak, ami pontosabb színt és képeket eredményez.

Prémium Roland DG Resin festék

TrueVIS Resin festék

A nagy koncentrációjú színpigmentálás a hagyományos gyanta alapú festékekhez képest nagyobb telítettséget tesz lehetővé, így optimális hatást gyakorol a papírra, szövetre, vászonra, tapétára, nem PVC-anyagokra és más hordozókra.

A biztoság az első

A TrueVIS gyanta alapú festékek GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a szigorú vegyianyag kibocsátási szabványoknak, és ideálisak beltéri alkalmazásokhoz.

True Rich Color

A True Rich Color előbeállítás teljes mértékben kihasználja az új TrueVIS festék magas színtelítettségét az élénkség maximalizálása és a semleges szürkék, egyenletes átmenetek és a természetes bőrszínek biztosítása érdekében.

AP-640

Professzionális jellemzők