Gyönyörű, éles, kivételes

A Te címed

ECO-UV festék

Különleges összetétel a Roland DG VersaUV megoldás sorozathoz.

  • Csodálatos minőségű nyomatok készítése minden sebességi fokozaton, magas színsűrűséggel és széles színskálával.
  • Könnyen megtapad gyakorlatilag bármilyen anyagon és nyomathordozón, mind bevonatos és bevonat nélküli, beleértve a műanyagot, fát, fémet, fóliákat, papírt, filmeket, vinilt és sok mást.
  • Azonnal szárad az alacsony hőfokú LED-lámpák alatt, a nyomatok az utómunkálatokra azonnal készen állnak
  • Elérhető CMYK, narancs, piros, fehér, lakk, nyomtatható alapozó és matrica leválasztó alapozó változatban a nyomtatási képességek legszélesebb választékáért

Egyedülálló teljesítmény

Az ECO-UV festék kimagasló karc- és vegyszerállóságot és megbízható kültéri tartósságot kínál. Görbe felületek és szélek köré nyújtható és felapplikálható grafikák gyártása.

Kapható CMYK, narancs, piros, fehér, lakk, nyomtatható alapozó és matrica leválasztó alapozó változatban, többféle festékkonfigurációt lehetővé téve. Nagy átlátszatlanságú fehér festék a kiemelésekhez, és gazdag, tömör színekhez átlátszó anyagokon is. A lakkfesték speciális hatásokat, valósághű textúrákat hoz létre, és biztosítja a nagyfokú tartósságot. A matrica leválasztó alapozó egyszerű módot biztosít a merev, 3D tárgyak és egyenetlen felületek testreszabásához.

ÚJ EUV5 festékek

Az új VersaUV LEC2 nyomtató/vágógépekkel (az LEC2-300 kivételével) és az LEC2 S sorozatú síkágyas nyomtatókkal együtt értékesített új EUV 5 festék jelentős költségmegtakarítást és további biztonsági fejlesztéseket eredményez a korábbi generációkhoz képest.

A narancs és piros festék opciók növelik a színterjedelmet, élénkséget, láthatóságot és hatást adva a lenyűgöző nyomtatott grafikákhoz.

Egy új, továbbfejlesztett alapozó változat még nagyobb nyomathordozó-kompatibilitást eredményez. Így nyugodt lehet afelől, hogy kivételes minőségű képeket tud majd szállítani minden munkánál.

Bővítse festéke színterjedelmét

Az EUV5 festék a színterjedelem bővítése érdekében narancs és piros színben is kapható.

A piros rendszerint magabiztosságot, izgalmat, vibrálást és sürgősséget fejez ki, és megragadja a figyelmet, míg a narancs jól láthatóságot és a nyomtatott grafika hatásosságát biztosítja, és meleg, szívélyes ragyogást kölcsönöz pozitív érzelmekkel.

ECO-UV GREENGUARD tanúsítvánnyal

Az ECO-UV festékek GREENGUARD Gold UL2818 tanúsítvánnyal rendelkeznek*.Ez a tanúsítvány igazolja azt, hogy ezek a festékek megfelelnek a világ egyik legszigorúbb és legátfogóbb szabványának az illékony szerves összetevők (VOC-k) alacsony kibocsátására vonatkozóan.

Az EUV5 festékeket (CMYK, Or, Re, Wh, Gl, Pr) tesztelték az EN-71/3:2019 Gyermekjátékszerek biztonsága 3. rész: Bizonyos elemek migrálása című szabvány előírásai szempontjából1.

1 A nyomtatott termék tanúsítása nem garantált. A nyomtatott terméket előállító felhasználó felelőssége bármilyen szükséges tanúsítvány beszerzése és a tanúsítási folyamat költségeinek megfizetése. A játékgyártó felelős a játékokkal kapcsolatos törvényi előírásoknak való megfelelőségért.

Melyik EUV festék való a készülékéhez?

EUV festékcsaládunk összetétele megfelel az Ön VersaUV nyomtatójának az alábbiak szerint:

EUV 5 festékek kaphatók a VersaUV LEC2 nyomtató/vágógépekhez (kivéve a LEC2-300-at) és a VersaUV LEC2 S sorozatú síkágyas nyomtatókhoz.
EUV/EUV4 festékek elérhetőek a LEC2-300, LEJ-640 és LEF sorozatú modellekhez.
EUV S festékek kaphatók a LEC2-300 és LEJ-640 nyomtatókhoz, akár 220 százalékos nyúlással

Minden festék elérhető CMYK, fehér és lakk színekben (kivéve az EUV5 festék, ami tartalmaz narancs és piros színeket, és az EUV S festék, ami csak CMYK és fehér színekben kapható).