VersaOBJECT MO-240

Magas termelékenység, valódi minőség

VersaOBJECTÚJ MO-240

Síkágyas UV nyomtató

Bővítse vállalkozását nagy felbontású, nagy sebességű digitális nyomtatással a VersaOBJECT MO-240-nek köszönhetően. Fejlett, síkágyas UV nyomtatónk az alábbiakkal teszi lehetővé, hogy uralja a közvetlen nyomtatás növekvő piacát:

  • Nagy felbontású nyomtatás: Könnyedén reprodukálhat kis betűket, finom textúrákat, átmeneteket és színegyeztetett grafikákat.
  • Nagy termelékenység: Teljesítsen többet a lépcsőzetes helyzetű nyomtatófejekkel, nagy teljesítményű UV lámpákkal és A2 nyomtatóasztallal.
  • Nagyobb rugalmasság: Nyomtasson lakár 204 mm-ig alapkivitelben, és nyisson a hengeres tárgyak felé is egy opcionális tartozékkal.
  • Intuitív felhasználói felület: Most érintőképernyős vezérléssel és még hatékonyabb, egyszerűen használható VersaWorks szoftverrel.

Gyorsabb, gyönyörűbb, sokoldalúbb

Készítsen kiváló minőségű, vibráló és hatásos grafikákat tárgyak és hordozók óriási választékára, beleértve a fémet, műanyagot, üveget, fát, vásznat, vinilt, papírt és még sok mást, akár 204 mm-es magasságig.

Szolgáltatások

MO sorozatú síkágyas nyomtató

A legújabb és legfejlettebb UV nyomtató vállalkozása számára

VersaWorks 6 RIP

Tegye hatékonyabbá munkafolyamatát az eddigi legintelligensebb motorunkkal

Prémium EUV festék

Érjen el lélegzetelállító eredményeket minden alkalommal a gazdaságos Eco UV festékkel

Negyedik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Ötödik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Hatodik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.

Nagy felbontású nyomtatás

Az újonnan kifejlesztett nyomtatófejek és a LED lámpatechnológia, valamint a fejlett szoftver és az iparágvezető festékek segítségével könnyedén reprodukálhat kis betűket, finom textúrákat, átmeneteket és színegyeztetett grafikákat. Ezenkívül a narancs és vörös festékek kibővítik az elérhető színskálát, lehetővé téve, hogy olyan színeket érjen el, amelyek korábban nem voltak reprodukálhatók.

Akár élénk képmegjelenítésre, nagy átlátszatlanságú fehér festékre, akár textúrák nyomtatására van szüksége, a MO-240 UV nyomtató a megfelelő válasz.

Nagy termelékenység

Az MO-240 nagy termelékenységet biztosít akár 1,2-szer gyorsabb nyomtatási sebességgel, mint más márkák hasonló modelljei. A lépcsőzetes nyomtatófej-konfiguráció, az erős lámpák és a megnövelt asztalméret akár 2,07 m2/h nyomtatási sebességet biztosít normál üzemmódban, így nagyobb teljesítményt érhet el. A sűrűbb fehér festék azt jelenti, hogy kétszer olyan gyorsan tud fehéret nyomtatni, mint az előző modellek, és a lakkfesték mostantól vastagabb rétegekben is nyomtatható, megduplázva a sebességet.

A beállítási folyamat fejlesztései megkönnyítik a termékek és a tételek befogói közötti váltást. A mellékelt szoftverrel páratlan termelékenységet érhet el a többrétegű nyomtatás révén, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen hordozón felülmúlhatja versenytársait.

Nagyobb rugalmasság

A Roland DG EUV5 festéke széles anyagkompatibilitásáról és kiváló tapadásáról ismert. Egyetlen festékformulával többféle hordozóra is nyomtathat, növelve a változó piaci igényekhez való alkalmazkodási képességet.

Az MO-240 a beépített technológiáknak köszönhetően, beleértve a "Distance" nyomtatást és az opcionális extrákat, mint például a forgatóegységet, Ön túlléphet a sík felületeken. Ezekkel a funkciókkal még tovább juthat a közvetlen nyomtatásban, és új lehetőségeket nyithat meg.

Kimagasló használhatóság

A Roland DG megoldásait egyszerű telepítésre, beállításra és működtetésre tervezték. Ezeket a professzionális eszközöket a felhasználóbarát 7 hüvelykes érintőképernyőnek és az intuitív VersaWorks 6 RIP szoftvernek köszönhetően magabiztosan, gyorsan kezelheti.

A Roland DG Connect eszközfelügyeleti alkalmazással valós idejű adatokat is kaphat a nyomtatási munkafolyamatáról, lehetővé téve a karbantartás ütemezését és a jövedelmezőség növelését.

Lépcsőzetesen elhelyezett nyomtatófejek

Érjen el minden eddiginél gyorsabb nyomtatási sebességet új, nagy nyomtatófejeinkkel, amelyek lépcsőzetesen vannak elrendezve, hogy felgyorsítsák a CMYK, fehér és speciális hatások nyomtatását.

Lépcsőzetesen elhelyezett nyomtatófejek

Érjen el minden eddiginél gyorsabb nyomtatási sebességet új, nagy nyomtatófejeinkkel, amelyek lépcsőzetesen vannak elrendezve, hogy felgyorsítsák a CMYK, fehér és speciális hatások nyomtatását.

Vákuumasztal

Az MO-240 alapkivitelben vákuumasztallal rendelkezik, amely többféle hordozóra teszi lehetővé a nyomtatást, beleértve a vékonyabb, rugalmasabb anyagokat is.

7"-os érintőképernyő

Könnyedén kezelheti MO-240 nyomtatóját és hozzáférhet minden szükséges funkcióhoz az áttekinthető 7"-os érintőképernyővel és az intuitív felhasználói felülettel.

Jellemzők összefoglalása

Széles körű anyagkompatibilitás
Nyomtasson szinte korlátlanul rugalmas és merev hordozókra és tárgyakra.
Kiváló képminőség

Reprodukáljon prémium minőségű képeket és szerezzen előnyt versenytársaival szemben. t.
Hatékony szoftver mellékelve
A mellékelt VersaWorks 6 szoftverrel egy egyszerű munkafolyamatban közvetlenül nyomtathat különféle tárgyakra
Időtakarékos átfutás

Váltson digitális közvetlen tárgy nyomtatásra, és küszöbölje ki a hosszú beállítási és befejezési időket.
A Roland DG örökség

Fektessen be biztonságosan a Roland DG világszerte elismert minőségébe és megbízhatóságába.
Textúrakönyvtárak

Adjon könnyedén extra hatást a nyomataihoz egy izgalmas, nyomtatható textúrákkal teli könyvtárral. .
Hatékony és folyamatos munkafolyamat
Állítsa elő saját munkáit a saját maga módján a rugalmas feladatkezelési funkciókkal.
Mobil költségkövetés

Kövesse a festékfelhasználást és még sok mást valós időben a Roland DG Connect mobilalkalmazással.
Professzionális színkezelés

A továbbfejlesztett RIP funkcióknak köszönhetően könnyedén illesztheti az ügyfele által igényelt színt.
Gyors beállítás és könnyű használat
Dugja be a konnektorba, és máris dolgozhat a Roland DG felhasználóbarát felületének köszönhetően.
Nincs raktározási költség

Csökkentse a szita és tampon készletezéstől való függést, és alakítsa ki saját munkaterét.
Distance Mód Nyomtatás

Nyomtasson közvetlenül szabálytalan vagy ívelt tárgyakra nagy pontossággal.

Opcionális forgatóegység

Az új opcionális forgatótengely gyorsan és egyszerűen telepíthető, és lehetővé teszi a nyomtatást 10-121 mm átmérőjű és 30-540 mm hosszúságú palackokra és egyéb hengeres tárgyakra is.

A Te címed

VersaWorks 6 RIP

Roland DG Connect App

PrintAutoMate*

*A PrintAutoMate a Roland DG Connect alkalmazás opcionális bővítménye. További információkért lépjen kapcsolatba a Roland DG képviselőjével.

Kiváló minőségű festék

A kivételes és prémium értékű nyomtatáshoz a legújabb ECO-UV EUV5 festékek használatával túllépünk a CMYK színeken, hogy még több lehetőséget és nagyobb rugalmasságot nyújthassunk. Beszéljen egy Roland DG szakértővel nyomtatási igényeiről, hogy felfedezhesse az Ön számára megfelelő festékkonfigurációt.

CMYK

CMYK Érjen el prémium eredményeket kiváló minőségű CMYK EUV festékkek.

Lakk

Hozzon létre sokféle tapintható hatást, szimulált dombornyomást és fényes felületeket

Fehér

Nyomtasson nagy átlátszatlanságú fehér részleteket vagy adjon hozzá alaprétegeket sötét vagy átlátszó anyagokhoz

Piros, narancs

True Rich Color előbeállításunkkal bővítheti meglévő színterjedelmét és tökéletesen jeleníthet meg márkaszíneket

Alapozó

Vigyen fel alapozót nagy pontossággal a nyomtatási területre a kimagasló nyomathordozó-kompatibilitásért

GREENGUARD Gold

Az ECO-UV5 festékek GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy szigorú vegyianyag-kibocsátási szabványoknak felelnek meg, és így beltéri alkalmazásokhoz megfelelőek.