Nagyobb, jobb, gyorsabb

ECO-SOL MAX

Az ECO-SOL MAX a Roland DG innovatív és díjnyertes öko-oldószeres tintasugaras festéke. CMYK színekben kapható, valamint Világos Ciánkék, Világos Magenta, Világos Fekete, Fehér és Metálezüst színekben, kiváló nyomtatási megoldást nyújt a sign és grafikus szakemberek számára, akik magasabb színvonalat igényelnek mind színekben, mind teljesítményben.

Az ECO-SOL MAX festékek legújabb generációja

Az ECO-SOL MAX 3 a Roland DG díjnyertes öko-oldószeres festékének új generációja. A festék általánosságban magas minõségû teljesítményt nyújt, még gyorsabb száradási idõvel, nagyobb kazettákkal és alacsonyabb áron köbcentinként. Természetesen biztosítja azt a megbízhatóságot, minőséget, állandóságot és tartósságot is, amelyről a Roland ECO-SOL MAX híres.

Az ECO-SOL MAX élénk és éles

Az ECO-SOL MAX festék rendkívül széles színskálával rendelkezik, amely gazdag, ragyogó és telített színeket biztosít, kivételesen élénk vörös, zöld és kék színekkel. A legfinomabb részleteket is szépen kinyomtatja, és éles szöveget és grafikákat biztosít, éles, határozott élekkel és sima átmenetekkel. Ha maximális hatást keres a bannerek, táblák, matricák és egyéb nyomatok tekintetében, az ECO-SOL MAX legigényesebb ügyfeleit is elkápráztatja majd.


ECO-SOL MAX Metálezüst festék

A rangos DPI, EDP és Viscom díjak nyertese, az ECO-SOL MAX metálezüst festék (ECO-SOL MAX 2 változatban kapható) gyökeres változást hozhat a vállalkozása számára. Ez a nagy teljesítményű digitális nyomtatási eszköz átalakítja a közönséges grafikákat lenyűgöző fémes színűvé és hozzáad olyan hatásokat, amelyek magasabb árat eredményeznek, és odavonzzák a tekintetet. Direkt színként nyomtatva vagy a CMYK-val kombinálva több mint 500 fémes vagy gyöngyház színű árnyalatot készíthet. Tegye izgalmassá az ablakgrafikákat, elegánssá a csomagolásokat vagy még lenyűgözőbbé a POP / POS promóciós képeket.

Alányomás vagy kiemelés az ECO-SOL Fehér festékkel

A fehér ECO-SOL MAX festékkel (ECO-SOL MAX 2 változatban kapható) felfedezhet a vállalkozásának jövedelmező új alkalmazásokat; átlátszó és fényvisszaverő médiákra nyomtathat hatásos címkéket, csomagolási prototípusokat, ablak grafikákat és egyéb alkalmazásokat. A CMYK képekhez alányomott rétegként is alkalmazható, hogy jelentősen javítsa a nyomtatási minőséget a sötét színű hordozókon.