Tegye egyedivé, nyereségessé

VersaStudió BD-8
Asztali síkágyas UV nyomtató

Itt kezdődik a rendkívüli terméktestreszabás. Az új VersaSTUDIO BD-8 segítségével bárki – még a tapasztalatlanok is – gyorsan és egyszerűen nyomtathat élénk és részletes grafikákat tárgyak széles körére.

Ráadásul a BD-8 még elfér az asztalon, így ideális otthoni vállalkozásoknak, kis irodákban, kiskereskedelmi terekben és tantermekben történő használatra. A BD-8 segítségével könnyedén értékesebbé és vonzóbbá tehet olyan tárgyakat, mint a telefontokok, kozmetikai táskák, divat kiegészítők, sport emléktárgyak, ajándékok, palackok és sok más.

Üdvözöljük a kreatív lehetőségek új világában.

Ahol az ötletek alakot öltenek

A 3D tárgyak testreszabása még soha nem volt ilyen egyszerű. A BD-8 segítségével élénk grafikákat és részletes szöveget nyomtathat közvetlenül 3D tárgyakra – legyen szó akár az ügyfelek számára készített alkotások személyre szabásáról, akár márkás termékek készítéséről saját vállalkozása számára.

Ne csak nyomtasson tárgyakra. Készítsen tárgyakat.

A BD-8 segítségével a dizájnok sokféle anyagra nyomtathatók, beleértve a műanyagot, a papírt, a bőrt és a fát – még üvegre és fémre is a beépített alapozó festékkel.

Élénk, világos színek nyomtatása sötét felületekre

Nyomtasson világos színeket sötét felületekre fehér festékkel. Plusz, a beépített alapozófestékkel olyan textúrákra is nyomtathat, mint üveg és fém.

Professzionális nyomtatási minőség egyszerű használattal

A BD-8 segítségével bárki könnyedén érhet el professzionális eredményeket. A nyomtató támogatja a True Rich Color 3 nyomtatási beállítást, amely segít optimalizálni a színek élénkségét és pontosságát, és számos nyomtatási móddal rendelkezik, valamint beépített beállítási információkkal az adott alkalmazásokhoz, amelyek optimális eredményeket biztosítanak sima, ívelt és egyenetlen felületeken is.

Maximális teljesítmény. Minimális helyigény.

A BD-8 nyomtató egy erőteljes gép kompakt keretben. Asztalra is helyezhető, elölről hozzáférhető médiabeállítása, festékbetöltése és karbantartása lehetővé teszi a falhoz történő telepítést is. A BD-8 az UV fény elleni teljes védelemnek, a GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkező festékeknek és a beépített páraelszívónak köszönhetően biztonságosan használható.

Induló ár. Növekedésre tervezve.

A BD-8 nyomtatóval professzionális minőségű nyomtatási teljesítményhez jut belépő szintű áron, amely megfelel az induló vállalkozások és a kis, növekvő vállalkozások költségvetésének. A nyomtató beépített páraelszívóval is rendelkezik, így nincs szükség külön, költséges légszűrő egység beszerzésére. A felhasználók értékelni fogják a mellékelt, egyszerűen telepíthető tervezési és kimeneti szoftvert is.

Nyomtatás hengeres felületekre opcionális forgató tartozékkal

A BD-8 lehetővé teszi hengeres és ívelt tárgyak, például tollak, üvegedények és kis palackok teljes körű nyomtatását az opcionális forgató egységgel.

Könnyebb nyomtatókarbantartás

A BD-8 olyan innovatív funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a nyomtató egészségének és teljesítményének fenntartását a lehető legmagasabb szinten, beleértve az automatikus tisztítási funkciót, amely megtisztítja a nyomtatófej felületét a szennyeződésektől és a törmelékektől. A telepítést követően azonnal használatra kész, és ügyfélszolgálatunk mindig csak egy kattintásnyira vagy hívásra van.

GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkező ECO-UV 5 (EUV5) festék

A BD-8 nyomtató speciálisan kialakított, széles spektrumú ECO-UV5 festékei gyönyörűen nyomtatnak, azonnal megszáradnak, és jól tapadnak a legkülönfélébb anyagokhoz. Ezek a kiváló minőségű festékek megkapták a GREENGUARD Gold tanúsítványt is – a világ legszigorúbb és legátfogóbb szabványát az illékony szerves vegyületek (VOC-k) beltéri levegőbe történő alacsony kibocsátása tekintetében.

FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition szoftver mellékelve

A BD-8 nyomtató FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition tervező és kimeneti szoftverrel van ellátva, amely lehetővé teszi még a kevés vagy semmiféle nyomtatási tapasztalattal rendelkezők számára is, hogy a nyomtató megvásárlása után azonnal elkezdhessék a termékek személyre szabását színes, figyelemfelkeltő grafikákkal. Ez a funkciókkal teli, intuitív szoftver egy teljes körű megoldás, amely számos hasznos eszközt kínál alakzatok, szövegek és hatások létrehozásához, miközben leegyszerűsíti a munkafolyamatot.

VersaWorks 6 mellékelve
 Kimeneti szoftver

Olyan a felhasználóknak, akik még jobban szeretnék szabályozni a kimeneti beállításokat és képességeket, a BD-8 nyomtatót VersaWorks 6 kimeneti szoftverrel szállítjuk. A könnyen használható és hatékony szoftver olyan funkciókat és eszközöket kínál, amelyek optimalizálják a minőséget és a nyomtató, a festék és a nyomathordozó folyamatait. A VersaWorks leegyszerűsíti a nyomtatási elrendezések beállítását is, és beépített színkezelő eszközökkel rendelkezik, amelyek minden eddiginél egyszerűbbé teszik az adott színek reprodukálását.

Minden egy helyen a Roland DG Connect alkalmazással

Kezelje zökkenőmentesen a teljes nyomtatási működést egyetlen alkalmazásból – még akkor is, ha vállalkozása több felhasználóval vagy telephelytel rendelkezik, amelyeknek átláthatóságra van szükségük.

A felhasználóbarát Roland DG Connect alkalmazás részletes ismereteket nyújt a nyomtatókról, miközben biztosítja, hogy eszközei optimális teljesítményen működjenek. Csökkentse az állásidőt, és javítsa a hatékonyságát a gépfelügyeleti asszisztenssel, amely tökéletes összhangban működik a készülékével.