TR2

TR2 festékek

Narancs, zöld színnel

Szuper pontos színmegfelelőség a logókhoz és a vállalati márkanevekhez, valamint merész, élénk grafika a TR2 festékek, a VF2 nyomtatók és a VG2 nyomtató/vágók nyerő kombinációjával. Az iparág vezető médiagyártóinak tanúsítványaival1. A nyomatok mindössze 6 órán belül készek a valóban aznapi telepítéshez2.

A Narancs Ereje

A Narancs festékkel a TR2 tinta hatékony új grafikai eszközvé válhat vállalkozása számára. Narancs festék nyomtatási folyamathoz való hozzáadásával reprodukálhat speciális narancs és vörös színeket logókhoz és a márkákhoz - hozzávetőleg 130 új direktszínt hozzáadva a Roland Szín Könyvtárhoz a VersaWorks 6 RIP szoftverhez.

Expand Your Gamut with True Rich Color

With three different configurations in CMYK, plus additional Light Cyan, Light Magenta, Light Black, White or Orange, you can develop your color output like never before. True Rich Color combines neutral grays, smooth gradations, and natural skin tones to produce color quality of incomparable realism and complexity.


A Narancs Szín Ereje

A Narancs festék nyomtatási folyamathoz való hozzáadása kiterjeszti a színterjedelmet és lehetővé teszi speciális narancs és vörös színek könnyű reprodukálását logókhoz és márkázáshoz - hozzávetőleg 130 Narancs direktszín elérhető a Roland Szín Könyvtárban a VersaWorks 6 RIP szoftverhez.


A Zöld Szín Ereje

A Zöld szín nyomtatási folyamathoz való hozzáadása további 122 új direkszínt tesz elérhetővé a Roland Szín Rendszer Könyvtárban.

Bővítse a Színskáláját a True Rich Color Beállítással

Három konfigurációval, a dupla CMYK vagy CMYK plusz Világos cián, Világos magenta, Világos fekete, Fehér, Zöld vagy Narancssárga festékkel úgy fejlesztheti a szín eredményt, mint még soha. A True Rich Color beállítás kombinálja a semleges szürkéket, a sima átmeneteket és a természetes bőrtónusokat, így összehasonlíthatatlanul valósághű és komplex színminőséget eredményez a megkapó szín élénkség feláldozása nélkül.

FlexFire Nyomtatófej Precizitás

A TR2 festék a TrueVIS VF2-640 nyomtatóval és TrueVIS VG2 nyomtató/vágógéppel és a FlexFire™ nyomtatófejekkel rendkívül pontos eredményeket nyújt. Minden tintacsepp pontosan a kívánt helyre esik, gyönyörű képeket és egységes színeket biztosítva, akár nagysebességű módban is.

Tiszta és Tartós
a Legigényesebb Grafikai Alkalmazásokhoz

A GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal ellátott TR2 tinta gyakorlatilag szagtalan és nem igényel külön szellőztetést, ezért ideális beltéri alkalmazásokhoz. Hihetetlenül tartós és karcálló, akár 200% -os nyújthatóságot kínál igényes alkalmazásokhoz, például járműcsomagolásokhoz. Ráadásul a TR2 festék páratlan moshatóságot biztosít a testreszabott ruházat hosszú távú eredményeihez. Élvezze az alacsony költségű festékkel való termelést a szín- vagy képminőség feláldozása nélkül.A TR2 GreenGuard Tanúsítvánnyal Rendelkező Festék

A TR2 festékek GREENGUARD Gold UL2818 tanúsítvánnyal rendelkeznek.
A TR2 tinta gyakorlatilag szagtalan, és nem igényel külön szellőztetést vagy környezetvédelmi berendezést. Kizárólag a Roland DG TrueVIS® VG2 és SG2 nyomtató/vágókhoz és VF2 nyomtatóhoz készült, széles színtartományt, erős karcállóságot, kiterjedt támogatás nyújt bevonat nélküli és bevonatos hordozókra, valamint három év kültéri tartósságot.
Ezek a prémium, környezetbarát tinták hihetetlenül gazdag, konzisztens színeket gyártanak, biztosítva a sima átmeneteket és a legélesebb fotógrafikus részleteket.

Összefoglalás

  • Narancs festék a szuperpontos szín-egyeztetéshez logók és vállalati márkaépítési projektek számára
  • True Rich Color beállítás a hihetetlen nyomtatási realizmushoz és az élénk színhez
  • 3M ™ MCS ™ tanúsítvány által garantált nyomtatási eredmények1
  • Avery Dennison ™ ICS ™ teljesítmény garancia által garantált nyomtatási eredmények1
  • Kényelmes 500 cc tasakok

  • 3 év kültéri élettartam laminálás nélkül
  • GREENGUARD Gold tanúsítvány
  • Dupla CMYK plusz Világos cián, Világos magenta, Világos fekete, Fehér és Narancs és Zöld tinta opciók
  • A nyomat 6 órán belül kész a valóban aznapi telepítéshez2