VersaStudio   BN2-20, BN2-20A

VersaSTUDIOÚJ BN2-20
BN2-20A
Asztali nyomtató/vágógépek

A BN2 következő generációjával jelentősen gyorsabb nyomtatási sebességet érhet el kényelmes új funkciókkal, egyszerű használattal és kompakt kialakítással, amely tökéletes otthonokba, irodákba vagy üzletekbe. A BN2 minden, amire szüksége van grafikák professzionális nyomtatási és vágási gyártásának megkezdéséhez.

  • Professzionális minőségű nyomtatás és vágás
  • Gyorsabb nyomtatási sebesség az optimális termelékenységért
  • Megfizethető ár a kisebb vállalkozások igényeihez
  • Könnyen használható – nincs szükség nyomtatási tapasztalatra
  • Kompakt méret kisebb helyekhez

BN2-20
nyomtató/vágó


Max. média szélesség:
50cm


Festékkonfiguráció:
CMYK+Fehér


NÉPSZERŰ ALKALMAZÁSOK
Ruházat
Matricák és címkék
Kis jelzések és poszterek
Művészet és fotózás
Nyomtatás sötét, átlátszó és
fémes nyomathordozóra

BN2-20A
nyomtató/vágó


Max. médiaszélaesség:
50cm


Festékkonfiguráció:
CMYK


NÉPSZERŰ ALKALMAZÁSOK
Ruházat
Matricák és címkék
Kis jelzések és poszterek
Művészet és fotózás

Nyomtatás és vágás
Egyetlen hatékony, kompakt berendezéssel

A BN2 sorozat sokoldalúsága lehetővé teszi az egyedi pólóktól és kiegészítőktől a feltűnő táblákig, matricákig és fali dekorációkig minden gyors és egyszerű elkészítését – még a nyomtatásban kezdőknek is.

Integrált nyomtatás és vágás

A BN2-20 és a BN2-20A fejlett nyomtatási és vágási technológiát használ, amely lehetővé teszi akár bonyolult formájú grafikák nyomtatását és kontúrvágását is egyetlen egyszerű, zökkenőmentes, automatizált munkafolyamatban.

Ez az integrált nyomtatási/vágási funkció jelentős időt és energiát takarít meg grafikák készítésekor alkalmazások széles köréhez.

.

Professzionális minőség

A BN2 sorozat eszközei nagy felbontású nyomtatófejeket, festékeket és szoftvereket használnak, amelyekben a grafikai gyártásban dolgozó szakemberek világszerte megbíznak.

Ezek az eszközök nemcsak kiváló színvisszaadást és fénykép minőséget biztosítanak, hanem a kis betűket és a finom vonalakat is nagy részletgazdagsággal ábrázolják.

Nagy termelékenység

A BN2 sorozat berendezései kiváló nyomtatási és vágási sebességet nyújtanak az ilyen kompakt és megfizethető eszközök terén. Ez a lenyűgöző nyomtatási sebesség az összetett formák kontúrvágásának képességével kombinálva lehetővé teszi a termelékenység optimalizálását és a nyereség maximalizálását

.

Kezdő ár

Az induló vállalkozások és a kisebb nyomdai szolgáltatók most professzionális minőséget és teljesítményt, valamint a legendás Roland DG megbízhatóságot érhetnek el megfizethető áron.

A mellékelt tervező és kimeneti szoftverrel mindent megkap, amire szüksége van ahhoz, hogy műveleteit a következő szintre emelje.

Egyszerű használat

Az innovatív kialakítás és a felhasználói funkciók teszik ezeket a hatékony asztali eszközöket hihetetlenül egyszerűen kezelhetővé. Még a kevés vagy semmilyen nyomtatási tapasztalattal nem rendelkező felhasználók is gyorsan elkezdhetik a professzionális minőségű grafikák egyszerű és pontos gyártását.

Kompakt méret

A BN2 sorozat nyomtató/vágógépei könnyedén illeszkednek a legtöbb asztali számítógéphez, így tökéletesek otthoni vállalkozások vagy kisebb nyomdaüzemek számára.

a műveletek a nyomathordozó beállításától a karbantartásig a nyomtató elülső részén végezhetők, ami hatékony működést tesz lehetővé kis helyen is.

FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition szoftver mellékelve

A BN2 sorozat eszközei FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition tervezési és kimeneti szoftverrel vannak ellátva, amely lehetővé teszi, hogy színes, figyelemfelkeltő grafikákat készítsen, amint beüzemelte BN2 készülékét.

Ez a funkciókkal teli, intuitív szoftver egy teljes körű megoldás, amely számos hasznos eszközt kínál alakzatok, szövegek és hatások létrehozásához, miközben leegyszerűsíti a nyomtatási és vágási munkafolyamatot.

VersaWorks 6 RIP kimeneti szoftver alaptartozékként

A több vezérlést kereső felhasználók számára minden BN2 eszköz VersaWorks 6 kimeneti szoftverrel is rendelkezik. A könnyen használható és hatékony VersaWorks 6 olyan funkciókat és eszközöket kínál, amelyek optimalizálják a minőséget és a nyomtató, a festék és a nyomathordozó folyamatait.

Egyszerűen beállíthatja a nyomtatási elrendezéseket, hozhat létre vágási vonalakat nyomtatási és vágási alkalmazásokhoz, és reprodukálhat bizonyos színeket a beépített színkezelő eszközökkel.

Szolgáltatások

ptimális nyomtatási beállítások médiákhoz


Az egyes hordozótípusokhoz optimális beállítási információkat tartalmazó profilokat tartalmaz, így bárki könnyen érhet el professzionális minőségű nyomtatási eredményeket.

Kimagasló kültéri tartósság


A kiváló minőségű öko-oldószeres festék kiváló kültéri tartósságot biztosít – ideális tartós poszterek, matricák és külső ablakgrafikák készítéséhez.

Kezelőszoftver


Kapjon intuitív és gyors hozzáférést a használni kívánt tételekhez, és kezelje kényelmesen a műveleteket a nyomtató beállításától a karbantartáson át a lapvágásig.

Média beállítás támogatási funkciók


Automatikusan felveszi a behelyezett hordozót a média beállításkor. Kiküszöböli a média elcsúszását, és támogatja az egyszerű és pontos beállítási műveleteket.

Automatikus szenzorbeállítás


Finomhangolja a nyomtató beállításait a nyomathordozó típusának és vastagságának megfelelően az optimális eredmények érdekében, így professzionális minőségű nyomatokat készíthet.

Új lapvágási funkció


A BN2 sorozat lapvágási funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a befejezett munkák egyszerű levágását egyetlen gombnyomással a kezelő szoftverben.

Roland DG Connect alkalmazás
Mindenhez, ami kreatív

Ismerje meg részletesen a teljes nyomtatási folyamatot, miközben gépe optimális teljesítménnyel működik a felhasználóbarát alkalmazással, amelyet kifejezetten az eszközzel való zökkenőmentes integrációra terveztek. Csökkentse az állásidőt és javítsa a hatékonyságot egy gépfigyelő asszisztenssel, amely tökéletes összhangban működik az eszközzel.