Újszerű módja annak, hogy hatást gyakoroljon

VersaSTUDIO BY-20

Asztali közvetlen fólianyomtató

A vadonatúj VersaSTUDIO BY-20 a legjobb asztali közvetlen fólianyomtató ... , és még annál is több. Az egyszerűen használható, megbízható és hatékony BY-20-szal élénk, részletgazdag grafikájú dekorációs ruházat és kiegészítők készíthetők gyorsan és egyszerűen - még a nyomtatási tapasztalattal nem rendelkezők által is.

A BY-20 beépített kontúrvágó funkciójával hőtranszfer grafikákat készíthet PVC lapokból - mindezt egyetlen, megfizethető, kompakt eszközzel.

  • Könnyen használható, kompakt, megfizethető DTF-nyomtató, amely ideális akkor is, ha Ön kezdő felhasználó, és akkor is, ha termékválasztékát szeretné bővíteni.
  • Nyomtasson élénk, részletes DTF grafikákat, amelyek kiszedés nélkül átvihetők a szövetek széles körére.
  • Az egyetlen asztali DTF nyomtató lemez- és kontúrvágó funkcióval, így hagyományos nyomtatási és vágási alkalmazásokhoz is használható.
  • Optimalizált nyomtatási módok a nagyobb termelékenységért.
  • Integrálható a népszerű DTF porkeverőkkel és fűtőegységekkel automatizált rendszerekhez.

Hozzon létre személyre szabott ruházatot és kiegészítőket
Egy kompakt, könnyen használható eszköz

A VersaSTUDIO BY-20 egy rendkívül sokoldalú asztali készülék, amely ideális számos közvetlen fólianyomtató ruházati alkalmazáshoz, például egyedi pólók, sportruházat, bevásárlótáskák és sok más egyéb tárgy elkészítéséhez. A BY-20 beépített kontúrvágó által biztosított lehetőségeket betűk, számok és egyéb hőtranszfer grafikák készítésére is használhatja.
Íme, néhány példa:

Póló
Sportruházat
Kötény.......
Táska...
Lakberendezés 

Közvetlen fólianyomtatás négy egyszerű lépésben

A VersaSTUDIO BY-20 közvetlen fólianyomtatási munkafolyamata egy gyors és egyszerű négylépéses folyamat, amelyhez nincs szükség kiszedésre vagy maszkolásra. A Roland DG nyomtatókat, transzferfóliákat, porokat és festékeket (mindegyik külön kapható) kínál a teljes megoldáshoz. Ezenkívül a rendszer integrálható a népszerű DTF porkeverőkkel és fűtőegységekkel, így egy automatizált rendszer hozható létre.

Közvetlen fólianyomtatás négy egyszerű lépésben

A VersaSTUDIO BY-20 közvetlen fólianyomtatási munkafolyamata egy gyors és egyszerű négylépéses folyamat, amelyhez nincs szükség kiszedésre vagy maszkolásra. A Roland DG nyomtatókat, transzferfóliákat, porokat és festékeket (mindegyik külön kapható) kínál a teljes megoldáshoz. Ezenkívül a rendszer integrálható a népszerű DTF porkeverőkkel és fűtőegységekkel, így egy automatizált rendszer hozható létre.

Könnyen használható, még kezdők számára is

A BY-20 olyan egyszerűen használható, hogy még a kezdők is azonnal professzionális minőségű eredményt tudnak produkálni. A bekapcsológomb megnyomása után az összes többi művelet - a nyomtató beállításától és karbantartásától a lemezvágásig - az intuitív segédprogram segítségével elvégezhető. Sőt, van egy támogató funkció is, amely könnyen érthető módon végigvezeti Önt a különböző menükön.

Professzionális minőség

A BY-20 folyamatosan olyan minőségi eredményeket biztosít, amelyekben megbízhatnak a szakemberek. Ez azért van így, mert ugyanazokkal a fejlett nyomtatási technológiákkal rendelkezik, mint a Roland DG legkorszerűbb széles formátumú nyomtatói. Gazdag, színes, nagy felbontású nyomtatási eredményeket kaphat nyomtatásról nyomtatásra. Ezenkívül a mellékelt tervező és kimeneti szoftver minden olyan funkciót és eszközt biztosít, amelyre szüksége lehet a lenyűgöző grafikák gyors és egyszerű létrehozásához.

Hatékony gyártás

A korábbi modellekhez képest kétszer olyan gyors nyomtatási sebességgel rendelkező BY-20 ideális DTF munkafolyamatot kínál. Költséghatékonyan és gyorsan oldhatja meg a feladatokat. A számos felhasználóbarát funkció, többek között az elölről behelyezhető média- és festékrendszerek egyszerűsítik a munkafolyamatot a maximális hatékonyság érdekében. Ezenkívül a BY-20 egyszerűen integrálható a népszerű DTF porkeverővel és fűtőegységekkel, így automatizált rendszert biztosít.

Egy közvetlen fólianyomtató, az Ön és vállalkozása igényeire szabva

Bevezető ár

A BY-20 egy professzionális szintű nyomtató, amelynek ára megfelel a kezdő vállalkozások költségvetésének. Tervező és kimeneti szoftverrel is rendelkezik, így azonnal elkezdhet nyomtatni.

Kompakt méret

Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen az asztalon - a BY-20 ideális az otthoni irodába vagy az üzletbe. A nyomathordozó beállítása, a tinta betöltése és a karbantartás a nyomtató elülső oldaláról is elvégezhető, ami tovább csökkenti a helyigényt.

Megbízható, tartós és könnyen karbantartható

A megbízhatóság a BY-20 alapfelszereltsége, így zökkenőmentes és egyenletes teljesítményre számíthat. Az egyszerűen követhető utasításoknak és az intuitív tervezésnek köszönhetően a rendszeres karbantartás és a fogyóeszközök cseréje könnyedén elvégezhető.

Mellékelt FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition szoftver.

A BY-20 a FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition tervező és kimeneti szoftverrel rendelkezik, amely még a kevés vagy semmilyen nyomtatási tapasztalattal rendelkezők számára is lehetővé teszi, hogy folyamatosan, kiváló minőségű grafikákat készítsenek. Ez az intuitív funkciókkal teli szoftver számos eszközt kínál alakzatok, szövegek és hatások létrehozásához, miközben leegyszerűsíti a nyomtatási és vágási munkafolyamatot.VersaWorks 6 RIP szoftver mellékelve

Azoknak a felhasználóknak, akik még jobban szeretnék szabályozni a kimeneti beállításokat és lehetőségeket, minden BY-20 nyomtatót nagy teljesítményű, egyszerűen használható VersaWorks 6 RIP szoftverrel szállítunk. A VersaWorks 6 hasznos funkciókat tartalmaz, amelyek optimalizálják a minőséget és korszerűsítik a nyomtató, a tinta és a nyomathordozó folyamatait. Ezenkívül leegyszerűsíti a nyomtatási elrendezések beállítását, vágási vonalakat hoz létre nyomtatási és vágási alkalmazásokhoz, és beépített színkezelő eszközöket biztosít, amelyekkel gyorsan és egyszerűen reprodukálhatók bizonyos színek.

A Roland DG Connect alkalmazás mindenhez, ami kreatív

Ismerje meg részletesen a teljes nyomtatási műveletet, miközben gépe optimális teljesítménnyel működik, a speciálisan a VersaSTUDIO BY-20 zökkenőmentes integrációjához tervezett felhasználóbarát alkalmazással. Csökkentse az állásidőt, és javítsa a hatékonyságát a gépfelügyeleti asszisztenssel, amely tökéletes összhangban működik a készülékével.

Szolgáltatások

Egyszerű nyomathordozó-beállítás

Az automatizált nyomathordozó-beállítás előkészíti a nyomtatót a különféle anyagokhoz, segíti a nyomathordozó betöltését és segít minimalizálni a hulladékot.

Kezelőszoftver


Intuitív és gyors működést biztosít, beleértve a nyomtatóbeállítást, a karbantartást és a lemezvágását.

Többszínű LED lámpák


A nyomtató státusza távolról is megtekinthető a "működésben", "ideiglenesen készenlétben" vagy "hiba" állapotot jelző LED-lámpáknak köszönhetően.

Biztonságos és fenntartható gyártás

A BY-20 festékek és porok Oeko-Tex® ECO PASSPORT tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja a gyártott textiltermékek biztonságát.

Integrálható a népszerű rázó- és fűtőegységekkel

A BY-20 könnyen integrálható a népszerű rázó- és fűtőegységekkel az automatizált DTF rendszerhez.

Ethernet kompatibilitás


A nyomtatási adatok elküldhetők és karbantartási utasítások adhatók, még távoli helyekről is ugyanazon a hálózaton belül.