STIKA Asztali Vágógép

STIKA

Asztali Vágógépek

Alapvető hobbi és kis címke gyártó berendezés irodák, iskolák, éttermek és üzletek számára, STIKA asztali vágógép színes POP kihelyezések, vasalható applikációk és sok más gyártásához. A személyre szabott vinil grafikák készítése még sohasem volt ennél megfizethetőbb.

Kis Roland, Nagy Jellemzők

A STIKA asztali vágógépet az árkategóriájában és osztályában található kompakt termékekhez képest számos nagy funkció teszi kiemelkedővé. Az alaptartozék CutStudio szoftveren kívül a STIKA gépek USB csatlakozással vannak felszerelve, egyszerűen működtethetőek, és a lapszabályozó karnak köszönhetően médiák széles választékát tudják kezelni.

3 méretben kapható

STIKA SV-8
215mm befűzhető média szélesség és akár 157mm vágási szélesség

STIKA SV-12
304mm befűzhető média szélesség és akár 248mm vágási szélesség

STIKA SV-15
381mm befűzhető média szélesség és akár 337mm vágási szélesség

Könnyű és Szórakoztató Használat


A STIKA asztali vágógépekkel egyszerűen készíthet professzionális kinézetű grafikákat. Egyszerűen tervezze meg a grafikát a mellékelt Roland CutStudio szoftverrel, vágja ki a grafikát, húzza le a fóliát és ragassza fel. Ilyen egyszerű! Még kontúrvághatja is a nyomtatott grafikákat egy asztali nyomtató és a STIKA meghajtó használatával.

Alapanyagok egész sora hasznáható

  • Vinyl
  • Textil fólia
  • Maszkoló fólia
  • Hőtranszfer
  • Fényvisszaverő fólia
  • Mart üveg fóliák

Egyszerű Nyomtatás és Vágás Megoldás


A vinil és más alapanyagok vágása mellett, a STIKA asztali vágógép nyomtatott grafikák egyszerű és költséghatékony kontúrvágójaként is használható. Vágójelek hozzáadásával a nyomtatott grafikákhoz, azok befűzhetőek, majd precízen körbevághatóak egy STIKA vágógéppel.

CutStudio Szoftver Alaptartozékként


Minden STIKA-hoz tartozik Roland CutStudio. Ezzel a hatékony dizájn szoftverrel a képek méretezhetőek, újrapozícionálhatóak, forgathatóak, csempézhetőek és tükrözhetőek. Felnagyítja a képeket olyan élessé, mint az eredeti méretük, és körvonalazás nélkül kivágja a TrueType fontokat. A CutStudio támogatja a BMP, JPG, STX, AI, és EPS fájl formátumokat. Tartalmaz plugin-t Adobe Illustrator (Mac és PC) és Corel Draw (PC) szoftverekhez