xr_overview.jpg

A tökéletes gyártás

Roland valaha volt leggyorsabb és legerősebb nagyformátumú nyomtatója/vágója.

 
SOLJET Pro 4 XR-640
nagyformátumú nyomtató / vágó fémes és fehér tintával
soljet-pro-4-xr640-price-list-body-image

Két, tükrözött nyomtatófej, beépített kontúrvágó technológia és a 7 vagy 8 színű GREENGUARD Gold Certified Eco-Sol MAX 3 tintával rendelkező XR-640 nagyméretű nyomtató/vágó metál és fehér tintával a maximális sokoldalúságot és a termelékenységet felülmúlhatatlan képminőséget valósítja meg.. Több ezer nyomtatási szolgáltató építette fel üzleti tevékenységét az XR-640-en, képes bármit előállítani a bannerektől, a járműburkolatokig és a képzőművészeti termékektől a cimkékig.

closeupofxr640.jpg

Egyedi tulajdonságok

 • Fotorealisztikus nyomtatás 720 x 1440 dpi-ig

 • Nyomtatási sebesség akár 49 m2 / óra

 • Automata felcsévélő rendszer is

 • Integrált háromrészes fűtőrendszer a  gyors szárításhoz

 • Roland VersaWorks 6 RIP szoftver is

GREENGUARD Arany Certified Eco-Sol MAX 3 tinta

4 különböző konfigurációban kapható:

 • CMYKLcLm + világos fekete

 • CMYKLcLm + fehér + fémes

 • CMYKLcLm + Világos fekete + fehér

 • CMYKLcLm + Világos fekete + fémes

 

SOLJET Pro 4 XR-640 nagyformátumú nyomtató/vágó funkciók

printheads.jpg
A korszerű nyomdagép

Az XR-640 két aranyozott 8 csatornás piezo tintasugaras fejjel rendelkezik, 180 fúvoka csatornánként, a nagy sebességű, kiváló minőségű nyomtatáshoz. A Roland Intelligent Pass Control technológiával és a változó pontmérettel, amely hét különböző méretű cseppet lő ki, az XR-640 sima színátmeneteket, kivételes teli színeket és kiváló nyomtatási képminőséget biztosít.
A nyomtatófejek tükrözött színsorrenddel vannak elrendezve, gyakorlatilag kiküszöbölik a kromatikus sávokat a kétirányú nyomtatásban.

tutakesystem.jpg
Integrált nyomtatás/vágás előnyei

Az egyetlen készülék használatának képessége nyomtatási/vágási feladatok elvégzésére az elejétől a végéig óriási versenyelőnyt teremt a felhasználók számára. A nyomtatás befejezése után az automatikusan kivágott grafikákkal az XR-640 kiküszöböli az anyag újra befűzését és áthelyezését, értékes időt és energiát takarítva meg, valamint önálló vágógép költségét. A mellékelt TU-2 felcsévélő rendszerrel a Pro 4 hosszú, felügyelet nélküli nyomtatási/vágási feladatokat képes ellátni, vagy önálló fóliavágóként is működhet. 

A Roland Quadralign, négypontos optikai regisztrációs rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára a nyomatok kivételét, laminálását és újrabefűzését a precíziós vágáshoz. A Quadralign automatikusan átrendezi a vágási pályát, és kompenzálja a ferdeséget és a torzítást.

Haladó gyártási és médiakezelés

A nyomtatási sebesség akár 49 m2/h a CMYK alkalmazásokhoz, valamint a nyomtatási/vágási képességgel, az XR-640 gyorsítja a gyártási folyamatot. 

A Pro 4 XR-640 egy valódi termelékeny nagyformátumú nyomtató / vágó, amely egy médiaadagoló és felcsévélő rendszerrel rendelkezik, amely maximum 40 kg súlyú tekercseket használ a hosszú, felügyelet nélküli nyomtatáshoz. Az állítható magasságú nyomtatófejek lehetővé teszik az XR számára, hogy különböző médiavastagságokra nyomtasson.

xrprintercutter.jpg
max2withgreenguard.jpg
Kiváló nyomtatási eredmények az Eco-Sol MAX 3 festékekkel

GREENGUARD Gold A beltéri levegőminőséggel tanúsított Eco-Sol MAX 3 öko-oldószeres tinták gazdag, élénk színeket eredményeznek A MAX 3 gyorsan szárad, és páratlan hosszútávú kültéri tartósságot, karcolállóságot és vegyi ellenállást, valamint széles színskálát és széles választékot kínál a médiafelhasználásnál. 

Az Eco-Sol MAX 3 speciális festékek kibővítik a lehetőségeit, lehetővé téve a lenyűgöző hatásokat és hozzáadva az értéket bármilyen grafika számára. Light Black - Javítja a szürke színátmenetet és a természetes bőrtónusokat. 

A hét vagy nyolc színű nyomtatás választéka

Az XR-640 hét vagy nyolc színű nyomtatást kínál. Válasszon a következő 
tintafeltöltések közül közül : CMYKLcLm + Világosfekete, CMYKLcLm + Világos Fekete + Fehér, CMYKLcLm + Világos Fekete + Metál, CMYKLcLm + Fehér + Fémes

seven-or-eight-color-printing-1.png
seven-or-eight-color-printing-2.png
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az XR-640 a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

 • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

 • Prediktív tintakalkulátor, amely megbecsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

 • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

 • Változó adatnyomtatás

 • Beágyazott ICC-profil támogatás

 • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

 • Tintaszint megjelenítő eszközök

 • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

SOLJET Pro 4 XR-640 Nagyformátumú nyomtató / vágó alkalmazások

diecutlabels.jpg
Körbevágott címkék és matricák

Az integrált kontúrvágással a Pro 4 XR-640 gyors és könnyen nyomtathat, valamint kontúr vágott címkék és matricák szinte bármilyen alakúak és méretűek lehetnek. A laminált grafikák vágásához a Roland Quadralign négypontos optikai regisztrációs rendszere automatikusan átalakítja a vágási pályát, és kompenzálja a média elhajlását és torzulását.

banners.jpg
Reklámponyvák

A 163 cm-es média szélesség és a nyomtatási sebesség ami akár 48m2/óra. Az XR-640-el vibráló, színes bannerek hozhat létre . A LightCyan, a LightMagenta és a LightBlack növeli az árnyalatokat, hibátlan hússzíneket és semleges szürkét biztosít, és javítja a képminőséget a világosabb színekben.

Reklámok

Az XR-640 magas fenzitást és kivételes képeket és szöveget biztosít, melyek akár három évig is tartóssággal is bírnak a szabadban laminálás nélkül. Nagy sűrűségű fehér tinta biztosít nagyobb fedettséget az ablakdekorációk és átlátszó anyagnál, míg a fémes ezüst festék lenyűgöző prémium hatás kínál, amely garantálja a magasabb eladási árat.

signs.jpg
carwrap.jpg
Járműreklámok

Az integrált kontúrvágó képességével az XR-640 tökéletes a teljes vagy részleges gépjárműcsomagoláshoz. Az integrált három részes fűtési rendszer miatt gyors nyomtatásra is képes, még a nagysebességű üzemmódokban is.

Poszterek és Backlite kijelzők

Az XR-640 kiemelkedő fotorealisztikus posztergrafikát nyújt a megtekintési távolságtól függetlenül. Az Eco-Sol MAX 3 mind a bevonatos, mind a bevonat nélküli médiák széles skáláján dolgozik, pl. Poszterek és filmek a világító reklámokba.

backlitposter.jpg
vgnewvision.jpg
Falgrafikák és falfestmények

Manapság gyakorlatilag minden felület beborítható. A lakó-, iroda- és kiskereskedelmi falak és padlók különösen a művészi kifejeződések számára kiemelkedőek, az XR pedig a gyorsaságot, minőséget és tartósságot jelenti.

fineart.jpg

A változó cseppméretű technológiával az XR-640 képes művészi és fényképészeti reprodukciókat nyújtani finom részletekkel és lenyűgöző színekkel. A Light Black jobban reprodukálja a semleges szürke árnyalatokat és a természetes bőrszíneket. A Roland Solvent Canvas fényes és matt felületei kivételes színpadi és képminőséget biztosítanak.

Képzőművészet és fotók
 
SOLJET_PRO_4_XR-640_Műszaki_adatok_Rolan