vsi_specs.jpg
VersaCAMM® VS-640i, VS-540i, VS-300i
nagyformátumú nyomtató / vágó metál és fehér tintával
versacamm-vs640iphotos-hq190x106.png

A VersaCAMM VSi sorozat nagyformátumú tintasugaras nyomtatók / vágók mindent elvégeznek, amire szüksége van. Kivételes nyomtatási minőség a legújabb nyomtatófej technológiával és a nagy teljesítményű Eco-Sol MAX 3 festékekkel. Fehér, metál és light fekete tinta opciók. Integrált kontúrvágás a korszerű gyártási folyamathoz. Számos, felhasználóbarát tervezési funkciót kínál a hatékonyság növelése érdekében. Emiatt több szakember választja ezt  géptípust*. 

* A legnépszerűbb nagyformátumú tintasugaras nyomtatók / vágók a kültéri grafikához

Forrás: InfoTrends 2009-2013

 
Az integrált nyomtatás/vágás előnye

A VersaCAMM VSi sorozatú tintasugaras nyomtatók a nyomtatás befejezése után egyszerűen kontúrvágással folytatják a gyártási folyamatot. Az anyag újrafűzése és áthelyezése nélkül. A VSi integrált vágófunkciója értékes időt és energiát takarítanak meg önnek, ami óriási versenyelőnyt teremt. 

A Roland Quadralign rendszere automatikusan átrendezi a vágási pályát, és kompenzálja a ferdítést és a torzítást, amikor újrafűzi a nyomatokat a laminálás után.

printhead.png
Fejlett nyolccsatornás nyomtatófej-technológia

A VSi sorozat egy fejlett nyolccsatornás Piezo tintasugaras nyomtatófejet tartalmaz, amely csatornánként 180 fúvókát van ellátva, aranyozott házban, kifejezetten a megbízható, kiemelkedő minőség biztosítása érdekében. A Roland Intelligent Pass Control technológiával és a hét különféle cseppmérettel a VSi sorozat rendkívül sima színátmeneteket és nagy denzitást biztosít a fényképészeti és nagy felbontású vektoros munkákhoz, 1440x720 felbontásig és 26 négyzetméter / óra sebességig.

superiorresults.jpg

Kiváló nyomtatási eredmények az Eco-Sol MAX 3 festékekkel

A díjnyertes Eco-Sol MAX 3 öko-oldószeres tinták gazdag, élénk színeket és alacsony üzemeltetési költségeket eredményeznek, amik a latex tinták egyszerűen nem biztosítanak. Gyorsan száradnak, és páratlan, hosszú távú kültéri tartósságot, karcolállóságot és vegyszerállóságot biztosítanak bevonat nélküli alapanyagokra. 

A feltöltési lehetőségek maximális potenciált kínálnak

A CMYKLcLm plus speciális tintákban elérhető Eco-Sol MAX 3 tinta maximalizálja a képalkotási lehetőségeket a VSi sorozatával. Adjon hozzá értéket és kifinomultságot minden grafikához, és teremtse meg a nagyobb nyereség lehetőségét. 
Speciális tinták: 

  • Light Black - Javítja a szürke színskálát és a természetesbb bőrszínt ad. 

  • Metál ezüst - Ez az ezüstszínű tinta színeként nyomtatható vagy kombinálható a CMYK-val, és több mint 500 fémes színárnyalat állítható elő. 

  • Nagy sűrűségű fehér - Nagyobb fedést biztosít világos vagy sötét alapfelületeken

A VSi nyomtató / vágógép a következő kombinációk bármelyikében konfigurálható:

inkoptionscmyk2.png
inkoptionscmykkymc.png
inkoptionscmyk1.png

Automata keringető rendszer

A VSi sorozatú tintasugaras nyomtatókat ellátták a Roland automata tintakeringető rendszerével, hogy megakadályozzák a fémes ezüst és fehér tinták pigmentjeinek lerakódását.. A fehér és fém ezüst tinta hulladékának csökkentésére tervezett cirkulációs rendszer drámaian csökkenti a működési költségeket, miközben kivételes képminőséget biztosít a leghosszabb gyártási folyamatok során.

ink-circulation.png
frontloadingink.jpg
Szemből cserélhető festékkazetták

A VSi sorozat könnyű hozzáférést biztosító, előreálló festékkazetta rendszerének köszönhetően növeli a kényelmet és a könnyű használatot. A festékeket kényelmes 500 ml-es patronokba csomagolják (fehér és ezüst csak 220 ml-es patronokban).

Fejlett médiakezelés

Minden VSi sorozat modellje fejlett médiakezelő rendszerrel rendelkezik. A VS-640i lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 30 kg-os tekercset is befűzzenek, míg a VS-540i és a VS-300i akár 22 kg-ot és 18 kg-ot is képes kezelni. Az anyagtartók és a hét anyagtovábbító görgő pontos adagolást és anyagtovábbítást biztosítanak a leghosszabb gyártási folyamatok során is. A nyomtatófej magassága állítható a változó médiavastagságok befogadására. 

A precíz felügyelet nélküli nyomtatás megkönnyítése érdekében opcionális TU2 felcsévélő rendszer áll rendelkezésre, és tartalmaz egy kényelmes, elülső felcsévélő görgőt és egy fejlett feszítő görgőt az optimális felcsévélés érdekében.

advanced-media-handling.png
twostageheating.jpg

Beépített kétfokozatú fűtési rendszer és opcionális Benes szárító

Minden VSi modell beépített, kétlépcsős integrált fűtési rendszerrel rendelkezik, amellyel gyorsan nyomtatásra is képes, még nagysebességű üzemmódban is, azonnali feldolgozáshoz vagy tároláshoz felcsévélő rendszeren keresztül. Ez a fejlett rendszer biztosítja a megfelelő hőmennyiséget minden alkalmazáshoz, és tárolja az egyes beállításokat közvetlenül a nyomtatóban. 
A fehér és metálezüst nyomatok nyomtatásához a legmagasabb képminőség biztosítása érdekében a Roland a Benes szárító rendszert is kínálja opcióként.

wipersystemprotects.jpg

Az fejlett törlőrendszer védi a nyomtatófejet

A szabadalmaztatott fejtörlő rendszer csökkenti a nyomtatófej elhasználódását és meghosszabbítását élettartamát, továbbá csökkenti a festék lerakódását. A VSi sorozat szabványos törlők és kiegészítő oldalsó törlők kombinációját tartalmazza, amelyek csökkentik a festékcseppek és a por által okozott karbantartási feladatokat, így kevesebb kézi tisztítás szükséges.

 

VersaCAMM® VSi sorozatú nagyformátumú tintasugaras nyomtatók/vágó alkalmazások

Kivágott címkék és matricák

Az integrált nyomó- és kontúrvágó technológia egyszerűsíti a gyakorlatilag bármilyen formájú vágott címkék és matricák létrehozását, optimális pontossággal, gyorsasággal és könnyedséggel. A VSi nyomtatók / vágógépek gondoskodnak a gondtalan felügyelet nélküli nyomtatásról is, így elindíthatja egész éjszakára, és reggel várják a kinyomtatott és körbevágott címkék vagy matricák.

app_die_cut_labels.jpg
app_banners_2.jpg
Reklámponyvák

A VSi modellek lenyűgöző bannereket készítenek nagy sebességgel. A csúcsminőségű nyomtatófej és a változó cseppméret technológiája nagy denzitású (fedettségű) bannereket, részletgazdagabb nyomatokat és egyenletesebb színátmeneteket biztosít.

Reklámtáblák

A VSi sorozat nagy színsűrűséget és kivételes képeket és szöveget biztosít, amelyek akár három év kültéri tartóssággal bírnak a szabadban laminálás nélkül. Válasszon a bevonatos és a bevonat nélküli média széles választékából, beleértve a Backlite filmet is. A nyomatok gyorsan megszáradnak, így könnyebben kezelhetők és feldolgozhatók.

app_signs.jpg
app_vehicle_wraps.jpg
Járműdekorációk

A Roland VersaCAMM VSi nyomtatók/vágók szinonimái a kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető járműdekorációknak és grafikáknak. Mindegyik modell beépített kétlépcsős fűtési rendszerrel rendelkezik, amely gyorsan megszárítja a nyomatokat, még a nagysebességű üzemmódokban is, az azonnali feldolgozáshoz.

Festmények és fotók

A változó cseppméret technológiával és a Light Black festék technológiával a VSi modellek tökéletes részletességgel és élénk színekkel képesek művészeti és fényképészeti reprodukciókat biztosítani. A Roland Solvent Canvas Media kivételes képminőséget nyújt az Eco-Sol MAX 3 alkalmazásával.

app_fine_art.jpg
app_posters.jpg
Poszterek és backlitek

Az Eco-Sol MAX 3 tinta növeli a VersaCAMM VSi nyomtató / vágó sokoldalúságát, minden bevonattal ellátott és bevonat nélküli hordozón, többek között számos poszteren és a felülmúlhatatlan Backlite anyagokon.

Falgrafikák és falfestmények

A VSi nyomtatók / vágók ideálisak különböző falgrafikák és falfestmények készítéséhez lakó-, irodai és kiskereskedelmi alkalmazásokhoz.

app_wall_graphics.jpg
app_heat_transfer.jpg
Vasalható cimkék

A VSi élénk nyomtatást, kontúrvágást és metál festéket kínál nyereséges, rövid távú pólók, pulóverek, táskák, sapkák és egyéb textíliák létrehozásához.

 
spec.png