vgbanner.jpg

A nyomtatás és vágás jövője

 
TrueVIS VG-540, VG-640
Nagyformátumú nyomtató / vágók
truevisproductlease.png

Az új TrueVIS VG-640 és VG-540 készülékekkel megérkezett a nyomtatás és vágás jövője. Új nyomtatófejek, gyönyörű nyomatokat hoznak létre. Új, élénk színű tinták, amelyek széles színskálát kínálnak. Új vágási technológia, amely megnöveli a késnyomást és a pontosságot. Új technológia a meglévő telefonokhoz és táblagépekkel való kommunikációhoz, és még sok minden más.

 

TrueVIS VG sorozatú nyomtató/vágó funkciók

Minden, ami a TrueVIS képalkotását illeti, tökéletesedett. Négy teljesen új FlexFire ™ nyomtatófej háromféle méretű precíziós csepp és széles nyomtatási passzokat biztosít. Minden csepp tinta pontosan oda érkezik ahová tervezték, gyönyörű képeket és egységes színeket biztosítva az adott sebességen.

Élénk képek és ragyogó eredmények
truevis-vg-printer-cutter-bli.png

Az új TrueVIS INK egy nagy előrelépés az öko-oldószer technológiában, amely széles színskálát és jobb teljesítményt biztosít, miközben szigorúbb környezetvédelmi szabványokat és felhasználói igényeket támaszt az alacsonyabb költségekkel szemben, anélkül, hogy feláldozná a minőséget. A GREENGUARDGold minősítésű TrueVIS 500cc-es tasakok tisztán illeszkednek az újrafelhasználható tartókba, tiszta használatot és kevesebb hulladékot eredményezve.

A TrueVIS INK 500cc-es tasakban található a következő konfigurációkban:

 • CMYK (x2) - Kettős CMYK a maximális termelékenységért

 • CMYKLcLmLk - LightCyan, LightMagenta és LightBlack a  finom részletekért és sima átmenetekért.

 • CMYKLcLmLk + W - A fehér tinta lehetővé teszi a víztiszta alapfelületeken történő nyomtatást

Maximális tinta minőség minimális költség mellett
inkquality3b.png
newcuttingsystem2.jpg

A TrueVIS még a legfejlettebb nyomtatási / vágási technológiával rendelkezik. Az új vágófej és tokmánybefogó lendületet és pontosságot eredményez, így a médiák széles választékával dolgozhat. Az új VersaWorks 6 RIP szoftverrel, amely a VG nyomtató / vágó csomag része, a fejlett kontúr vágási funkciók közé tartozik az vágási adatok sorbarendezése, a perforált vágás és a nagyobb pontosságú többszörös vágások.

Új vágási technológia javítja a pontosságot és időt takarít meg
ipadwide.jpg
Egyszerű távvezérlő

A beépített vezérlőpanellel egy új Roland DG Mobile Panel lehetővé teszi a VG nyomtató / vágógép vezérlőpanel funkcióinak végrehajtását meglévő okostelefonjával vagy táblagépével Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez az innovatív új szolgáltatás gazdag felületet biztosít, függetlenül attól, hogy a gép mellett vagy a távolból működtetik-e. Kap állapotjelentéseket, valamint távolról kezelheti a gyártást, tesztnyomtatást és tisztítási funkciókat. Ezenkívül a Mobile Panel App lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a meglévő okostelefonon vagy táblagépen a vezérlőpanel funkcióit Bluetooth-kapcsolaton keresztül végezzék el. Nagyon okos, jó segítség.

A lenyűgöző eredményeket hatékonyabban és hatékonyabban végezheti el

 A VG úgy lett kialakítva, hogy a mindennapi működést a következő módokon könnyítse meg:

 • Optimalizálja a nyomtatást és a vágást egy vonzó és stabil új ipari kialakítással

 • Színes LED-es lámpák világítják meg a nyomtatási területet és a jelzik annak állapotát

 • A továbbfejlesztett motor- és hajtásrendszerek növelik a tartósságot

 • A szárító és az opcionális szárítóegységek növelik a teljesítményt a nagy volumenű, felügyelet nélküli működés érdekében

vg_virtual.jpg
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az VG sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

 • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

 • Prediktív tintakalkulátor, amely megbecsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

 • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

 • Változó adatnyomtatás

 • Beágyazott ICC-profil támogatás

 • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

 • Tintaszint megjelenítő eszközök

 • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

TrueVIS VG 640 nyomtató / vágó alkalmazások

Az új TrueVIS VG sorozatú nyomtató / vágógépet a végeredményeire tervezték. Mert tudjuk, hogy képesnek kell lennie arra, hogy mindent előállítson - igény szerint.

A TrueVIS nyomtató / vágókészülékek precízen, gyorsan és könnyen használható vágott címkék és matricák készítésére. Az integrált nyomtató- és kontúrvágó technológia jelentős időt takarít meg azáltal, hogy lehetővé teszi a nyomtatás / vágás egyetlen menetben elvégzését. Csak lépj tovább a másik munkára, és hagyd, hogy a TrueVIS a többit elvégezze - a címkék és matricák tökéletesen kinyomtatásra kerülnek és precíziós kontúrvágással várják az Ön ügyfeleit.

Körbevágott címkék és matricák
vgskatedecal.jpg
vgbanners.jpg
Reklámponyvák

A kiváló minőségű, költséghatékony festékekkel és az innovatív nyomtatófej technológiával a cseppek pontos és hatékony elhelyezése miatt a TrueVIS VG sorozatú nyomtatók ideálisak a bannerek gyártásához . A VG-640 és a VG-540 által elkészített bannerek élénk, egységes, egységes színekkel, sima színátmenetekkel és finom részletekkel rendelkeznek, a nyomtatási sebesség feláldozása nélkül, így maximalizálhatja a megtérülési időt.

vgretailsigns.jpg

Az új TrueVIS INK segítségével kivételes képek és szöveges grafikák készíthetők, amelyek akár három évig kültéri élettartammal is bírnak a szabadban laminálás nélkül. A nagy színtartományú, széles gamuttal rendelkező és kitűnő tapadású TrueVIS festékkel briliáns módon nyomtathat a bevonatos és bevonat nélküli médiák széles választékára. A nyomtatás gyorsan megszárad, így könnyedén kezelhető.

Reklámok
vgcarwrap2.jpg
Járműgrafikák

A TrueVIS nyomtató/vágógépekkel professzionális, szemet gyönyörködtető járműgrafikák előállítására készültek. A teljes csomagolás nagy sebességgel és minőséggel állítható elő, míg a részleges csomagolások egy integrált nyomtatással és kontúrvágással hozhatóak létre. Az integrált fűtőberendezés segítségével a nyomtatás gyorsan megszárad, így laminálható és applikálható .

vgsigns.jpg

Függetlenül attól, hogy több ezer posztert készít, vagy pár darabot a TrueVIS tökéletes. Lenyűgöző képeket nyomtathat bevonatos és bevonat nélküli hordozókon, pl. Plakátok és Backlite-k. A nagy sűrűségű TrueVIS INK technológiával a háttérvilágítás kiemeli a színeket és élénk, csúcsminőségű megjelenést kölcsönöz.

Poszterek és CityLight-ok
vgnewvision.jpg
Falgrafikák és falfestmények

Manapság gyakorlatilag minden felület beborítható. A lakó-, iroda- és kiskereskedelmi falak és padlók különösen a művészi kifejezések számára fontosak, a TrueVIS pedig a gyorsaságot, minőséget és tartósságot jelenti.

Képzőművészet és fotók

Az új TrueVIS INK a VG sorozattal kivételes képek és szöveges grafikák készíthetők, amelyek akár három évkültéri tartósságal is bírnak a szabadban laminálás nélkül. A nagy színtartományú, széles gamutú és kitűnő tapadású, a TrueVIS festék briliáns módon nyomtat a bevonatos és bevonat nélküli médiák széles választékára. A nyomtatás gyorsan megszárad, így könnyedén kezelhető-

vgimg5b.jpg
vgbomberjacket.jpg
Termotranszfer anyagok

A személyre szabott ruha kelendő. És így vannak benne lehetőségek is. A TrueVIS VG-640 és a VG-540 sokoldalúsága miatt a termotranszfer anyagok nyomtatása egyszerű. Nyomtatott és kontúr vágott színes termotranszfer pólók, pulóverek, táskák, sapkák, stb.. Egy ügyfélnek elkészítheti a TruVis-el a ponyváit, reklámjait, matricáít, munkaruháit.

 
TrueVIS_VG_sorozatú_műszaki_adatok_Rolan