productpage_banner_desktop_vg2_2560x615p
 

BIZZ AZ ÖSZTÖNEIDBEN

Válasszd az ÚJ TrueVis VG2-t

TrueVIS VG2-540, VG2-640
Nagyformátumú nyomtató / vágók

A korábbi, díjnyertes VG sorozat több mint 40 izgalmas fejlesztésével a TrueVIS VG2 nyomtató / vágógépeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek, majd meghaladják a mai legigényesebb nyomtatási szakemberek minőségét és termelési igényeit, akik akár 6 órán belül applikálni szeretnének. *. Az új TR2 tintával, az Orange és az új színkezelési beállításokkal a kiváló színvisszaadás érdekében a VG2 iparágvezető nyomtatási és vágási pontosságot kínál az intelligens, új, automatikus leszorítógörgőkkel. A 3M TM és az Avery TM termékgaranciával a nyomtatás minősége és megbízhatósága is igazolható . Haladja meg ügyfelei elvárásait. Nyerje meg a versenyt. Bízzon az ösztöneiben - válassza a TrueVIS VG2-t.

TrueVIS_VG2_Roland_öko-oldószeres_nyomta
 

TrueVIS VG sorozatú nyomtató/vágó funkciók

Úttörő nyomtatási minőség - az Orange és a TR2 tinta előnyei
TrueVIS_VG2_Roland_eco-solvent_printer_c

Narancssárga szín opciók a hihetetlen szín pontossághoz

Az új narancssárga színválasztási lehetőség lehetővé teszi, hogy konkrét egyedi színeket érjen el, az új narancssárga színrendszer könyvtárban  - körülbelül 130 új színhivatkozással.

Növelje a Gamut-ot az új Multiprocess Color funkcióval

A még színesebb nyomtatáshoz és a márka színek szuper precíz reprodukciójához a Multiprocess Color Function lehetővé teszi, hogy az Orange tintát minden fájltípusban használják, mint keverék színt vagy direkt színt, ha speciális színmegfelelésre van szükség.

A True Rich Color előzetes beállítással nem kell kompromisszumot kötnie

A True Rich Color színkezelés előbeállítja az élénk színeket, semleges szürkeárnyalatokkal, sima színátmeneteket és természetes bőrszínekkel ötvözi, hogy a színminőség összehasonlíthatatlanul realisztikus és a példátlan színkomplexitás legyen.

Csodálatosan gyors száradás, hogy megtertsa a versenyképességét

A TrueVIS VG2-vel a nyomtatás, laminálás megtörténhet ugyanazon a napon. A nyomtatás akár 6 órán belül laminálható, a minőség és a megbízható telepítés biztosításával. *

truevis_vg2_ink_infographic_desktop_1000
A felülmúlhatatlan nyomtatás és a vágási pontosság

Számos fejlesztés javítja a nyomtatási és vágási pontosságot a valódi felügyelet nélküli termeléshez a VG2-vel. 

• Új pozícionálási lehetőségek a laminált nyomatok vágására vagy a nyomtatási és vágási grafikák eddigi hosszú gyártási idejének lerövidítésére tökéletes új vágási teljesítményt nyújtanak az új, optimalizált oldalsó leszorító görgő nyomás funkcióval való kombinálása.

• Az újonnan kialakított középső leszorítógörgők a vágási folyamat megkezdése előtt automatikusan felemelkednek, lehetővé téve a nyomathordozó vágását anélkül, hogy a görgők a nyomtatott területen áthaladnának.

• Nyomtatás és vágás vagy vágás és nyomtatás - a média kompatibilitásának növelése érdekében a VG2 és a VersaWorks 6 új vágási és nyomtatási funkciót kínál, amely lehetővé teszi a finom adathordozók és a bonyolult formatervezési minták vágását a tinta alkalmazása előtt.

• Az új opcionális felcsévélőegység két választható módot támogat a kiválasztott hordozó típusától függően, biztosítva a befogadási stabilitást a gördülékeny utófolyamatokhoz.

vg2_cutting_carriage.jpg
vg2_photo_operation_panel.jpg
Erőteljes termelékenység

A finomhangolású tervek, a munkafolyamatok, a szoftverfunkciók, a kezelőpanel és a karbantartási eljárások páratlan felhasználói élményt nyújtanak. 

Továbbá, a csomagban lévő VersaWorks 6 RIP szoftver magában foglalja a legfrissebb Harlequin® RIP kétmagos motort PDF 2.0-val és natív 64-bites feldolgozást és új, könnyen használható képességeket, amelyek a Roland legerősebb RIP szoftverét jelentik.

truevis_vg2_series_eco_solvent_ink.jpg
A TrueVIS Eco-Solvent Ink új generációja

A hét szín (CMYKLcLmLk) és a fehér mellett az új TR2 tinta az Orange-ot is magában foglalja. A még gazdagabb színek nyomtatáshoz új Multiprocess Color funkciót fejlesztettek ki, hogy az Orange tintát minden fájltípusban felhasználhassuk színként vagy direktszínként, ha speciális színegyeztetésre van szükség. Ezenkívül már akár 6 órán belül * lehet laminálni a grafikát egynapos ragasztással.

Az igazi gazdag szín itt található

Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassa a VG2 kiváló színvisszaadási képességét és az új TR2 tinta széles színskáláját, egy új színkezelési beállítást fejlesztettünk ki, a True Rich Color-t. Most élénk színek kombinálhatók semleges szürkékkel, sima fokozatokkal és természetes bőrtónusokkal, hogy lenyűgöző grafikákat hozzunk létre.

truevis_vg2_series_true-rich-color-inven
truerichcolor_online_ver1_0.png
Pontosabb anyagtovábbítás

A megnövelt nyomtatás körbevágási pontosság lehetővé teszi ön számára, hogy felügyelet nélkül üzemeltesse a gépet.

TrueVIS_VG2_Roland_öko-oldószeres_nyomta
Új vágási funkciók

Új vágási jel funkció
 

Több vágási jel hozzáadása a nyomtatási feladatokhoz és a vágott pontosság fenntartása a laminált nyomatokon vagy a hosszú távú munkáknál. Tökéletes vágási teljesítményt nyújt, ha az új, optimalizált oldalsó görgőnyomás szabályozással együtt használják.

A RIP-ben létrehozott PerfCut Border
 

A PerfCut határokat közvetlenül az RIP-ben hozza létre. Nyomtatás, vágás és vágás egy zökkenőmentes, megszakítás nélkül működik.

Termelékenységi jellemzők
workflowico.png

Továbbfejlesztett munkafolyamat
A VG2 új szintre emeli a gép hatékonyságát, gyorsabb beállítási idővel és folyamat optimalizálással, csökkentett karbantartási tintafogyasztással és számos funkcióval a termelékenység érdekében.

maskinks.png

Fúvóka maszk funkció
A VG2 a híres Roland megbízhatóságra épül, és úgy lett megtervezve, hogy működjön. Ha a mégis lennéneknem működő fúvókák, beállíthatja hogy a nyomtatófej melyik részét használhatja, amíg a Roland szervizre vár. A gyártást folytathatja a minimális érezve a hatást.

takeupico.png

Új médiafelcsévélő-rendszer
Az opcionális TUC4 automatizált felcsévélő rendszer két módot kínál a vékony fóliáktól a nehéz vászonanyagokkal való munkákig, és sziklaszilárd felcsévélési stabilitást biztosít az egyszerű nyomtatás utáni feldolgozáshoz.

tabletico.png

Roland DG Mobile Panel
Az egyszerűsített nyomtatási termeléshez a Bluetooth-kompatibilis nyomtatókezelés lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a nyomtatót - tesztelje a fejeket, tisztítsa meg és állítsa be a VG2-t a tabletről vagy okostelefonról.

truevis_vg2_tr2_inks.jpg
Jóváhagyott a magas színvonal és a tartós minőség biztosítására
ics_logo_02.png
greenguard_gold_logo.png

Az új TR2 tintával ellátott TrueVIS VG2 a 3M ™ MCS ™ garanciális rendszerrel ** rendelkezik, amely biztosítja ügyfeleinek a grafika minőségének és megbízhatóságának biztosítását. A TR2 tinta támogatja az Avery ICS teljesítményét. Továbbá a TR2 tintával ellátott VG2 a GREENGUARD Gold minősítéssel rendelkezik a biztonságos beltéri grafikai alkalmazásokhoz.

vg2_versaworks6_software.jpg

A TrueVIS VG2 sorozat tartalmazza a legújabb VersaWorks 6 RIP szoftvert, amely egy intuitív felületet biztosít a zökkenőmentes működéshez és a munkafelügyelethez, valamint a 64 bites natív támogatáshoz és a kétmagos működéshez a PDF, EPS, PS és PDF 2.0 fájlok feldolgozásához pontosan és gyorsan.

Tartalmazza a VersaWorks 6 RIP szoftvert

Egyszerűsített drag-and-drop interfész, amellyel gyorsan hozzáadhat munkát a nyomtatási sorhoz.

Öt nyomtatási sor, öt mappa és korlátlan sorbeállítás.

Beépített Pantone® és Roland Color spot könyvtárak.

Színmegfelőség funkció, amely biztosítja az azonos színű nyomtatók közötti egyenletes színt - nyomtatási, szkennelési és átviteli színértékek a megfelelő Roland eszközök között ***.

A VersaWorks minden funkciója fejlett és könnyen használható,  beleértve a bonyolult fájlok áttetsző fóliákkal és árnyékokkal való vágását, panelezését és feldolgozását.

 

TrueVIS VG2 nyomtató / vágó alkalmazások

Bízzon az ösztöneiben. Ha olyan Print & Cut eszközt keres, amely kiváló minőségű kültéri és beltéri alkalmazásokat kínál a média széles skáláján. Élénk, gazdag nyomatokat és szuper pontos színvisszaadást szeretne. A TrueVIS VG2 hihetetlen sokoldalúsága mindezt bizosítja. Egyszerűen képzelje el a lehetőségeket.
2_banners.jpg
Reklámponyvák

Kiváló minőségű, költséghatékony TR2 tintával a TrueVIS VG2 sorozatú nyomtató / vágók ideálisak bannerek, reklámok és poszterek gyártásához, kültéri és beltéri használatra. A VG2-640 és a VG2-540 élénk, következetes, szilárd színekkel, sima színátmenetekkel és finom részletekkel rendelkezik, a nyomtatási sebesség feláldozása nélkül, így mnimalizálhatja a megtérülési időt. A nyomtatott grafikák, beleértve az Orange tintával ellátott grafikákat, akár 3 évkültéri laminálással is bírnak, laminálás nélkül. *

Az új TR2 Orange tintával olyan grafikákat készíthet, amelyek fetűnnek. A magas fedettséggel, széles színskálával és kitűnő élettartammal a TrueVIS TR2 tinta kiválóan működik a bevonatos és bevonat nélküli anyagok széles skáláján, beleértve a backlit filmet is. Akár egyszeri nyomtatás, akár több ezer, akár bármi más, a VG2-vel élénk, csúcsminőségű megjelenést biztosít reklámokhoz, bemutató grafikákhoz, Kijelzőkhöz és így tovább.

Backlitek
truevis_vg2_applications_backlit_800x533
truevis_vg2_applications_stickers_800x53

Készítsen precíziós, gyors és könnyű címkéket és matricákat. Az integrált nyomtatási és kontúrvágási technológia időt takarít meg a nyomtatási / vágási feladat egyszeri kiadásával. Tehát továbbléphet a következő munkájába, és hagyja, hogy a TrueVIS VG2 megtegye a többit.

Vágott címkék és matricák
Ablak- és falgrafika

A VG2 minőségével és sokoldalúságával a lakossági, irodai és kiskereskedelmi ablakokhoz,kirakatokhoz, falakhoz és padlókhoz adhat hozzá művészi dolgokat. A TR2 White tintával átlátszó ablakfóliára nyomtathat a teljes és részleges ablakgrafikákat.

truevis_vg2_applications_windows_graphic
truevis_vg2_applications_car_wrapping_80

A TrueVIS VG2 nyomtató / vágógépek professzionális, szemet gyönyörködtető járművekhez és grafikákhoz készültek. Az integrált fűtőberendezés segítségével a nyomatok gyorsan száradnak, így akár 6 órán belül is folytathatja a laminálással. Az új színkezelési beállításunk, a True Rich Color, egyszerűvé teszi a logók és a márka színeinek reprodukálását. A TrueVIS TR2 tintát a vezető médiagyártók jótállása támasztja alá.

Járműdekorációk
truevis_vg2_applications_heat_transfer_a
Termotranszfer anyagok

A személyre szabott ruha kelendő. És így vannak benne lehetőségek is. A TrueVIS VG2-640 és a VG2-540 sokoldalúsága miatt a termotranszfer anyagok nyomtatása egyszerű. Nyomtatott és kontúr vágott színes termotranszfer pólók, pulóverek, táskák, sapkák, stb.. Egy ügyfélnek elkészítheti a TruVis-el a ponyváit, reklámjait, matricáít, munkaruháit.

Falgrafikák és falfestmények

Manapság gyakorlatilag minden felület beborítható. A lakó-, iroda- és kiskereskedelmi falak és padlók különösen a művészi kifejezések számára fontosak, a TrueVIS pedig a gyorsaságot, minőséget és tartósságot jelenti.

vgnewvision.jpg
Képzőművészet és fotók

Az új TrueVIS 2  INK a VG2 sorozattal kivételes képek és szöveges grafikák készíthetők, amelyek akár három évkültéri tartósságal is bírnak a szabadban laminálás nélkül. A nagy színtartományú, széles gamutú és kitűnő tapadású, a TrueVIS festék briliáns módon nyomtat a bevonatos és bevonat nélküli médiák széles választékára. A nyomtatás gyorsan megszárad, így könnyedén kezelhető-

vgimg5b.jpg
 
TrueVIS_VG2_Roland_öko-oldószeres_nyomta