stika_overview.jpg
Kicsi és hatalmas

A hordozható vinyl vágók.

STIKA SV-8, SV-12, SV-15
asztali vágók
desktop-cutter-ico_edited.png

Az irodák, iskolák, éttermek és üzletek apró gépe a STIKA asztali vágó színes címkéket és még sok másat gyártanak . Hozzon létre egyéni vinyl grafikát még soha nem volt gyorsabb vagy olcsóbb megvalósítania otthon.

 
stika_background.jpg

Kis Roland, nagy tulajdonságok

A kompakt termék árkategóriájában és osztályában a STIKA számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, amelyek kiemelik. A mellékelt CutStudio szoftverrel a felhasználók 64 nyomtatási formátumot és nyomtatott formátumot képesek nyomtatni. Egyszerű USB-csatlakozással és egy tekerő gombbal rendelkezik az alapanyag kezeléséhez.

  • Vinyl 

  • Festő maszk 

  • Vasalható anyag

  • Homokfújó maszkfólia

  • ... és még sok más.

Használja a mellékelt CutStudio vagy más szoftver használatát

Tartalmazza a Roland CutStudio szoftvert, és könnyen kombinálható más iparági szabványú szoftverekkel. Az Adobe Illustrator (Mac és PC) és a Corel Draw (PC) kiegészítői további webes letöltések formájában is elérhetők.

STIKA SV-8
215mm széles alapanyag és 157mm széles vágás.

STIKA SV-12
304mm széles alapanyag és 248mm széles vágás.
STIKA SV-15
381mm széles alapanyag és 337mm széles vágás.

3stikas.jpg
3 méretben kapható
 
Könnyű és szórakoztató

Professzionális megjelenésű grafikák készítése a STIKA-val. Egyszerűen tervezze meg a grafikáját a mellékelt Roland CutStudio szoftverrel, vágja ki a STIKÁ-val, távolítsa el a felesleges vinylt, és ragassza fel. Ez olyan egyszerű. Egy asztali nyomtató és a STIKA illesztőprogram segítségével is kivághatja a nyomtatott grafikákat. A kényelmes USB porthoz csatlakozik a géphez  a hagyományos asztali nyomtatókhoz hasonlóan a STIKA plug-and-play képességeket kínál Mac és PC rendszerek számára. Az USB kábel tartozék.

24sticker.jpg

Vinyl 
Maszkfólia

Vasalható
Fényvisszaverő vinilek 
Vasalható anyagok

Használjon egy sor alapanyagot
stikamaterials.jpg
Egyszerű nyomtatás, majd körbevágás

A vinyl  és egyéb anyagok vágása mellett a STIKA asztali vágógépek egyszerű és költséghatékony megoldást jelentenek a kontúr vágott grafika számára. A felhasználók nyomtatási jeleket nyomtatnak asztali nyomtatójukkal, betöltik a nyomtatott grafikát a STIKA-ba, majd elküldi a fájlt a STIKA-nak a grafikák vágásához.

decalheatpress.jpg
cutstudiobballs.jpg
Beépített CutStudio szoftver

Minden STIKA tartozéka a Roland CutStudio program. Ez az tervező szoftver lehetővé teszi a képek méretezését, forgatását, panelezését és tükrözését.A CutStudio támogatja a BMP, JPG, STX, AI és EPS (Adobe Illustrator 7 és 8) fájlformátumokat. Az Adobe Illustrator (Mac és PC) és a Corel Draw (PC) PlugIn-ek elérhetőek.

 
STIKA_asztali_vágó_specifikációk_Roland_