sgbanner.jpg

Itt kezdődik a vállalkozásod jövője

 
TrueVIS SG-540, SG-300
Nagyformátumú nyomtató / vágók
truevisproductlease.png

Akár csak most kezdene, akár bővítene, az új TrueVIS SG sorozatú nyomtató / vágógép a Roland DG technológiának minden minőségét és sokoldalúságát kínálja, verhetetlen áron. A TrueVIS az integrált nyomtatás és kontúrvágás új korszakát hozza el, és az SG biztosítja azt a tudást, amire szüksége van ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen építhesse, bővíthesse vállalkozását.

 

TrueVIS SG sorozatú nyomtató/vágó

Tökéletes befektetés

Lenyűgöző ár / teljesítmény arány mellett az SG minimálisra csökkenti a befektetés megtérüléséhez szükséges időt. Gyors és egyszerűen beállítható és intuitív működés. Ez a gazdaságos gép nagyszerű megtérülést eredményez az első naptól kezdve. A meglévő munkafolyamatokba és helyiségekbe egyszerűen integrálható, anélkül, hogy további helyere lenne szüksége, és nem szükséges egyedi elektromos csatlakozás vagy átalakítás sem.

makeeverydayprintcut.jpg
stunning_images_4.jpg

Minden, ami a TrueVIS nyomtatók képalkotását tökéletesíti: Az SG sorozattal két teljesen új FlexFire nyomtatófeje háromféle méretben, precíziós cseppeket bocsát ki, amelyek széles nyomtatási területet fednek le. Ez lehetővé teszi, hogy minden csepp tinta pontosan oda érkezzen, ahová tervezték, gyönyörű képeket és egységes színeket biztosítva az adott gyártási sebességen.

Lenyűgöző képek és kiemelkedő eredmények

banner2.jpg

A TrueVIS INK CMYK színekben kapható és 500 cm3-es tasakokból áll, amelyek egy rejtett tálcába kerülnek. A tálcák folyamatosan használhatóak, amelyek a tiszta használatot kevesebb hulladékkal támogatják. A TrueVIS INK a következő fejlesztés az öko-oldószeres festéktechnológia számára, amely megfelel a felhasználói igényeknek egy alacsonyabb költségű, versenyképes árú tintával, szélesebb színskálával és szigorúbb környezetvédelmi szabványokkal. A beltéri használat esetén a levegő minősége a GREENGUARD Gold minősítésű.

Tinta, amely csökkenti a költségeket és növeli a minőséget
sg_vision_02.jpg
Egyszerű kontúrvágás

A TrueVIS SG-vel az innováció folytatódik a Roland DG legfejlettebb integrált nyomtatási / vágási technológiájában. Az új vágófej és tokmánytartó, a megnövelt késnyomás és pontosság miatt több médiával dolgozhat, és több nyereséget termelhet.

A beépített vezérlőpulton kívül a Roland DG Mobile Panel lehetővé teszi, hogy az SG nyomtató / vágó funkcióit okostelefonon vagy táblagépen Bluetooth kapcsolaton keresztül kezelje. Ez az intelligens és kényelmes új funkció lehetővé teszi az állapotfrissítések fogadását, valamint távolról vezérelheti a gyártási, tesztnyomtatási és tisztítási funkciókat, miközben a gép hatókörén belül dolgozik.

Távvezérelt termelés
copy-of-smartnewtech.jpg
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az SG sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

  • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

  • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

  • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

  • Változó adatnyomtatás

  • Beágyazott ICC-profil támogatás

  • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

  • Tintaszint megjelenítő eszközök

  • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

TrueVIS SG sorozatú nyomtató/vágó alkalmazások

Az új TrueVIS SG sorozatú nyomtatóval / vágógépekkel rendkívül vonzó áron kap hatalmas termelési kapacitást. Induló grafikai üzlethez vagy a termelés bővítéséhez egy gép, amely minden feladatot elvégez.
sg_vision_04a.jpg
Körbevágott címkék és matricák

A TrueVIS SG nyomtató / vágógépek a lehető leghatékonyabban készítenek vágósablonokat, matricákat és cimkéket, ezáltal jelentős időt takarít meg. Egyszerűsíti a nyomtatás, vágás feladatát.

A TrueVIS innovatív nyomtatófej technológiája a tintacseppeket pontosan és hatékonyan helyezi el, hogy ragyogóan színes bannereket készítsen. Élénk, egységes színekkel, sima átmenetekkel és finom részletekkel, a banner minősége miatt megnyerheti a versenyt.

Reklámponyvák
octineskateboarderoutdoorbanner.jpg
babyonesie.jpg
Személyre szabott pólók és ruházat

Használja ki az SG nyomtató / vágószerkezetek nyereségességét nyomtatási és kontúrvágás feladatokon, rövid távú, vasalható grafikákon pólókon, pulóvereken, táskákon, sapkákon, stb.

Reklámok

Nyomtasson számos bevonattal ellátott és bevonat nélküli médiát egy SG nyomtató/vágóval és a Roland DG TrueVIS festékéval, amely akár három év kültéri élettartammal is rendelkezik, laminálás nélkül. Biztosítsa szolgáltatásait a nagy színsűrűséggel, széles színskálával és a TrueVIS gyorsan száradó nyomtatásával az egyszerű kezelhetőség, feldolgozás és szállítás érdekében.

cupcakes.jpg

Az integrált nyomtatás és a kontúrvágás teljes körű járműcsomagolások és részleges csomagolások készítését teszi lehetővé. A TrueVIS SG beépített fűtőberendezéssel is rendelkezik, így a nyomatok gyorsan megszáradhatnak, így gyorsan feldolgozhatóak, laminálhatóak.

Járműgrafikák
carwrapping.jpg
Poszterek és CityLight-ok

Függetlenül attól, hogy sok plakátot egyszerre nyomtat, vagy egy speciális anyagot kis példányszámban, az SG tökéletesen alkalmas a telített színek és lenyűgöző képek nyomtatására plakáton és CityLight médián.

freyabusstopposter.jpg
musicinmotion_wall.jpg
Falgrafikák és falfestmények

Az irodák és üzletek falainak és padlóinak dekorálása a TrueVIS SG nyomtató/vágóval, amely gyönyörű grafikát biztosít a kiválasztott anyagokon, az ilyen alkalmazások minőségével és tartósságával meggyőzheti ügyfeleit.

 
TrueVIS_SG_sorozat_műszaki_adatai_Roland