productdesktopbanner.jpg

Egyedi festékkészlet. 
Egyenletes színskála. 
Lenyűgöző nyomtatás.

 
VersaEXPRESS VersaEXPRESS RF-640-8 színes
nagyformátumú tintasugaras nyomtató

Lepje meg ügyfeleit a nyomat színével. Megdöbbentő, nagy hatású grafikák, amelyek a színvárakozásokat sokszorosan meghaladják. A VersaEXPRESS RF-640 8 színes nyomtató a kategóriájában a legszélesebb színskálát kínálja a kültéri, tartós grafika számára. Lenyűgöző minőségű nyomtatást nyújt CMYK és Light Black, Red, Green és Orange tintával.

rf_8_colourstrip.jpg
Idézze meg a csodát a 8 színnel

Az RF-640-8 szín a legszélesebb színskálát kínálja az osztályában, így kiváló minőségű nyomatot készíthet, kültéri tartóssággal. Tökéletes a sign-makerek, a járműreklám készítő szakemberek, a kiállítási grafikák szállítói, a kereskedelmi nyomtatót használók számára, akik olyan nagy hatású grafikákat keresnek, amelyek valódi megdöbbenést keltenek.

VersaEXPRESS_RF-640_8_Colour_Wide_Format
extended-colour-gamut-for-excellent-colo
Több színt érhet el a versenytársnál

Egyszerűen az RF-640-8 Color a legjobb az osztályában, így ügyfelei számára verhetetlen színeket kínálhat. Az RF-640 8 színes öko-oldószeres nyomtatóval a Pantone® + Solid Coated 99% -áig terjed a gamut *.

 

 

* A belső tesztek 99% Pantone® + Gamut bevonatúak. Pantone® referenciák az Adobe Illustrator CC 2018 Pantone® . Az eredmények a médiától függően változnak.

Problémamentes, nagy pontosságú színegyezés

Könnyen és pontosan illeszkednek a színekhez és hagyományos színezékekhez.

Az RF-640-8 színes festékkonfiguráció és az ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP szoftverének fejlett színcsere funkciója és a kiterjesztett Color Book kompatibilitás nyertes kombinációja könnyű színkezelést tesz lehetővé, így könnyedén illesztheti a színeket.

Ideális a vállalati brand színekhez, beleértve a nehezen létrehozható színekkel ellátott  termékekhez.

hasslefree-superaccurate-colour-matching
 

VersaEXPRESS RF-640 8 színes nagyformátumú tintasugaras nyomtató tulajdonságai

advanced_print.jpg
Fejlett nyomtatási technológia lenyűgöző nyomtatási eredményekhez

A VersaEXPRESS RF-640 8 szín számos fejlett funkcióval büszkélkedhet, amely biztosítja a versenyképes grafikáka. Az aranyozott nyomtatófej csökkenti a statikus feltöltődést és növeli  és a nyomtatási minőséget. A változó pontvezérlés legfeljebb hét különböző méretű tintacseppel, precíz, részletgazdag grafikát, a kiváló fotókat, a sima színátmeneteket és kiváló kontrasztot eredményez. A Roland Intelligent Pass Control pedig pontokat helyez el az passzok (lépések) között, ezzel kivételes homogén színeket és optimális képminőséget biztosít valamennyi nyomtatási módban.

rf640_8_ladyandspots.jpg
A kiváló eredményeket öko-oldószeres tintával érheti el

Soha ne utasítson el munkát - a CMYK és a Light Black, Red, Green és Orange öko-oldó tinta egyedülálló konfigurációjával a VersaEXPRESS RF-640 8 Color a legszélesebb színskálát érheti el az osztályában. Megfelel a legigényesebb vállalati ügyfeleknek pontos színvisszaadással az arculati elemeknél, valamint hihetetlen fotográfiai reprodukciót és fényes képminőséget biztosít.

Az öko-oldószeres tinták gazdag, élénk színeket eredményeznek, melyeket a többi tinták egyszerűen nem tudnak elérni, és akár 3 év kültéri tartósságot biztosítanak minden színben. * Gyorsan száradó és kompatibilis a szinte minden alapanyaggal, az RF-640 8 Color öko-oldószeres festékek kombinálják a felülmúlhatatlan nyomtatási teljesítményt és a páratlan sokoldalúsággal.

* A kültéri használat élettartama gyorsított időjárási tesztelésen alapul. Az eredmények a helytől, a hordozótól és az alkalmazástól függően változhatnak. Egyes alkalmazásokhoz szükség lehet a laminálásra.

optimise-production-with-ergosoft-roland
A termelés optimalizálása az ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP programmal

Az RF-640 8 szín az ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP technológiával készült, amely a legfrissebb ErgoSoft 15-ös verziójú, csúcsminőségű RIP megoldásra épül a digitális nyomdaipar számára. Beépíti az intuitív képszerkesztést és a nyomtatási kimeneti eszközöket kiterjedt színkezelési és munkafolyamat-funkciókkal, így több nyomtatási feladatot is igénybe vehet, minimális hulladék és maximális eredmény mellett. A nagy pontosságú profilok lehetővé teszik a szín pontos gyártását és a tinta hatékony használatát. A PDF Engine lehetővé teszi a gyors RIP és feldolgozási időt, hogy javítsa az általános RIP és színkezelési  teljesítményt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan és pontosan megtekinthessenek több PDF-fájl előnézetet.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • 64 bites architektúra a bonyolult fájlok nagy sebességű feldolgozásához

  • EPS és PDF Engine a pontos képfájl-reprodukcióhoz 

  • Egyidejűleg RIP akár 8 munkahelyet biztosít a gyors gyártási munkafolyamathoz

  • Továbbfejlesztett színcsere - támogatja a PDF, EPS, TIFF és PSD fájlokat

  • Állásosztályozási görbék - erősítik az egyes tintacsatornákat

  • Ipari standard színes könyvtári támogatás

  • Változó adatfunkcionalitás

  • Printer pool - ugyanazon adatok küldése ugyanazon típusú eszközökhöz *

  • Támogatás max. 4 vinilvágóhoz **

  • A meghajtók könyvtára bővíthető extra nyomtatókkal, vágógépekkel és nyomtatóval / vágóval. ***


* További Printclients szükséges. 
** A kompatibilitás érdekében ellenőrizze a helyi Roland DG irodát. A Roland nyomtató / vágógépei csak vágási funkcióként adhatók hozzá. 
*** A kompatibilitás érdekében ellenőrizze a helyi Roland DG irodát.

integrated2stage.jpg
Gyorsan száradó nyomatok integrált kétlépcsős fűtési rendszerrel

A beépített kétfokozatú fűtési rendszer gyors száradást tesz lehetővé, még a nagy lefedettségű nyomatoknál is. Azonnal felcsévélhető, feldolgozható, kasírozható. Ez a fejlett rendszer számos alapanyagprofilt tartalmaz, és pontosan szabályozza a helyes hőmérsékletet minden egyes alkalmazáshoz, így minden esetben kiváló eredményt ér el.

Illessze össze az RF-640-et egy vágóval az Ultimate Print-Then-Cut megoldáshoz

Keresi a forgalmat leállító autómatricákat, szemet gyönyörködtető matricákat és egyedi pólókat és ruhákat? Az erőteljes és sokoldalú, nyomtatott, majd vágott munkafolyamathoz párosítsa az RF-640 8 színes nyomtatót egy vinylvágóval, mint például a Roland CAMM-1 GR-640 . Gyorsan és egyszerűen kontúrmentesen nyomtatott, matricák, vasalható címkék. A Roland Quadralign ™ technológia pontosan beolvassa a vágási jeleket az előre kinyomtatott adatokon, és a tökéletes kontúr vágáshoz igazítja a grafikát.

gr640_left.jpg
 

VersaEXPRESS RF-640 8 színes nagyformátumú tintasugaras nyomtató alkalmazások

rf640_8colour_application03.jpg
Signage és promóciós grafikák

Készítsen fejléces reklámtáblákat és grafikákat. Az RF-640 8 szín nagy színsűrűséget és kategóriájának legszélesebb színtartományát kínálja a lenyűgöző nyomtatáshoz, a pontos részletekhez, a sima színátmenetekhez és a nagy hatású színekhez, amely akár 3 évig is használható szabadban minden színben *. A sokoldalúság érdekében az öko-oldószeres festék kompatibilis a bevonatos és bevonat nélküli alapanyagok széles választékával, beleértve a Backlit filmeket, vinyleket, vászonképeket és fotópapírokat.


* A kültéri használat élettartama gyorsított időjárási tesztelésen alapul. Az eredmények a helytől, a hordozótól és az alkalmazástól függően változhatnak. Egyes alkalmazásokhoz szükség lehet a laminálásra.

rf640_8colour_application01.jpg
Kiállítási grafika és vásárlási pontok megjelenítése

Az RF-640 8 szín ideális rövid időtartamú alkalmazások, például kiállítási grafika és vásárlási pont (POP) megjelenítéséhez. A nyomtató, a 8 színű tintasugaras konfiguráció és a nagy teljesítményű ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP kombinációja lehetővé teszi a vállalati arculatnak és a gyönyörű direkt színek illesztését, a kiváló fotorealisztikus grafikákhoz, függetlenül attól, hogy milyen méretűek.

Járműcsomagolás és grafika

Hozzon létre forgalmat leállító járműreklámokat az RF-640 8 színnel. Kiváló színminőséget és színegyeztetési képességet, tartósságot, termelékenységet és alacsony működési költségeket kínál az RF-640 8 Color. Ideális vállalati márkajelzésű flotta grafikákhoz, professzionális motorsport matricákhoz és lenyűgöző egyedi járművekhez. Az RF-640 8 Color tökéletes választás a gépjármű dekorálók számára.

houdinisescapetransit.jpg
 
VersaEXPRESS_RF-640_8_Színes_műszaki_ada