rf_overview.jpg

Egyszerűen zseniális

 
VersaEXPRESS ™ RF-640
nagyformátumú tintasugaras nyomtató

A nagy nyomtatási sebesség és minőség, a fejlettebb termelékenység, valamint a páratlan megbízhatóság és támogatás a VersaEXPRESS RF-640 nagyformátumú tintasugaras nyomtató. Hatékony, megbízható és megfizethető. A VersaEXPRESS RF-640 kiemelkedő nyomatokat biztosít nap nap után.

Fejlett képalkotás élénk színekkel éles részletekkel

Az RF-640 felülmúlhatatlan nyomtatási teljesítményt nyújt. Fényes fotorealisztikus képalkotás akár 1440 dpi felbontással gyakorlatilag csíkmentesen. Nyomtatási sebesség akár 42 m2/óra.

Támogatja a bevonatos és bevonat nélküli alapnyagok széles választékát. Beltéri GREENGUARD GOLD minősítésű Eco-Sol MAX® 3 tinták szélesebb színskálához és nagyobb fedéshez a gazdag, telített színekhez. Mindez elegendő lehetőséget kínál az alkalmazások széles köréhez, köztük jelekhez és plakátokhoz, bannerekhez, háttérvilágítású kijelzőkhöz, járműdekorációhoz és még sok minden máshoz.

greenguard.png
genius.png
Az intelligens funkciók időt és erőfeszítést takarítanak meg

Az RF-640 inteligens funkcióival időt takaríthat meg, például a tintapatronok cseréjével, anélkül, hogy meg kellene állnia és újra kellene indítania a nyomtatót, egy iPad alkalmazást, hogy távolról vezérelje a nyomtatófunkciókat és a Roland OnSupport programot, mely a számítógépére e-mailben küldött riasztásokat. Legyen produktív a kezdetektől fogva egy szereplő felcsévélő egység a felügyelet nélküli nyomtatáshoz és VersaWorks® 6 RIP szoftver fejlett termelékenységhez.

 

VersaEXPRESS RF-640 nagyformátumú tintasugaras nyomtató tulajdonságai

advanced_print.jpg
Fejlett nyomtatási technológia

A VersaEXPRESS RF-640 aranyozott nyomtatófejjel van felszerelve az állandó,  kiváló minőségű képalkotás érdekében. A változó pontvezérlés hét különböző méretű cseppet lő ki a precíz, részletes grafikákhoz, a kiváló fotómegjelenéshez, a sima színátmenetekhez és a kiváló kontraszthoz. A Roland Intelligent Pass Control pontosan szabályozza a pontok közötti átfedést, így a VersaEXPRESS RF-640 nyomtató finom színátmeneteket, kivételes fedett színeket és optimális képminőséget biztosít minden nyomtatási módban, beleértve a nagyobb sebességeket is.

mirrored-print-head.png
Tükrözött nyomtatófej konfiguráció

Az RF-640 kétszeres CMYK, tükrözött nyomtatófej (MYCKKCYM), amely kétirányú nyomtatáskor gazdag, élénk, állandó színeket, biztosítja  akár 42 négyzetméter per óra sebességnél.

Felhasználóbarát funkciók növelik a termelékenységet

Az RF-640 ideális minden elfoglalt üzlet számára. Az előre behelyezett tintapatronok a nyomtató leállítása és újraindítása nélkül cserélhetők. Az állítható hordozótámaszok könnyedén kezelik a keskeny vagy széles médium tekercseket, míg a mellékelt felcsévélő rendszer lehetővé teszi a felügyelet nélküli nyomtatást nagy sebességű stabilitás mellett. Az innovatív Roland Ink Switching System lehetővé teszi a nyomtató számára, hogy automatikusan új tintapatronra váltson, amikor az eredeti kifogyott (1000 ml tintával színenként).

userfriendly.jpg
morefreedom.jpg
További szabadság a Roland Printer Assist és a Roland OnSupport segítségével

A problémamentes felügyelet nélküli nyomtatáshoz a Roland OnSupport e-mailes figyelmeztetéseket küld számítógépére vagy okostelefonjára, ha a tinta fogyóban van, vagy a munka befejeződött. A Roland Printer Assist ingyenesen letölthető az iTunes App Store-ból - lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hálózaton keresztül távolról is kezeljék az általános nyomtatási funkciókat, például a be- / kikapcsolást, tesztnyomtatás és tisztítást az iPad tablet segítségével. 

integrated2stage.jpg
Integrált kétfokozatú fűtési rendszer

Az RF-640 beépített kétfokozatú beépített fűtési rendszerrel rendelkezik, amely a nagy sebességű üzemmódokban is gyors száradást tesz lehetővé - a felcsévélő egység, a kész nyomatot tárolja . Ez a fejlett rendszer a média opciók széles választékát tartalmazza, és pontosan szabályozza a megfelelő hőmennyiséget minden egyes alkalmazáshoz, így minden esetben kiváló eredményt érhet el.

Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az RF-640 sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

  • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

  • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

  • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

  • Változó adatnyomtatás

  • Beágyazott ICC-profil támogatás

  • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

  • Tintaszint megjelenítő eszközök

  • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

VersaEXPRESS RF-640 nagyformátumú tintasugaras nyomtató alkalmazások

bannersycamore.jpg
Reklámponyvák

A 163 cm-es médiaszélesség és a nagy nyomtatási sebességű opciók közül az RF-640 élénk, színes bannereket állít elő .

signtravel.jpg
Járműdekorációk

Valójában bármilyen felületet művészi munkává alakíthat át - a falakról és padlókról az ablakokra és a járművekre - az RF-640 nyomtatóval készített briliáns grafika segítségével.

Reklámok

Az RF-640 nagy színtelítettséget és kivételes képeket és szövegeket biztosít, amelyek legfeljebb három év kültéri élettartammal bírnak laminálás nélkül. Válasszon a bevonatos és a bevonat nélküli média széles választékából, beleértve a Backlit filmet is.

houdinisescapetransit.jpg
fineartlivingroom.jpg

A változó cseppméretű technológia révén az RF-640 nagy pontosságú és ragyogó színű művészeti és fényképészeti reprodukciókat generál. 

Képzőművészet és fotók
Nyomtatás és vágás

A nyomtatott és vágott reklámokhoz, a járműgrafikákhoz, matricákhoz és címkékhez különböző anyagokon párosítsa az RF-640-et egy Roland GR vágóval. A VersaWorks lehetővé teszi a feladatok gyors és egyszerű feldolgozását, míg a GR pontosan elolvassa a Quadralign vágójeleket az előre kinyomtatott munkákon, és összehangolja a grafikával a tökéletes kontúr vágáshoz.

savoiafloorgraphic.jpg
Plakátok

A VersaEXPRESS kiemelkedő fotorealisztikus posztergrafikát nyújt a megtekintési távolságtól függetlenül. A Roland csúcstechnológiás Piezo nyomtatófej technológiája gyönyörű sima, csíkmentes pontos színt biztosít a széles médiatartományban - még nagy nyomtatási sebesség mellett is.

menuboards.jpg
 
Nagyformátumú_tintasugaras_nyomtató_Vers