main-banner_overview-page_lef300_2560x50
 

Termelékeny digitális testreszabás

versauvlogo.gif
LEF-300
UV síkágyas nyomtató
versa-uv-lef-12i-price-list-body-image-2

A LEF-300 a legújabb, legnagyobb és legnagyobb VersaUV LEF sorozatú síkágyas nyomtató. Ugyanazt a ragyogó színt és közvetlen nyomtatási lehetőséget biztosítja a sokféle anyagra, köztük a 100 mm vastagságú háromdimenziós termékekre, mint a LEF sorozat többi gépe, csak nagyobb tételeket és nagyobb mennyiségeket nyomtat. A 770 mm-es nyomtatási szélesség, négy nyomtatófej és két hosszú élettartamú alacsony hőmérsékletű UV-LED lámpa a gyorsabb száradás érdekében a LEF-300-nál jelentősen növeli a termelékenységet és lenyűgöző eredményeket nyújt.

backgroundswoosh.jpg
A LEF-300 sokoldalúsága

A LEF-300 a síkágyas nyomtatógyártást a következő szintre emeli, nagyobb nyomtatási területen és gyorsabb nyomtatási sebességgel - megközelítőleg 1,6-szor gyorsabban.

Roland_LEF-300_Asztali_UV_síkágyas_nyomt
A teljesen új sebesség és termelés szint

A LEF-300 az asztali síkágyas nyomtató a gyártást a következő szintre emeli, nagyobb nyomtatási területtel és gyorsabb nyomtatási sebességgel - megközelítőleg 1,6-szor gyorsabban, mint a korábbi modellek CMYK módban. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy grafikai termelésüket és a testreszabott nyomtatát a következő szintre emeljék.

Roland_LEF-300_Asztali_UV_síkágyas_nyomt
flatbedarea.png
A munkafolyamat felgyorsítása

A LEF-300 számos termelékenység növelő tényezővel rendelkezik, többek között:

 • A kiterjesztett nyomtatási terület 770 mm széles 330 mm hosszúsággal

 • Négy nyomtatófej növeli a gyártási sebességet

 • Két UV-LED lámpa - amely lehetővé teszi a kétirányú nyomtatást - biztosítja az azonnali festékszáradást

 • A fehér és a lakk tintát két sornyi fúvókán keresztül nyomtatja a gyorsabb, többrétegű nyomtatáshoz, nagyobb sűrűséggel és fedéssel

 • Új nyomtatási mód a gyors prototípus nyomtatást igénylő felhasználók számára

 • ÚJ opcionális primer, amely még több felületre nyomtat

Válasszon LEF-t, hogy megfeleljen a költségkeretnek és a vállalkozásnak
Roland_LEF-12i_Asztali_UV_síkágyas_nyomt
 

VersaUV LEF-300 UV

síkágyas nyomtató jellemzői

Speciális ECO-UV tinták kiemelkedő eredményekhez

A rugalmasságra tervezett ECO-UV tinták gyönyörűen megjelenítik a képeket a legösszetettebb felüketeken is, így a felhasználók mindent elkészíthetnek az ajándékoktól és az újdonságoktól az ipari alkatrészekig és a termék prototípusig.

dashboardpanelprintedonalef.jpg
phonecases.jpg
Textúrák és domborító hatások létrehozása lakk tintával.

Az ECO-UV festék opciói közé tartozik a fehér tinta, amely az átlátszó vagy sötét színű anyagoknál nagyobb fényességet biztosít, valamint a fényes és matt felületű lakk tintát, valamint a nyomtatható alapozót (primert), amely még több felületet és alakot tesz nyomtathatóvá. A dombornyomás és a 3D-s textúrák szimulálására több rétegű lakk tinta alkalmazható, a mellékelt VersaWorks 6 RIP szoftver pedig 72 használatra kész textúra mintával rendelkezik.

A nagy volumenű kereslet kielégítésére készült
lef300frontcoverwports.jpg

A pontos, magas minőségű nyomtatás fenntartása érdekében, még a hosszú gyártási idő alatt is, a LEF-300 síkágyas nyomtató olyan precíziós alkatrészeket tartalmaz, amelyek nem hajlamosak a hőmérséklet vagy a páratartalom hatására a változásra. A nagy mennyiségű gyártási helyszínek igényeinek kielégítése érdekében a LEF-300 egy bemeneti / kimeneti rendszert is tartalmaz a gép állapotjelző lámpáinak és egyéb összeszerelő eszközeinek integrálásához, lehetővé téve a több LEF-300-as párhuzamos gyártását.

lef300closeup.jpg
Automatikus magasságállító

A 3D elemekre történő nyomtatáskor a LEF-300 magasságállítóval rendelkezik, amely automatikusan emeli a nyomtatóasztalt, amíg el nem éri a szükséges magasságot. Ez az automatikus funkció biztosítja a minőségi nyomtatási teljesítményt is, fenntartva az optimális távolságot a nyomtatófej és az anyag felülete között.

lefprinthead2.jpg
Festékköd szűrők a tiszta és tiszta nyomtatáshoz

A LEF-300 elszívó rendszerrel rendelkezik, amely összegyűjti és eltávolítja a levegőben lévő tintamaradékot a nyomtató belsejéből. A nyomtatófej körül elhelyezett ventilátor, a festékködöt egy abszorbens szűrőn keresztül elszívja a folyamatos nyomtatási művelet fenntartása érdekében.

Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az LEF-300 a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

 • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

 • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

 • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

 • Változó adatnyomtatás

 • Beágyazott ICC-profil támogatás

 • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

 • Tintaszint megjelenítő eszközök

 • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

VersaUV® LEF-300 UV síkágyas nyomtató alkalmazások

Promóciós tárgyak

A LEF-300 a CMYK, fehér és lakk festékek közvetlen nyomtatásával közvetlenül a háromdimenziós tárgyakra való nyomtatásra alkalmas. Tollak, golflabdák, kulcstartók és egyéb promóciós termékek személyre szabására. A változó adatnyomtatás lehetővé teszi az elemek személyre szabását nevekkel, fotókkal és más egyedi azonosító elemekkel.

customizedpens.jpg
customizeheadphones.jpg
Elektronikus eszközök

Az alacsony hőfokú LED-es szárító rendszer lehetővé teszik a LEF-300-t, hogy érzékeny elektronikus eszközökre, például tabletekre és okostelefonokra nyomtasson. A nagy sűrűségű fehér tinta világos, éles fehér szöveget és grafikát eredményez, és alányomásként is alkalmazható, hogy víztiszta akril és sötétebb műanyagokon a színes grafikát fokozza.

Ajándéktárgyak

A LEF-300 segítségével közvetlenül az ajándéktárgyakra nyomtathat az ékszerektől és tartozékaiktól a fényképkeretekig, esküvői meghívóktól, edényektől a bőr pénztárcákig. Adjon hozzá érdekes mintákat és textúrákat az Ön terveihez, lakk tintával, matt vagy fényes réteggel.

customizedframe.jpg
customizetrophy.jpg
Díjak

A LEF-300 a díjak és elismerések tökéletes kiegészítése, amely lehetővé teszi, hogy ezek az üzletek színes grafikát adjanak a vésett elemekhez. A fehér tinta lehetővé teszi víztiszta akril díjak és sötét színű plakettek nyomtatását. A lakk festék elegáns domborító és lakkozási hatásokat biztosít a prémium termékekhez.

Fogyasztói és ipari termékek

A terméktervezők, a vállalkozók és a marketing szakemberek számára a LEF-300 a játékok és sporttárgyak széles választékát testreszabja. A kozmetikai tárgyak és a vezérlőpanelek is legyárthatók. A változó adatnyomtatás lehetővé teszi, hogy az egyes termékeket vagy alkatrészeket egyedi sorszámmal jelöljön meg.

customizedcan.jpg
platessign.jpg
Kis és nagy táblák

A LEF-300 segítségével létrehozhat speciális táblákat az ajtókhoz, ablakokhoz és belső terekhez. Nyomtasson közvetlenül a faanyagra és más különleges anyagokra, hogy valóban egyedi megjelenést biztosítson.

 
VersaUV_LEF-300_Műszaki_adatok_Roland_DG