overviewpagebanner_lef2_200_2560x615px.j
 
Ez valódi?
Vagy nyomtatva van?
VersaUV LEF2-200 
Az Ön sikeréhez készült
versauvlogo.gif
LEF2-200
UV síkágyas nyomtató
versa-uv-lef-12i-price-list-body-image-2

Most már még könnyebben készíthet élethű grafikákat és textúrákat - beleértve a szimulált dombornyomást - szinte bármire. A LEF2-200 a legújabb díjnyertes VersaUV LEF sorozatú síkágyas nyomtató. A 0,5 m-es (20 ”-os) nyomtatási szélességgel rendelkező, stílusosan kialakított LEF2-200 kiváló színnyomtatási lehetőségeket kínál az anyagok széles skáláján, beleértve a háromdimenziós elemeket is, akár 100 mm vastagságú tárgyakat is egyszerűen kezelhet a nyomtatóban. .

A keménytől a lágy anyagokig , a lapos és ívelt tárgyakig :
A Roland LEF2-200 mindent testre szab.

A VersaUV LEF2-200 megkönnyíti a lenyűgöző, prémium minőségű fényképek, grafikák és szövegek nyomtatását szinte bármire. A többi tintasugaras nyomtatóval ellentétben az ECO-UV festék az anyag felületén azonnal kikeményedik, így közvetlenül nyomtathat kemény és puha anyagokra, mint pl. PVC és műanyag, vászon, fa, bőr és szövet. Legfeljebb 100 mm vastagságú anyagokat lehet betölteni, és a 2 mm magas tűréshatár lehetővé teszi a szabálytalan és ívelt tárgyak nyomtatását is. 

A LEF2-200 Roland UV nyomtatóval könnyen testreszabhatja az olyan tárgyak széles skáláját, mint az okostelefonok, laptopok, promóciós tárgyak, prototípusok, ajándéktárgyak, tollak, jelzések, személyre szabott díjak, ajándéktárgyak, stb . A VersaUV LEF2-200 egy opcionális  vákuumtáblát is támogat és egy opcionális forgatót palackok és más hengeres tárgyak nyomtatására.

VersaUV_LEF2-200_Roland_Benchtop_UV_síká
Az igazán sokoldalú nyomtató

Egy UV-nyomtató, egy UV-tinta, egy RIP-szoftver. A kombináció az Ön igényeinek megfelelően lett kialakítva, hogy egyetlen rendszerként dolgozzon zökkenőmentesen. LEF2-200 UV nyomtató:

VersaUV_LEF2-200_Roland_Benchtop_UV_síká
Tényleg könnyen használható

A Roland LEF2-200 UV nyomtató könnyen kezelhető, 
így nagy teljesítményű beépített funkciókkal összpontosíthat a termelékenység maximalizálására:

clock_icon.png

Idõzítõfunkció indítása
A Start Timer funkció befejezi a nyomtatófej-tisztítás és a fehér tinta keringetését egy meghatározott idõre. Annak érdekében, hogy elindíthassa a nyomtatást, miután megérkezik az irodába. csak be kell helyeznie az anyagot és nyomtat.

presets_icon.png

Legfeljebb 40 előre beállított
tárgybeállítás

A speciális médiabeállítások visszahívása a legnépszerűbb alkalmazásokhoz anélkül, hogy időt veszítene azzal, hogy minden alkalommal beírja őket.

hight_icon.png

Automatikus magasság érzékelés Automatikus felület érzékelő. Csak rakja be a tárgyat a nyomtatóba, és a LEF2-200 automatikusan ellenőrzi a magasságát, és felkészül a nyomtatásra.

jig_icon.png

Pozícionáló jig  
Speciális pozícionáló jig van elhelyezve, hogy a tárgyat precizen felhelyezze az asztalra.

led_icon.png

LED-es pozicionálás
A beépített LED-beállító rendszer gyorsan beállítja a nyomtatás nulla pozízióját.

screen_icon.png

VersaWorks6 RIP szoftver
Roland VersaWorks 6 RIP szoftver, amely a nyomtatási műveletek gyors és egyszerű elvégzésére lett kifejlesztve.

ethernet_icon.png

Beépített Ethernet-kapcsolat 
A beépített Ethernet-kapcsolat lehetővé teszi a LEF2-200 csatlakoztatását a meglévő hálózathoz, és bárhonnan.

 

VersaUV LEF2-200 UV síkágyas nyomtató funkciók

Bármi legyen is az elsődleges üzleti tevékenység, a LEF2-200 minden munkakörnyezethez illeszkedik. Tiszta vonalak, stílusos kialakítás, ergonómikus kezelőpanel, könnyű hozzáférést biztosít a nyomtatási területhez és a festékekhez. A munka során a LEF2-200 nagyon csendes, és ezért használható olyan helyeken, mint a tervezőirodák, műhelyek és a üzletek.

lef2_200_embossed_finishes.jpg
Nyomtasson fényes és 3D dombornyomott felületeket

A teljes színnyomtatás mellett a LEF2-200 segítségével kiváló minőségű fényes és matt kivitelű, hihetetlenül életszerű textúrákat készíthet, beleértve a szimulált 3D-s dombornyomást is az UV-Lakk tintával. A telepítés után azonnal készen áll a hetvenkét felhasználásra kész textúrára, vagy akár saját személyre szabott speciális effektusokat is létre hozhat.

lef2_200_features_leather_background.jpg
Nyomtasson sokat - vagy csak egyet UV-technológiával

A VersaUV LEF2-200 alkalmazással akár csak egy tárgy kinyomtatható, az igényeknek megfelelően.

Segítséget nyújt a prototípusok létrehozásához, a nyomtatott képek előzetes ellenőrzéséhez, különleges egyfajta ajándék készítéséhez, vagy egy kis mennyiségű termék nyomtatásához a házon belül.

Primer

Korábban, amikor olyan anyagra szeretett nyomtatni, amelyhez a tinta nem tapad könnyen, szükség volt egy alapozó (primer) bevonat kézi felvitelére. A LEF2-200 egy opcionális primer* patront tartalmaz a tárgyak gyors és kényelmesen történő felületkezeléséhez. A felhasználók könnyedén előállíthatnak egy testreszabható objektumot azáltal, hogy először kinyomtatják a primer festéket közvetlenül a VersaWorks 6 RIP szoftver fájljából, mielőtt kinyomtatnák a teljes grafikát. Ezáltal a grafika nyomtatása a kihívást jelentő anyagokon, például az akrilon, sokkal tisztább és hatékonyabb lesz.

A LEF-200 energiatakarékos LED lámpák, amelyek tízszer hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos UV lámpák. Ezek azonnal bekapcsolhatóak és kikapcsolhatók egy igazi igény szerinti működéshez, amely nem igényel hosszú bemelegedési időt. Ezenkívül a LEF egy automatikus kis energiafogyasztású üzemmódot is bekapcsol, amikor hosszabb ideig nem használja.

Roland_UV_nyomtató_LEF2-200._Könnyen_has
lef2_200_gray_background.jpg
Tökéletes eredmények az ECO-UV festék opciókkal

A LEF2-200 ECO-UV-t CMYK-ban, fehér és lakk festékkel  lehet feltölteni. Azonnal szárad és széles színskálát eredményeznek éles részletekkel és nagy denzitással. Az ECO-UV nem igényel szárítást és a görbék és a szabálytalan felületeken is repadés nélkül köt.

Az ECO-UV festékek hihetetlenül tartósak, ellenálnak a karcolásoknak és a vegyi anyagoknak, kültéri grafika akár hat hónaptól két év tartóssággal bírnak, amikor lakk festékréteget alkalmazunk. Az ECO-UV festék a 220 ml-es festékkazettákban van, kikeményedés után biztonságosak.

Tinta hatékonyság és konzisztencia

A LEF2-200 UV nyomtatónak van egy automatizált tintakeringető rendszere, amely jelentősen csökkenti a működési költségeket, miközben megőrzi az éles képminőséget és a ragyogó színeket, még hosszabb nyomtatás esetén is. A szabályozott tinta keringés biztosítja, hogy a festék pigmentek nem tudnak a tintacsövekbe lerakódni, ami zökkenőmentes tintaellátást és állandó sűrűséget eredményez.

inkefficiency.png
lef2_200_versaworks6_background.jpg
Hatékony VersaWorks 6 RIP szoftver

A VersaUV LEF2-200 tartalmazza a legújabb VersaWorks 6 RIP szoftvert, amely egy intuitív felületet biztosít a zökkenőmentes működéshez és a munkafelügyelethez, valamint a 64 bites natív támogatáshoz és a kétmagos működéshez a PDF, EPS, PS és PDF 2.0 fájlok feldolgozásához precízen és nagy sebességgel .

A VersaWorks 6 segítségével automatikusan létrehozhat egy fehér, tiszta (fényes) és primer festékréteget közvetlenül a RIP szoftverben egy speciális színréteg-generáló funkcióval.

A Color-Matching funkció biztosítja az egyenletes színt ugyanazon modellek között. Ha több LEF2-200 UV nyomtatóval rendelkezik, megbízható, nagy mennyiségű munkát készíthet. *

Továbbá a VersaWorks 6 lehetővé teszi, hogy több nyomtatási fájlt (pl. Fehér, CMYK és átlátszó rétegeket) adjon hozzá egy munkacsoporthoz, hogy azokat folyamatosan nyomtassa.

Ha egy nyomtatófej eltömődik, az új Nozzle Mask funkció lehetővé teszi a nyomtatás folytatását a nyomtatófej felének használata közben.

* Csak akkor érvényes, ha ugyanazt a tintatípust és konfigurációt használó azonos nyomtatókat használják. A fájlokat ugyanazokkal a nyomtatási beállításokkal kell kinyomtatni, mint például a „Media Type” és a „Print Quality”.

Ha olyan kihívást jelentő anyaggal dolgozik, amely extra keményítést igényel, a VersaWorks 6 segítségével további UV-kikeményítést végezhet közvetlenül a nyomtatott területen.

Változó adatnyomtatás is elérhető, így könnyen nyomtatható objektumok készíthetők soros számokkal és nevekkel.

ethernet_icon.png

Beépített Ethernet-kapcsolat 
A beépített Ethernet-kapcsolat lehetővé teszi a LEF2-200 csatlakoztatását a meglévő hálózathoz, és bárhonnan való nyomtatást.

screen_icon.png

VersaWorks6 RIP szoftver
Roland VersaWorks 6 RIP szoftver, amely a nyomtatási műveletek gyors és egyszerű elvégzésére lett kifejlesztve.

led_icon.png

LED-es pozicionáló
A beépített LED-pozicionáló segítségével gyorsan beállíthatja a nulla poziciót. A LEF2-200 LED-es beállítása a kétpontos hivatkozásként a sík tárgyak területére vagy egy középpontú referenciapontra a szabálytalan alakú nyomtatásra való nyomtatáshoz.

jig_icon.png

Pozícionáló jig  
Speciális pozícionáló jig a tárgyak könnyebb pozicionálásához.

hight_icon.png

Automatikus magasság ellenőrzés

Az automatikus magasság érzékelés ellenőrzi a tárgy legmagasabb pontját. Csak tegye be a tárgyat a nyomtatóba,  és a LEF2-200 automatikusan ellenőrzi a magasságot, és felkészül a nyomtatásra.

presets_icon.png

Legfeljebb 40 előre beállított
munkaállomás

A speciális médiabeállítások visszahívása a legnépszerűbb alkalmazásokhoz anélkül, hogy időt veszítene, ha minden alkalommal beírja őket.

clock_icon.png

Idõzítõfunkció indítása
A Start Timer funkció befejezi a nyomtatófej-tisztítás és a fehér tinta cirkulációs beállítását egy meghatározott idõre. Annak érdekében, hogy például elindíthassa a nyomtatót, miután megérkezik az irodába, és közvetlenül az anyagok betöltése után nyomtat.

A Roland LEF2-200 UV nyomtató könnyen kezelhető, 
így nagy teljesítményű beépített funkciókkal összpontosíthat a termelékenység maximalizálására:

Tényleg könnyen használható
lef2_200_clean_system.jpg
Nagy megbízhatóság és biztonság

A LEF2-200 új tisztító rendszert alkalmaz. A fejfrissítés funkció eltávolítja a nyomtatófejeken maradt tintát és megtisztítja a nyomtatófej felületét, hogy megőrizze a nyomtatófej minőségéet. Ha egy nyomtatófej eltömődik, az új Nozzle Mask funkció lehetővé teszi a nyomtatás folytatását a nyomtatófej felének használata közben. A zárt burkolat védi az üzemeltetőket az UV fénytől, és megakadályozza, hogy a por nyomtatás közben az anyagok felületére kerüljön. 

A LEF2-200 számára opcionális légszűrő rendszer áll rendelkezésre. Könnyedén elhelyezhető a gép alatt, és tartalmaz egy aktív szénszűrőt, amely hatékonyan eltávolítja a nyomtatás során előforduló szagokat és illékony anyagokat.

Energiahatékony, ózon és festékködszűrők

A LEF2-200 UV nyomtató egyszerűen csatlakoztatható egy szabványos elektromos aljzathoz. A más síkágyas nyomtatók által igényelt teljesítmény egy töredékének felhasználásával a LEF évente jelentős megtakarításokat kínál az elektromos költségek tekintetében. 

A LEF2-200 LED-es lámpákat használ a festék polimerizációjára, amelyek élettartama akár tízszer hosszabbak, mint a hagyományos UV-lámpák, és azonnal bekapcsolhatók vagy kikapcsolhatók, így a felhasználónak valódi igény szerinti termelést biztosít a tipikus bemelegedési idő nélkül. Ezen túlmenően a LEF2 automatikusan alacsony fogyasztású üzemmódba lép, ha hosszabb ideig nem használják.

Az optimális nyomtatási minőség biztosítása érdekében a tárgyak görbületei között a LEF2-200 ködszűrőt tartalmaz, amely a maradék festéket megköti, amikor a termék szélét kinyomtatja. A túlfúvást csökkenti, és a tintának a nyomtató belső alkatrészeire való lerakódását megakadályozza. A szűrőket úgy tervezték, hogy a végfelhasználó könnyen cserélhető legyen.

lef2_200_print_head_800x533.jpg
 

VersaUV® LEF2-200 UV síkágyas nyomtató alkalmazások

A Roland DG UV nyomtatási technológia rugalmasságának köszönhetően könnyedén nyomtathat több száz különböző elemre, és rengeteg izgalmas hordozóra. Modulok, elektronika, kerámia, promóciós termékek, írószerek, díjak, ajándékok, divat, zene, sport, ipari, háztartási és sok más. Tekintse meg alább a népszerű nyomtatási lehetőségeket, amelyeket a LEF2-200 segítségével hozhat létre.

Promóciós tárgyak
lef2_200_printed_promotional_items.jpg

Sok vállalkozásnak szüksége van egy kis segítségre, hogy reklámozzák magukat, és a Roland VersaUV LEF2-200 segítségével megfizethető promóciós termékeket kínálhat nekik. Nyomtasson több olyan elemet, mint a kulcstartók, a hűtőszekrény mágnesek, a mobiltelefon-borítók és a pop-aljzatok promóciós üzenetekkel, logókkal és tervekkel, hogy terjesszék a marketing üzenetet. Még hengeres, gömb alakú és furcsa alakú tárgyakat, mint például tollakat, golflabdákat is könnyű márkajelzéssel díszíteni.

Készítsen egyedi és személyes ajándékokat

Segíts ügyfeleidnek különleges ajándékokat adni! A változó adatnyomtatásnak köszönhetően a VersaUV LEF2-200 egyedülálló szöveget, képeket, fényképeket, egyedi színeket és mintákat, sőt textúrákat is hozzá tud adni szinte bármihez, amire gondolhat. Vagy szemet gyönyörködtető részleteket, például dombornyomott hatásokat és fényes fényeket adhat az ékszerdobozokhoz, fényképkeretekhez, díszekhez és még sok máshoz. 

lef2_200_applications_souvenirs_and_gift
Lenyűgöző írószerek - kifinomult vagy szórakoztató
lef2_200_applications_stationary.jpg

Kifinomultságot biztosít a vállalati termékekhez, mint például a névjegykártyatartók, a mintagyüjtemények és az UV textúrájú effektusok, a pontos márka színek a VersaUV ECO-UV festék technológiával. Vagy a gyerekek papíráruk: nyomtasson szórakoztató rajzfilmfigurákat, szivárvány színeket és személyre szabott szöveget a ceruza tokra, filctollakra, ceruzákra és notebookra. Az irodaszerek piaca hatalmas, és a LEF2-200 segít elérni.

Az elektronika testreszabása

A VersaUV LEF2-200 alacsony hőkezelésű és nem mágneses nyomtatási technológiájának köszönhetően közvetlenül nyomtathat elektronikára, mint például laptopok, mobiltelefonok, táblagépek, hangszórók, játékkonzolok, tápegységek, fejhallgatók és akár háztartási készülékek. 

A LEF2-200 kiválóan alkalmas olyan kiskereskedők és márkák számára, akik új élményeket kívánnak kínálni, és valami extraat kívánnak nyújtani ügyfeleiknek - kérdezze meg Európa legnagyobb fogyasztói elektronikai kiskereskedőjét, a Media Markt-t.   A mindennapi elektronikát, például az okostelefonokat, a tableteket és a kávéfőzőket valami különlegesre alakítják, csak a Roland UV nyomtatási megoldást használva.

lef2_200_applications_electronic_items.j
Kozmetikai és parfüm termékek nyomtatása
lef2_200_applications_perfume_cosmetics.

Üveg, akril, fém, műanyag, fa: a standard díjak anyagok könnyen nyomtathatók a VersaUV LEF2-200 segítségével. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozásnak megfelelő tökéletes személyre szabást, logókat, neveket, dátumokat és akár textúrákat is hozzáadhat díjakhoz, medálokhoz és pajzsokhoz akár 100 mm vastagságig. Tudjon meg többet az új marketing bevezetéséről és az üzleti tevékenység bővítéséről UV-nyomtatóval. 

Add hozzá a színes grafikákat a díjakhoz

Adjon hozzá grafikát a termékmodellekhez, a csomagoláshoz, a vezérlőpanelekhez és még sok máshoz, hogy a gyártásminőségű termékmintákat hozza létre. Az ipari termékek esetében a változó adatok nyomtatása lehetővé teszi az egyedi sorozatszámú nyomtatást.

lef2_200_applications_graphics_to_awards
lef2_200_applications_signs_and_larger_i
Készítsen jeleket - látni és megérinteni

A Roland UV technológiának köszönhetően a lakk rétegeket nyomtathat, jeleket és megjelenítéseket készíthet Braille- írással és más szöveges elemekkel a LEF2-200-on. Kivételes színskálája azt jelenti, hogy a színeket a biztonsági irányelvek vagy a vállalati márka követelményeinek megfelelően nyomtathatja. Az UV fényes felülnyomással több mint két évig is biztosíthat szabadtéri grafikai tartósságot. Mindent összevetve, a LEF2-200 a tökéletes UV-rendszer a jelzések nyomtatásához és a sokféle hordozón való megjelenítéshez.

Nyomtasson pontos termékrészeket és prototípusokat

A VersaUV LEF2-200 az ipari és kreatív környezetekhez való illesztéshez van tervezve, így ideális a termék alkatrészeinek, címkéinek, gyártási grafikáinak és prototípusainak nyomtatására. Gyorsan és egyszerűen nyomtathat egy szinte korlátlan 508 mm x 330 mm-es felületen, max 5 kg-os anyagokra és tárgyakra, így értékes sokoldalúságot biztosít számos iparágban.

lef2_200_applications_parts_packaging_an
Nyomtasson a szobában a padlótól a mennyezetig
lef2_200_applications_frame_800x533.jpg

A Roland technológia lehetővé teszi egy teljes terület nyomtatását. A LEF2 választékkal díszítheti és személyre szabhatja a háztartási eszközöket, mint például a lámpákat, képkereteket, kerámialapokat, párnahuzatokat és így tovább. Akár a virágzó hazai belsőépítészeti piac, a nyereséges vállalati irodai világ, akár a kisvállalkozások számára, akik egyedi helyiségeket akarnak, válasszák a LEF2-200-at, hogy valami látványos legyen.

Nyomtatás az íves objektumokra

A Roland UV nyomtató LEF2-200 összetett sarkok és ívelt objektumokra is  nyomtat. Az opcionális forgató segítségével akár hengeres elemekre, például palackokra és gyertyákra is nyomtathat.  
Tudjon meg többet az új marketing bevezetéséről és az üzleti tevékenység bővítéséről UV-nyomtatóval. 

lef2_200_applications_print_onto_curved_
 
VersaUV_LEF2-200_specifikációk_Roland_DG