main-banner_overview-page_lef12i_2560x50

VersaUV LEF-12i

 
Személyre szabható tárgyakat, gazdaságos áron
versauvlogo.gif
LEF-12i
UV síkágyas nyomtató
versa-uv-lef-12i-price-list-body-image-2

A VersaUV LEF-12i megfizethető megoldás azoknak a vállalkozásoknak, akik el akarnak kezdeni a személyre szabott nyomtatás és a megrendelt áruk és szolgáltatások gyorsan növekvő piacán. A LEF-12i kompakt eszköz, amellyel bármi stúdióba, irodába, műhelybe vagy kiskereskedelmi környezetbe illeszkedik, közvetlenül tárgyra és felületre nyomtat.

personalizedbagprintedonalef.jpg

A kiváló minőségű anyagok széles választékát érjük el

A LEF-12i segítségével számos alapfelületre nyomtathat, pl. PET, ABS és polikarbonát, valamint lágy anyagok, például TPU és bőr, valamint háromdimenziós elemek, például tollak, okostelefonok, személyre szabott díjak , ajándéktárgyak, promóciós cikkek, laptop-borítók és még sok más. A lehetőségek gyakorlatilag végtelenek.

A LEF-12i alacsony hőmérsékletű, alacsony energiaigényű UV-LED-lámpájának köszönhetően a hőérzékeny anyagok használata is lehetséges.

greenswoosh.jpg
lefprintedsamples.png
Sokoldalú, rugalmas, ragyogó

A LEF-12i síkágyas UV nyomtatás mágiája segítségével grafikákat nyomtathat, és stílusos felületeket adhat szabványos alapanyagokhoz, valamint egyedi promóciós tételeket.

 • A lakk tinta opció lehetővé teszi a fényes vagy matt lakkozást, valamint rendkívül egyedi dombornyomásos hatásokat

 • Nyomtasson háromdimenziós objektumokra az ECO-UV tintával, amely éles képet mutatnak és összetett sarkok és görbék esetén is *

 • Tökéletes tollakhoz, okostelefon tokokhoz, személyre szabott díjakhoz, ajándéktárgyakhoz és még sok minden máshoz

 • Adjon fehér tintát direktszínként vagy háttérként CMYK mögött a sötét és víztiszta anyagoknál

* A magasságkülönbség legfeljebb 2 mm

Több száz termék testreszabása

A legkorszerűbb UV-LED lámpával a LEF-12i egy alacsony hőfokkal szárító gép, amely az élénk ECO-UV tintákat nyomtat a következő anyagokra:

Roland_LEF-12i_Asztali_UV_síkágyas_nyomt
Válasszon LEF-t, hogy megfeleljen a költségkeretnek és a vállalkozásnak
Roland_LEF-12i_Asztali_UV_síkágyas_nyomt
 
ecouvinkbackground.jpg

VersaUV LEF-12i UV síkágyas nyomtató jellemzői

Az ECO-UV tinta csodája

CMYK, fehér és lakk, az ECO-UV tinta a következő előnyöket kínálja:

 • Tiszta és hatékony 220 ml-es patronok

 • Azonnal megszárad, hogy széles színskálát eredményezzen

 • A tinta a görbék és az egyenetlen felületekre is repedés nélkül nyomtat

 • Készítsen tartós beltéri grafikát karcállósággal és vegyszerállósággal

 • A kültéri grafikák hat hónaptól két évig tartanak, amikor a Gloss bevonatot alkalmazzák

Az UV-nyomtatás során megfelelő szellőztetés szükséges. Opcionális BOFA légszűrő egység használható a LEF-12i-hez, és állványként és tárolóként működik a tárgyasztalok és a kellékek számára.

A tinta hatékonysága és homogenitása

A LEF-12i egy automata tintakeringető rendszerrel rendelkezik a fehér tintacsatornához, amely segít megőrizni a egységes fedettséget még hosszú nyomtatási feladatok esetén is. A szabályozott tintakeringetés biztosítja, hogy a tintapigmentek nem tudnak a tintavezetékekbe leüllepedni, ami állandó fehérszínt és sűrűséget eredményez.

inkefficiencywhite.png
Energiatakarékos UV lámpák

A LEF-12i energiatakarékos LED lámpák, amelyek tízszer hosszabbak élettartamúak, mint a hagyományos UV lámpák. Ezek azonnal bekapcsolhatóak és kikapcsolhatók egy igazi igény szerinti működéshez, és nem igényelnek hosszú bemelegedési időt. Ezenkívül a LEF egy automatikus kis energiafogyasztású üzemmódot is bekapcsol, amikor hosszabb ideig nem használja.

printedgolfballs.jpg
Festékköd szűrők a tiszta nyomtatáshoz

A egyenetlen felületekre való nyomtatáskor optimális nyomtatási minőséget biztosítanak a ködszűrők a LEF-12i-hez. Összegyűjtik a maradék tintát, amikor egy tétel szélét vagy görbe részét kinyomtatják. Ez csökkenti a festék túlterhelést és meggátolja a tinta odakerülését  a belső részekhez. A szűrőket úgy tervezték, hogy a végfelhasználók könnyen cserélhessék.

clearprintwithlef.jpg
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az LEF-12i sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

 • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

 • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

 • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

 • Változó adatnyomtatás

 • Beágyazott ICC-profil támogatás

 • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

 • Tintaszint megjelenítő eszközök

 • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

VersaUV® LEF-12i UV síkágyas nyomtató alkalmazások

Promóciós tárgyak

A LEF-12i a CMYK, fehér és lakk festékek közvetlen nyomtatásával közvetlenül a háromdimenziós tárgyakra nyomtatásra is alkalmas, tollak, golflabdák, kulcstartók és egyéb promóciós termékek személyre szabására. A változó adatnyomtatás lehetővé teszi az elemek nevekkel, fotókkal és más egyedi azonosítókkal való ellátását.

customizedpens.jpg
customizeheadphones.jpg
Elektronikus eszközök

Az alacsony hőfokú LED-es polimerizációs rendszer lehetővé teszik a LEF-12i-vel, hogy érzékeny elektronikus eszközökre, például tablettekre és okostelefonokra nyomtasson. A nagy sűrűségű fehér tinta világos, éles fehér szöveget és grafikát eredményez, alnyomásként is használható, hogy víztiszta akrilon és sötétebb műanyagokon a színes grafikát kihangsúlyozza.

Ajándéktárgyak

A LEF-12i segítségével közvetlenül az ajándéktárgyakra nyomtathat az ékszerektől és tartozékaiktól a fényképkeretekig, esküvői meghívótól, edényekig.. Még az olyan anyagra is, mint a bőr pénztárcák. Adjon hozzá érdekes mintákat és textúrákat az Ön terveihez, lakk tintával, matt vagy fényes réteggel.

customizedframe.jpg
customizetrophy.jpg
Díjak

A LEF-12i a díjak és elismerések tökéletes kiegészítése, amely lehetővé teszi, hogy színes grafikát adjanak a vésett elemekhez. A fehér tinta lehetővé teszi víztiszta akril díjak és sötét színű plakettek nyomtatását. A lakk festék elegáns domborító és lakkozási hatásokat biztosít a prémium termékekhez.

Fogyasztói és ipari termékek

A terméktervezők, a vállalkozók és a marketing szakemberek a LEF-12i-vel a játékok és sporttárgyak széles választékát személyre szabhatja. A kozmetikai termékek és a vezérlőpanelek is legyárthatók. A változó adatnyomtatás lehetővé teszi, hogy az egyes termékeket vagy alkatrészeket egyedi sorszámmal jelenjenek meg.

customizedcan.jpg
 
platessign.jpg
Kis táblák

A LEF-12i segítségével létrehozhat speciális eligazító táblákat az ajtókhoz, ablakokhoz és belső terekhez. Nyomtasson közvetlenül a faanyagra és más különleges anyagokra, hogy valóban egyedi megjelenést biztosítson.

Benchtop_UV_síkágyas_nyomtatók_VersaUV_L