gsoverview.jpg
A legjobb asztali vágó valaha

Építsd fel vállalkozásodat közvetlenül az asztalodról.

CAMM-1 GS-24
asztali vágó
desktop-cutter-ico_edited.png

A Roland CAMM-1 GS-24 asztali vágó pontossága és hatékonysága maximális. A teljesen újratervezett vágófejjel és a tokmány tartójával a GS-24 nagy stabilitást biztosít, akár 10 grammos késnyomástól akár 350 grammig is. Így mint még soha, akár vastag anyagokat is vághat. A GS-24 a Roland legjobb asztali vágója.

gsdark.jpg

Újradefiniáltuk a vágójel felismerést

Vágjon járműgrafikát, jeleket és matricákat, vasalható anyagot és speciális grafikát a GS-24 asztali vágó gyors és intelligens vágási képességével. Élvezze az átfedéseket, a vágójelfelismerést és egyéb fejlett funkciókat, mindezt egy iparág vezetőtől.

Egyedi tulajdonságok

  • Tökéletes vinyl , festő maszk, fényvisszaverő vinyl, vasalható anyag, homokfúvott anyagok stb. vágásához

  • Az opcionális állványra helyezheti a tekercses alapanyagot

  • Ismételt vágás (akár 10x-ig) vastagabb média, például mágneses anyagok és kártyatartók vágásához

  • Hatékonyan vágja le akár 500 mm / másodpercet, így maximális termelékenységet biztosít

  • Roland CutStudio szoftver (mellékelve)

 
gscloseupblue.jpg

Ez minden anyagra jó

A teljesen újratervezett vágókfejjel és a tokmánybefogóval tartójával a GS-24 asztali vágó nem csak vinyl vágásra alkalmas . A GS-24 sokféle anyagot fogad el, 10cm-től 71 cm-ig, beleértve:

  • Vinyl 

  • Festő maszk 

  • Vasalható anyag

  • Homokfújó maszkfólia

  • ... és még sok más.

Használja a mellékelt CutStudio vagy más szoftver használatát

Tartalmazza a Roland CutStudio szoftvert, és könnyen kombinálható más iparági szabványú szoftverekkel. Az Adobe Illustrator (Mac és PC) és a Corel Draw (PC) kiegészítői további webes letöltések formájában is elérhetők.

Az újonnan tervezett LCD-panel, a beméllyedés az anyaglevágáshoz, és egy praktikus állványt a hordozónak.  A GS-24 asztali vágó egyszerűen használható és technikailag fejlett működésű

gxpanel.jpg
Ne komplikáld túl
cutterblade.jpg

Késnyomás
GS-24- től kezdődően az késnyomás akár 350 gramm is lehet (39,5% -os növekedés az elődhöz képest), így vastagabb anyagokat is vágnak, mint például a mágnesfólia.

Egyszer mér, 10-szer vág
A GS-24 csúcsminőségű újravágással (legfeljebb 10x-ig), valamint a perforált vágással is tud vágni. A bonyolult munkafolyamatok egyszerűbbek, mint valaha.

Vágójel felismerés
A beépített optikai regisztráló rendszerrel a GS-24 felismeri az asztali nyomtatók vágójelét, hogy minden alkalommal létrehozza a pontos vágásokat.

urbangreenwindow.jpg
Kis részletek, nagy eredmények

A GS-24 segítségével a pengeofszet értékek manuálisan állíthatók be, ami azt jelenti, hogy a legkisebb, legösszetettebb terveket is tökéletesen vágják sokféle anyagon.

A sebesség pontosan

A rendkívül innovatív digitális szervomotornak köszönhetően a GS-24 vinyl vágási feladatokat, valamint egyéb típusú anyagokat is képes vágni, másodpercenként akár 508mm/s sebességgel is. De a pontosság nélküli sebesség nem jelent semmit. Így a görbe-simító funkciónk pontosan vág a legnagyobb sebességen is a termelékenység és a hatékonyság optimalizálásához.

banner_508-inches-per-second_800x800px.j
gslaptopkingfish.png

Ismerje meg a Maestrot

A mellékelt Roland CutStudio szoftvert kifejezetten arra tervezték, hogy eggyütt dolgozzon a Roland vágókkal, lehetővé téve a vágott grafikák gyors, egyszerű és hatékony nyomtatását, beleértve a méretezést, az áthelyezést, a forgatást és a tükrözést. A GS-24 a túlméretezett képek használatát is javítja a javított panelezési funkció használatával, és használja az TruType betűtípusokat, vonallá alakítás nélkül. A CutStudio támogatja a BMP, JPG, STX, AI és EPS fájlformátumokat, és közvetlenül az Adobe Illustrator vagy a Corel Draw segítségével is vághat.

 
Vasalható anyagok

A GS-24 tökéletes a vasalható anyagok vágásához. Ez lehetővé teszi a ruházati termékek elkészítését pl.: személyre szabott pólók, mezek, sapkák, kabátok, edzőzsákok és így tovább.

heatappliedapparel.jpg

Fordítsa oda a tekintetet és indítsa el a lépéseket. Gyorsan és egyszerűen hozhat létre élénk, szemet gyönyörködtető, egyedi jelzéseket.

Csatlakozzon az igényességhez
signage.jpg
Tépje a matricákat

Használja a könnyen kiválasztható félig vágó funkciót - így egyedi értékesítésre készen is készíthet a matricákat. Ez a funkció nemcsak minimálisra csökkenti a kézi feldolgozás szükségességét, hanem javítja a gyártás utáni munkafolyamatot is.

stickerdecal.jpg
specialtygraphics.jpg
A grafika a mi különlegességünk

Szeretne létrehozni egy különleges grafikai üzletet? Mindent készíteneMindez a rendkívül sokoldalú, nagy teljesítményű, egyszerűen használható GS-24-el lehetséges.

Autóüvegdekor

A GS-24 megnyitja a lehetőséget! Olyan szoftverekkel, mint a FilmDesign Pro, mindenféle márkájú ablaküveg árnyalatot vághatsz pontosan.

windowtint.jpg

Óvja a jármű fényezését. Védje meg a repülő kavicsoktól, törmelékektől, bevásárlókocsitól és még sok minden mástól a GS-24 használatával.

Kőfelverődés védő
clearpaintprotection.jpg
Csillogtasd meg

Az R-WearStudio, a szabadalmaztatott szoftverünk, amely a ruhakészítők számára készült, a vasalható strasszok mintáihoz.

blingiton.jpg
 
CAMM-1_GS-24_asztali_vágó_specifikációk_