main-banner_overview-page_gr_2560x500pxn

Vágj többet,

vágj gyorsabban,

vágj okosabban!

CAMM-1 GR-640, GR-540, GR-420
Nagyformátumú vágók
camm-1-gr-series-price-list-body-image-2

Az 1,651 mm-es, 1,397 mm-es (54 ") és 1,075 mm (42") vágási szélességben kapható GR vágók nagy teljesítményű, könnyen kezelhető eszközök. A fejlett és sokoldalú új funkciókkal .

Főbb jellemzők:

 • A gyorsabb vágás 1485 mm / s  és a 600 g-os késnyomás

 • Elektronikus leszorító görgők 10 nyomás beállítással, hogy pontosan rögzítsék az anyagokat

 • Perforált vágópozíció a kés élettartamának meghosszabbítása érdekében

 • A max. 10x újravágás vastagabb alapanyagok, például a fényvisszaverő vinyl pontos vágásához

 • A kiterjesztett üzemmód a maximális vágási szélességet 10 mm-rel növeli a bal és jobb leszorító gőrgőknél

 • A túlhúzás funkció javítja az eredményeket egy továbbvágással, hogy éles, tiszta sarkokat biztosítson a egyedi adathordozókon.

A szakemberek számára készült

Az új GR sorozat a Roland szoftverrel és nyomtatókkal, valamint más gyártó szoftvereivel és nyomtatóival is integrálható. A Roland híres és megbízható CAMM-1 technológiájának köszönhetően a GR vágófejek messze meghaladják a mai grafikus szakemberek igényeit, kiemelkedő gyorsaságával, pontosságával és korszerű vágási funkcióival.

 

Szálljon be a stancolásba

Az új vágófej két késtartó pozícióval rendelkezik. Az első pozíció lehetővé teszi a perforált vágást a kés károsodása nélkül. Ez teszi a GR-t tökéletessé a vágott matricák és csomagolási minták készítéséhez.

Teljes rugalmasság

Kombinálja a nyomtatóval, a vágás munkafolyamathoz

A Roland Quadralign ™ optikai regisztrációs rendszer automatikusan felismeri a nyomtatási nyomtatójeleket. Kombináljon egy meglévő, nagy formátumú nyomtatót egy GR vágóval a pontos és hatékony kontúr vágás munkafolyamatához.

printericoswithcutter.jpg

Használja a mellékelt CutStudiot vagy más szoftvert

A gép ára tartalmazza a Roland CutStudio szoftvert, és könnyen kombinálható más iparági szoftverekkel is. Az Adobe Illustrator (Mac és PC) és a Corel Draw (PC) PlugIn-ek további webes letöltések formájában is elérhetők.

filesupport.gif
Beépített CutStudio szoftver

A Roland CutStudio lehetővé teszi a tervezők számára, hogy gyorsan és egyszerűen nagyítsák, kicsinyítsék, méretezzék, forgassák és tükrözzék a képeket. BMP, JPG, STX, AI és EPS fájlformátumok mind támogatottak. A legfrissebb verzió tartalmazza az új méretezést és a réteg kiküldés funkciókat is.

lcdpanelbackground.jpg
Teljes ellenőrzés

Az LCD kezelőpanel és más fejlett funkciók teljes körűen segítik a felhasználókat. Az intelligens új leszorítógörgők és az "on-the-fly" tollerő-állítás mellett a GR vágópoziciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kézzel állítsák be a penge ofszet értékeket a nagyobb vágási pontosság érdekében, tároljon akár 2 MB előre beállított vágási adatokat, és könnyen követheti az egyes vágási munkák állapotát egy praktikus LED állapotjelző lámpával. A GR vágógépek USB és Ethernet porton is csatlakoznak a számítógéphez az egyszerűség kedvéért..

A túlvágás funkció tiszta és élesebb élekhez

Az intuitív túlhúzási funkció emulálja a tangenciális vágást a sarok mögötti vágási vonal meghosszabbításával. Az eredmény egy éles, tiszta vágás, amely könnyen kiszedhető.

grsideview.jpg
Teljes erő és stabilitás

A hatalmas funkciók és a stílusos új gépgyártási kínálat a felhasználók számára páratlan sebességet és vágási teljesítményt nyújt.

 • Átfedő vágás (legfeljebb 10x-ig), hogy pontosan vágja le a vastag anyagokat

 • 600g downforce több média lehetőséghez

 • A leggyorsabb vágási sebesség az osztályban 1,485 mm / s

 • Az iparág legerősebb forgácsoló motorja a pontos, megbízható gyártáshoz

 • Tartalmazza a tároló tálcákat, fogantyúkat és a média kosárát

closeuppanel.jpg
 
vehiclewrap.jpg
Járműgrafika

Készítsen kontúr vágott grafikákat, festék / homokfúvás-sablonokat autók, teherautók, jet-ski és egyéb járművek számára. A rendkívül erőteljes vágási tulajdonságokkal rendelkező GR vágók a vastag és vékony alapanyagok széles választékát kezelik a nagy pontossággal és könnyedséggel. Ez az ideális gép mind a nagy formátumú hajó és a repülőgép grafika számára, mind a gyorsabb ablakfestéshez és lökhárító matricákhoz.

Személyre szabható pólók, mezek, sapkák és dzsekik. Nyomtassa ki és vágja körbe a vasalható anyagokat, vagy vágjon nyújtható anyagokat.

Vágott vinyl vagy matricák készítése - a perforált vágási funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár egydarabos matricákat is készíthessenek.

A GR vágófejek könnyen átvágják a nehéz fényvisszaverő anyagokat is. A tiszta és pontosan vágott élek, a 600 g késnyomás és más fejlett funkciók lehetővé teszi a keményebb anyagok vágását is.

signage.jpg
Reklámok

Gyorsan és egyszerűen hozhat létre élénk, szemet gyönyörködtető jelzéseket vágott vinyllel vagy nyomtatással, melyeket körbevágott.

Karton vagy vastag fólia.  Használja a GR perforáció funkcióit, hogy csomagolási prototípusokat hozzon létre.

Hozzon létre nagy formátumú fal- és ablakgrafikat és sablongrafikat homokfúvott ablakokhoz és egyéb alkalmazásokhoz.

 
CAMM-1_GR_Műszaki_adatok_Roland_DG_-_201