egx350_overview.jpg
Egyszerű a gravírozás, mint az egyszeregy

Gyorsan és egyszerűen készíthet 2D és 3D gravírozást.

EGX-350
asztali gravírozó
egx-350_medres.jpg

Az EGX-350 egy ára és teljesítménye egyedülálló asztali gravírozók között. Új ajtók nyílnak meg az ajándék gravírozók, trófea üzletek, ékszer kiskereskedők és még sok mások számára a sokoldalú és a gyors és egyszerű automatizált gyártás kombinálásával. Az EGX-350 használatával a kiadott munkák költségének egy töredékével létrehozhat egyéni jeleket , személyre szabott ajándékokat, díjakat és promóciós elemeket .

overview_hardwork.jpg

Végezzünk jó munkát

Az EGX-350 automata gravírozógép fejlett felületkezelővel rendelkezik, és a bonyolult felépítésű gépekkel ellentétben egyszerű megoldást kínál a Braille-jelzések, ajándékok, díjak és egyebek elkészítéshez és gravírozáshoz. Az EGX-350 egy 20 000 ford / perc DC szénkefe nélküli motorral és fejlett szoftverrel rendelkezik. A gravírozott elemek széles választékát készítheti el éles szöveggel és tiszta grafikával.

Egyedi tulajdonságok

 • 20 000 fordulat / perc orsó

 • Kényelmes 305 mm x 230 mm munkaterület

 • Gravírozó szoftver és eszközök

 • Kényelmes kézi vezérlőpult

 

Kompakt gravírozó, nagy teljesítmény

Az EGX-350 egy asztali gravírozó gép, amely úgy működik, mint egy nagy termelékenységű gravírozó. Gravírozott braille-jelzések és napi munkák, valamint egyedülálló személyre szabási lehetőségeket, például strasszos ruházati díszítést. Íme néhány az EGX-350 felhasználási lehetőségeiből:

 • Kulcscímkék és névtáblák 

 • Fából készült dombor nyomatok

 • Személyre szabott fémtáblák

 • Trófeák és plakettek

 • Ékszerek

 • Sorozatszámok

versatility.jpg

Egyszerű sokoldalúság

Használja a mellékelt CutStudio vagy más szoftver használatát

Tartalmazza a Roland CutStudio szoftvert, és könnyen kombinálható más iparági szabványú szoftverekkel. Az Adobe Illustrator (Mac és PC) és a Corel Draw (PC) kiegészítői további webes letöltések formájában is elérhetők.

Az EGX-350 automatikus felületkövetővel rendelkezik, amely egyszerűsíti a Z-tengely nulla pontjának meghatározását. Ez hihetetlen mennyiségű időt és beállítási problémát takarít meg, amelyek jellemzőek a gravírozó eszközökre. Az EGX-350 egy kézi vezérlőpultot is tartalmaz, amely nagy LCD-kijelzővel rendelkezik, így gyorsan kiválaszthatja a gravírozási lehetőségeket, például orsósebességet, számítógép használata nélkül. Még a munka közbeni tisztítás is problémamentes a vákuum adapterrel.

hassle_free.png
Szabad mozgás

Az EGX-350 műanyagra, akrilra, alumíniumra, rozsdamentes acélra (gyémánt karctű segítségével), sárgarézre és fára tud dolgozni. Ellentétben a lézeres gravírozókkal, az EGX-350 megőrzi az eredeti színeket és az anyag textúráit, hogy szépen elkészült megjelenést biztosítson.

 • Roland EngraveStudio

A Roland EngraveStudio az AI és az EPS formátumú fájlokat importálja, segítve a felhasználókat az egyszerű ékszerek gravírozásától a komplex fa jelekig. Egyvonalas betűkészletekkel és speciális V-Carving (vésés) móddal minőségi eredményeket hoz létre a valósághű kézzel vésett megjelenéssel. Az EngraveStudio elérhetővé teszi a képernyőn megjelenő előnézeti képeket egy gravírozási szimulációs funkció segítségével. Ezzel értékes anyagokat és időt takaríthat meg.

A mellékelt szoftver egyszerűsíti a gravírozást

EGX-350_automatikus_gravírozógépek_jelle

T-Slot - T-asztal

A precíziós gravírozás érdekében a tárgyak akár 305 mm x 230 mm méretig rögzíthetők.
Cikkszám: ZTT-35.

Központosító satu

Az objektumokat 149mm x 147mm rögzítheti
Cikkszám: ZV-23C.

Vákuum asztal

A gravírozó anyagot a helyén tartja, így nincs szükség ragasztásra. A tábla mérete 305x 230 mm. 
Cikkszám: ZV-23A.

 
EGX-350_Műszaki_adatok_Roland_DG_-_2019-