banner.jpg

DE-3 GRAVÍROZÓ

INTUITÍV ÉS
INTELIGENS GRAVÍROZÁS

A képen a gép az opcionális központosító satuval látható.

DE-3
Asztali gravírozó
left_close_plate_modified_emea-amended.j

A DE-3 asztali gravírozó a gravírozási technológia több mint 30 éves innovációjának eredménye, amely lenyűgöző sokoldalúságot és gyors, felhasználóbarát automatizált gyártást eredményez. 
A lézer-mutató,  az Ethernet-kapcsolat, az automatikus mélységszabályozás (felületkövető) és az egyéb intelligens funkciók révén a DE-3 ideális kulcsrakész gravírozási megoldás a pontos szövegek és grafikák előállítására az anyagok és tárgyak széles skálájára.

Fedezze fel a DE-3 gravírozási alkalmazások világát
 

A DE-3 asztali gravírozó egyaránt kiválóan alkalmas ajándéktárgyak, jelek, trófeák, szerszámok és ipari termékek gravírozására. A DE-3 integrált biztonsági burkolata és a felhasználóbarát működés ideálissá teszi a kiskereskedelmi környezetben való használatra.

felhasználások.png
insidethede3.jpg
Pontos pozívionálás

A lézermutató pontosan meghatározza a nulla pozíciót és megjeleníti a gravírozási útvonal előnézeti képét az anyagon (a nulla pozíciót egy gombnyomással beállíthatja).

Precíziós gravírozás

Az spindle motorhoz könnyen felrakható szerszámvégek vannak, hogy automatikusan szabályozzák a gravírozási mélységet a tárgy felületén, mindíg egyenletes mélységet biztosítva.

A 20 000 fordulat / perc kefe nélküli motor használatával, a felületkövetővel és egyéb automatikus funkciók segítségével a DE-3 gyorsan és egyszerűen beállítható és munkára kész.

Gyors és egyszerű gyártás
 
de3ethernet.jpg
Ethernet kapcsolat

A gép működése távolról is vezérelhető a DE-3-on. A  LAN hálózati csatlakozást lehetőséget ad több számítógép használatára

controlpanel.jpg
Kézi vezérlés

A számítógép nélkül is gyorsan kiválaszthatja a gép beállításait, például az orsósebességet és az géptisztítást. A számítógépről elküldött adatok a tárolható a vezérlőben.

 • Vinyl 

 • Festő maszk 

 • Vasalható anyag

 • Homokfújó maszkfólia

 • ... és még sok más.

Egyedi tulajdonságok
 • Kompakt asztali eszköz, amely egyedül elvégez minden gravírozási feladatot.

 • Opcionális központosító satu a szabálytalan tárgyak biztonságos rögzítéséhez.

 • Kicsi helyigényű eszköz nagy, 305 mm-es (X) x 230 mm (Y) x 40 mm-es (Z) munkaterülettel, amely kényelmesen illeszkedik az irodai, tantermi, műhely- és kiskereskedelmi környezetbe.

 • Tiszta és biztonságos gravírozás teljesen zárt burkolattal.

softwarebackground_02.jpg
Új szoftver és nyílt architektúra

A DE-3 olyan nyílt forráskódú technológia, amely a legnépszerűbb gravírozó szoftverekkel, ipari szabványos eszközökkel és anyagokkal működik együtt. A DE-3 is tartalmazza a Dr. Engrave Plus szoftvert, amely új felhasználói előnyöket kínál.

 • Most támogatja az AI fájlokat és a szabványos grafikus / vektoradatokat

 • Az újonnan hozzáadott szintezési és fúrási funkciók lehetővé teszik a szabvány szöveg gravírozását, valamint a felület simítását és a lyukfúrást

 • Megtartja a praktikus sablonfunkciókat és az Excel és a CSV adatbázisokat segítségével a változó adatok gravírozását.

 
spec.png