product_page_banner_lec2300_2560x615px.j
 
UV nyomtatás
és körbevágás.
Prémium címkék és
csomagolástervek.
versauvlogo.gif
LEC2-300
UV nyomtató/vágó
productthumbnail_lec2300_250x157px.jpg

A LEC2-300 korszerűsített UV nyomtató / vágó, amely lenyűgöző minőségű nyomtatási eredményeket biztosít.

Sokoldalú és nagy hatékonyságú, több eszköz munkáját elvégzi a kártya, film és más anyagok közvetlen nyomtatásával, vágásával, gyűrésével és dombornyomásával egy varrat nélküli munkafolyamatban, így válaszolhat ügyfeleinek változatos igényeire, igény és időben történő kiszállítással.

  • Kettős CMYK vagy CMYK fehér és fényes tinta lehetőségekkel 3D textúrákhoz, dombornyomásokhoz és foltokhoz

  • Pontos pontelhelyezés a hihetetlenül magas minőségű nyomatokhoz

  • Pénzt és helyet takaríthat meg az ideális kombinált nyomtatási, vágott, gyűrődési megoldással matricák, kartondobozok, csomagolások, feliratok és még sok más számára.

All-in-one megoldás címkék, csomagolás, kijelzők és táblák készítéséhez

Sokkal több, mint egy roll-to-roll nyomtató / vágó, az LEC2-300 perforálhat vágást, gyűrődést, lakkot és speciális effektusokat adhat a sajtóhordozók és anyagok hatalmas választékához. A LEC2-300 frissített nyomtatófejekkel, új UV-LED lámpákkal és egyéb továbbfejlesztett funkciókkal növeli a gép hatékonyságát, és számtalan nyomtatási és csomagolási alkalmazás számára nyújt kiemelkedő eredményeket.

Roland_DG_VersaUV_LEC2-300_UV_Printer_Cu
Sokoldalúság a médiatípusok széles skálájánál

Egy UV-nyomtató, egy UV-tinta, egy RIP-szoftver. A kombináció az Ön igényeinek megfelelően lett kialakítva, hogy egyetlen rendszerként dolgozzon zökkenőmentesen. LEF2-200 UV nyomtató:

Roland_DG_VersaUV_LEC2-300_UV_nyomtatóvá
lec2-300_img_special_01.jpg
Speciális kivitel kivételes effektusokhoz és reális textúrákhoz

A CMYK tinta mellett az LEC2-300 fényes és fehér tinta konfigurációkkal is használható kivételes, prémium értékű nyomtatáshoz. Az átlátszó (fényes) tinta felhasználható speciális effektusok hozzáadására, mint például dombornyomás, fényes vagy matt felületek, vagy élethű, egyedi textúrájú effektusok előállításához, többrétegű egyszerű nyomtatás révén. A 72 típusú textúrázott mintázattal könnyű elkészíteni a gyönyörű nyomatokat, amelyek általában időigényes speciális nyomtatási módszerek használatát igénylik.

 
lec2-300_img_contour_01.jpg
Kontúr vágja bármilyen formát

A LEC2-300 egy integrált nyomtató / vágó, amely precíziós vágást és nyomtatási funkciókat is nyújt. Ez az egyetlen eszköz automatikusan kontúrra vághatja a nyomtatott grafikák, fényképek vagy szövegek körül bármilyen formát, öntapadó címkék, matricák és egyedi alakú képernyők készítéséhez anélkül, hogy lyukasztógépet használna.

A pontos és erős vágóerő tiszta és tiszta vonalakat biztosít még a legösszetettebb formák körül is.

A perforált vágási funkció lehetővé teszi a ragasztóanyagok sajtolását, kiküszöböli a vágás utáni eljárást és csökkenti az átfordulási időket. Az új Többszörös nyomtatás funkcióval és egy új precíziós médiafelvevő rendszerrel kombinálva a nagy mennyiségű feladatok hatékonyan nyomtathatók a résztvevő műveletek nélkül.

Igény szerint, egyszeri gyártás

A lemezkészítést igénylő szokásos nyomtatási folyamatokkal ellentétben a tervezési adatokat a mellékelt VersaWorks 6 RIP szoftver segítségével egyszerűen a számítógépről az LEC2-300-ra lehet kiadni. A teljes nyomtatási folyamat gyors és egyszerű - nyomtasson annyi másolatot, amennyire szükség van. Sürgős javítások vagy tervezési változtatások ott és ott nyomtathatók ki. Lenyűgözze az ügyfeleket azáltal, hogy elvárásaikat meghaladó testreszabott szolgáltatást nyújt, még korlátozott példányszámú vagy határidőn belüli munka esetén is.

versauv_lec2-300_uv-printer-cutter_monit
versaworks-6-rip_logo.jpg
Tervezés
Feldolgozás
versauv_lec2-300_uv-printer-cutter.jpg
Nyomtatás/vágás
versauv_lec2300_printed_labels.jpg
Kész munka
versauv_lec2-300_uv-printer-cutter_contr
versauv_lec2-300_uv-printer-cutter_led_l
Új nyomtatófej- és LED-lámpák nagyfelbontású nyomtatáshoz
Nagyobb átlátszóságú fehér tinta nagy sűrűségű nyomtatáshoz

Az újonnan kifejlesztett nyomtatófej és a LED lámpák még jobb nyomtatási minőséget biztosítanak. Az új nyomtatófejet a precíziós festéktovábbításhoz és -vezérléshez optimalizálták. Az új, erősebb LED-lámpák a tinta kikeményedését még gyorsabbá teszik. Ennek eredményeként a kis szöveget, a kifinomult textúrájú mintákat, a fokozatot és az egyéb részleteket nagy pontossággal reprodukálják. A LED-lámpák helyzetének optimalizálásával a LEC2-300 kiváló minőségű képeket készít, még kétirányú nyomtatási módban is, a nagyobb termelékenység érdekében. *

* Összehasonlítva a LEC-330-tal.

Az új nyomtatófej és a LED lámpák szintén hozzájárulnak a tinta sűrűségének növeléséhez. Különösen a fehér tinta átlátszatlansága - amelyet gyakran használnak alaprétegként átlátszó fóliákra vagy sötét anyagokra történő nyomtatáskor - akár 40% -kal nőtt *. Ezenkívül egy új HD (nagy sűrűségű) mód, amely növeli a fehér tinta sűrűségét a normál nyomtatási módhoz képest, lehetővé teszi az optimális tinta sűrűség kiválasztását a gyártási igényeknek megfelelően.

* Összehasonlítva a LEC-330 standard üzemmódjával.

Kompakt, felhasználóbarát kialakítás

A LEC2-300 kompakt, elegáns kialakítású, így ideális sokféle munkakörnyezetben való használatra. Helytakarékos és felhasználóbarát működése megkönnyíti a több egység beépítését, még szűk munkaterületeken is.

workplaceimage_2560x700px-3.jpg
lef2_200_versaworks6_background.jpg
Hatékony VersaWorks 6 RIP szoftver

A VersaUV LEC2-300 tartalmazza a legújabb VersaWorks 6 RIP szoftvert, amely egy intuitív felületet biztosít a zökkenőmentes működéshez és a munkafelügyelethez, valamint a 64 bites natív támogatáshoz és a kétmagos működéshez a PDF, EPS, PS és PDF 2.0 fájlok feldolgozásához precízen és nagy sebességgel .

A VersaWorks 6 segítségével automatikusan létrehozhat egy fehér, tiszta (fényes) és primer festékréteget közvetlenül a RIP szoftverben egy speciális színréteg-generáló funkcióval.

A Color-Matching funkció biztosítja az egyenletes színt ugyanazon modellek között. Ha több LEF2-200 UV nyomtatóval rendelkezik, megbízható, nagy mennyiségű munkát készíthet. *

Továbbá a VersaWorks 6 lehetővé teszi, hogy több nyomtatási fájlt (pl. Fehér, CMYK és átlátszó rétegeket) adjon hozzá egy munkacsoporthoz, hogy azokat folyamatosan nyomtassa.

Ha egy nyomtatófej eltömődik, az új Nozzle Mask funkció lehetővé teszi a nyomtatás folytatását a nyomtatófej felének használata közben.

* Csak akkor érvényes, ha ugyanazt a tintatípust és konfigurációt használó azonos nyomtatókat használják. A fájlokat ugyanazokkal a nyomtatási beállításokkal kell kinyomtatni, mint például a „Media Type” és a „Print Quality”.

Ha olyan kihívást jelentő anyaggal dolgozik, amely extra keményítést igényel, a VersaWorks 6 segítségével további UV-kikeményítést végezhet közvetlenül a nyomtatott területen.

Változó adatnyomtatás is elérhető, így könnyen nyomtatható objektumok készíthetők soros számokkal és nevekkel.

spec.png