lejoverview.jpg
 
Síkágyas, sokoldalú

Nyomtasson tekercses vagy merev hordozóra, akár 13mm vastagságban és 163 cm szélességben

versauvlogo.gif
VersaUV® LEJ-640
hibrid UV-LED síkágyas nyomtató

A LEJ-640 a nyomtatási innováció csúcsát jelenti, mind a síkágyas, mind a tekercses nyomtatás egyetlen eszközben. A CMYK, a White és a Lakk festékekkel gyakorlatilag bármely, akár 13 mm vastag felületre, a LEJ nagy méretű grafika előállítására képes.

backgroundcloseupwithprint.jpg
Egy síkágyas és egy tekercses nyomtató.

Nyomtasson papírra és fóliára, majd egyszerűen csatlakoztassa a hátsó és az elülső összecsukható asztalokat percek alatt, hogy lehetővé tegye a nyomtatást teljes merev lemezekre, mint például a Coroplast®, a Gatorfoam® és más táblák.

Fedezzen fel az új termékeket és piacokat.

A LEJ-640 hibrid UV LED síkágyas nyomtató megnyitja az utat az új termékek és megjelenítések felé. Hozzon létre prototípusokat, nagy táblákat, dekorációkat, egyéni nyomtatott kárpitokat, az ablakdekorációkat és még sok mást.

Speciális ECO-UV festékek
ecouvinks.jpg

Az ECO-UV festék azonnali száradást és rugalmas, nagy sűrűséget és széles színskálát biztosít. Válasszon a lehetőségek közül - eredeti ECO-UV a CMYK, a White és a Lakk. Az ECO-UV festékkel olyan nyomatokat készíthet, amelyek nem igényelnek szárítást, és a hajlított felületek és élek köré is hajlíthatók repedés nélkül.

A VersaUV egyik legerősebb tulajdonsága, hogy az ECO-UV Lakk tintát különféle effektek széles választékára használhatja, a matt vagy a fényes felületektől a lenyűgöző texturákig. A többszörös réteg Lakk tintával történő nyomtatással egyszerűen lehet szimulálni a dombornyomást, valamint valóban egyedülálló, egyedi textúrájú hatásokat létrehozni a vízcseppektől a műbőrig és a krokodil bőrig - még Braille irásig is.

versauvlejhybriduvinkjetprinter.jpg
Az előnyomat a nyomtatásban van.

A LEJ-640 hibrid UV LED síkágyas nyomtató kompatibilis a vezető korrekciós szoftverekkel azok számára, akik részletes minőség ellenőrzést igényelnek. Ezek közé tartozik a Fiery XF RIP, az EFI Color Proof XF, a GMG színprofil, a színes tuner és a CGS ORIS FlexoProof / Dot Proof. A pontos színkezelés érdekében a Roland az X-Rite i1Basic Pro 2 készülékét kínálja a monitor kalibrálására a pontos színek megjelenítéséhez.

 

A VersaUV LEJ hibrid UV-LED síkágyas nyomtató funkciói

stellassignapplication.jpg
Csodálatos médiakezelés.

A sokoldalúság az, ami a LEJ-640 UV tintasugaras nyomtatót megkülönbözteti a többi eszköztől. Kombinált tekercses és síkágyas képességei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a sign,  a dekor és a művészeti anyagok széles skálájára nyomtassanak, mint például:

 • Hablemez 

 • Banner film 

 • Szövet 

 • Hullámkarton

 • Vinyl 

 • Artist vászon 

 • SBS tábla 

 • Szintetikus papírok

Négy tinta konfiguráció, beleértve a Lakk (Clear) festéket.
lejhybridink.png
lejhybridink2.png

Az ECO-UV festékek a kezelt és kezeletlen alapanyagok széles választékához kapcsolódnak, és páratlan színskálát és képalkotást biztosítanak. Olyan nyomatokat készítenek, amelyek nem igényelnek szárítást, és hajlíthatók a felületek és élek köré repedés nélkül. Az ECO-UV festékeket kényelmes, 220 cm3 méretű patronokba csomagolják. 

A LEJ-640 Lakk tinta opcióval rendelkezik, amely lenyűgöző textúrahatásokat eredményez, beleértve a matt, a fényes lakkot és a dombornyomott bevonatokat. Az ECO-UV kiváló védelmet nyújt a karcolás és a kémiai ellenállóságot kívánó grafikáknál, és az ECO-UV festék legfeljebb két évig terjedő szabadtéri alkalmazásoknál akár hat hónap tartóssággal bír, ha fényes bevonattal kombinálják. 

Az Eco-UV festékekkel való munka esetén szellőztetés szükséges ennek érdekében a LEJ-640 szellőztetőcsatlakozóval rendelkezik, amelynél könnyen csatlakoztatható a légszűrő rendszerhez.

lejcloseup.jpg
Kerüljük el a fejhibákat az intelligens érzékelő technológiával.

A LEJ-640 beépített érzékelővel ellenőrzi az anyagvastagságot, megakadályozva a fejsérüléseket és megbízható nyomtatást biztosít a legszélesebb anyagtípusokon.

lejtable.jpg
Asztal

A LEJ-640 egy UV LED nyomtató, amely az első és hátsó összecsukható asztallal van ellátva. Az asztalok acél vázzal készülnek, amely csökkenti a rezgést, és az 1219 mm (4 ") x 2438 mm (8 ") méretű és 12 kg-ig terjedő súlyú lapanyagok feldolgozására alkalmas. A roll-to-roll mechanizmus könnyedén megtartja az extra nagyméretű, akár 40 kg-os súlyú tekercses anyagokat is.

A LEF-200 energiatakarékos LED lámpák, amelyek tízszer hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos UV lámpák. Ezek azonnal bekapcsolhatóak és kikapcsolhatók egy igazi igény szerinti működéshez, amely nem igényel hosszú bemelegedési időt. Ezenkívül a LEF egy automatikus kis energiafogyasztású üzemmódot is bekapcsol, amikor hosszabb ideig nem használja.

Nagy sebességű üzemmódban a LEJ-640 maximális nyomtatási sebessége 12,4 m2 / óra, 1440 x 1440 dpi felbontású, sima színátmenetekkel és szuper finom részletekkel.

Következő szint - Hibrid nyomtatás.
versa-uv-lej-printer.png
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az LEF-200 a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

 • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

 • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

 • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

 • Változó adatnyomtatás

 • Beágyazott ICC-profil támogatás

 • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

 • Tintaszint megjelenítő eszközök

 • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

closeupprintonalej640printer.jpg
A tinta hatékony használata.

A LEJ-640 automatizált keringető rendszer növeli a képminőséget, miközben csökkenti a működési költségeket. Megakadályozza, hogy a pigmentek lerakódjanak a fejben és a csövekben és állandó festék sűrűséget biztosít, ami csökkenti a hulladékot és kivételes képminőséget eredményez, még hosszú nyomtatás esetén is.

lej-uv-led-printer.png
Erőteljesen hatékony és ózonmentes LED lámpák.

A LEJ-640 UV LED nyomtató LED UV lámpákat tartalmaz, amelyek gyors nyomtatást biztosítanak. A lámpák akár 10 000 órát is működhetnek - tízszer hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos UV-szárító lámpák. Ezek azonnal bekapcsolnak vagy kikapcsolnak egy igazán az igény szerinti működéshez, amely nem igényel bemelegedési időt.

Egyszerű és energiatakarékos elektromos berendezés.

A LEJ-640 a legalacsonyabb energiafogyasztását kínálja az osztályában, és a többi széles formátumú nyomtatási technológiával ellentétben egyszerűen csak szabványos elektromos csatlakozót igényel, további tápegység vagy csatlakozás nélkül. A versenytársak síkágyas nyomtatói által igényelt teljesítményének töredékét igényli ezzel minden évben jelentős megtakarítást biztosít az elektromos költségekben.

 

VersaUV LEJ hibrid UV-LED síkágyas nyomtatóalkalmazások

Reális és pontos csomag prototípusok

A ma a pontos csomagolási minták és prototípusok létrehozása egyre nagyobb kihívást jelentett. Akár egy doboz, zsák, címke a VersaUV sorozat élénk CMYK plusz fehér és lakk festékkel elkészíti.

packaging.png
goldfeverposter.jpg
Ideális előkészítő eszköz

A VersaUV egy nagyon jó prototípus készítő eszköz, amely nagyon sok felesleges költségtől megkíméli a felhasználót. A LEJ-640 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb kapacitású eszközeikkel inkább termeljenek. A LEJ-640 sokféle nyomtatási mód helyett tud proof nyomatokat előállítani.

Speciális grafika

A VersaUV használatával a rövid gyártási folyamatok esetében is megszüntethető a kiszervezés. Kis mennyiségben könnyedén készíthet egyedi, egyedi grafikákat és csomagolásokat. A gyártás egyszerű. A VersaUV-nál nincsenek lemezek vagy filmek. Egyszerűen csak a személyi számítógépre tervezzen, küldje el a fájlt a nyomtatóra, és a VersaUV a többiet gyorsan és egyszerűen nyomtatja ki._

winebottlelabels.jpg
Gép műszerlapok

A VersaUV segítségével egy vagy több műszerlapot isnyomtathat. A LEJ-640 a CMYK fordított nyomtatását tudja, majd a polikarbonát  lemezre fehéret nyomtat anélkül, hogy minden színhez létre kellene hoznia.

membranepanel.jpg
storestandupsign.jpg
Egyéni nagy formátumú grafikák

A 1625mm-es LEJ-640 kiválóan alkalmas a nagyformátumú POP grafikákra, az ablak grafikára, a falburkolatokra, a kereskedelmi bemutatókra és a belsőépítészetre.

 
spec.png