sf200_product_banner_desktop.jpg
A világ első asztali, síkágyas
Eco-Solvent nyomtatója
 

SF-200

SF-200
Asztali, síkágyas nyomtató
productthumbnail_sf200_250x157px.jpg

Az SF-200 ideális színes és digitális nyomtatáshoz érzékeny alkalmazások széles skáláján. Kiváló minőségű képeket nyomtathat kiváló tartóssággal és fokozott egészségbiztonsággal egyetlen tárgyra vagy több elemre egyszerre.

• Különböző anyagok nagyon specifikus nyomtatási követelményeihez alkalmazható.
• Tárgyak és hordozók befogadására 538 mm (szélesség) x 360 mm (l) és 100 mm magasságig.
• Nagyon tartós tinták, amelyek megfelelnek az EN 71-3 játékbiztonsági szabványnak 1 .

SF-200_Desktop_Flatbed_Printer_Roland_DG

Kiváló minőségű képeket nyomtathat különféle érzékeny alkalmazásokra.

Az SF-200 alkalmazható tiszta és színes anyagok, például ABS, PVC, TPU, PET, PP, PPMA, fa, alumínium, üveg és bőr rendkívül specifikus nyomtatási követelményeihez. 2

 
Felhasználóbarát funkciók növelik a termelékenységet

Az RF-640 ideális minden elfoglalt üzlet számára. Az előre behelyezett tintapatronok a nyomtató leállítása és újraindítása nélkül cserélhetők. Az állítható hordozótámaszok könnyedén kezelik a keskeny vagy széles médium tekercseket, míg a mellékelt felcsévélő rendszer lehetővé teszi a felügyelet nélküli nyomtatást nagy sebességű stabilitás mellett. Az innovatív Roland Ink Switching System lehetővé teszi a nyomtató számára, hogy automatikusan új tintapatronra váltson, amikor az eredeti kifogyott (1000 ml tintával színenként).

userfriendly.jpg
morefreedom.jpg
További szabadság a Roland Printer Assist és a Roland OnSupport segítségével

A problémamentes felügyelet nélküli nyomtatáshoz a Roland OnSupport e-mailes figyelmeztetéseket küld számítógépére vagy okostelefonjára, ha a tinta fogyóban van, vagy a munka befejeződött. A Roland Printer Assist ingyenesen letölthető az iTunes App Store-ból - lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hálózaton keresztül távolról is kezeljék az általános nyomtatási funkciókat, például a be- / kikapcsolást, tesztnyomtatás és tisztítást az iPad tablet segítségével. 

integrated2stage.jpg
Integrált kétfokozatú fűtési rendszer

Az RF-640 beépített kétfokozatú beépített fűtési rendszerrel rendelkezik, amely a nagy sebességű üzemmódokban is gyors száradást tesz lehetővé - a felcsévélő egység, a kész nyomatot tárolja . Ez a fejlett rendszer a média opciók széles választékát tartalmazza, és pontosan szabályozza a megfelelő hőmennyiséget minden egyes alkalmazáshoz, így minden esetben kiváló eredményt érhet el.

Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az RF-640 sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

  • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

  • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

  • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

  • Változó adatnyomtatás

  • Beágyazott ICC-profil támogatás

  • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

  • Tintaszint megjelenítő eszközök

  • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

VersaEXPRESS RF-640 nagyformátumú tintasugaras nyomtató alkalmazások

bannersycamore.jpg
Reklámponyvák

A 163 cm-es médiaszélesség és a nagy nyomtatási sebességű opciók közül az RF-640 élénk, színes bannereket állít elő .

signtravel.jpg
Járműdekorációk

Valójában bármilyen felületet művészi munkává alakíthat át - a falakról és padlókról az ablakokra és a járművekre - az RF-640 nyomtatóval készített briliáns grafika segítségével.

Reklámok

Az RF-640 nagy színtelítettséget és kivételes képeket és szövegeket biztosít, amelyek legfeljebb három év kültéri élettartammal bírnak laminálás nélkül. Válasszon a bevonatos és a bevonat nélküli média széles választékából, beleértve a Backlit filmet is.

houdinisescapetransit.jpg
fineartlivingroom.jpg

A változó cseppméretű technológia révén az RF-640 nagy pontosságú és ragyogó színű művészeti és fényképészeti reprodukciókat generál. 

Képzőművészet és fotók
Nyomtatás és vágás

A nyomtatott és vágott reklámokhoz, a járműgrafikákhoz, matricákhoz és címkékhez különböző anyagokon párosítsa az RF-640-et egy Roland GR vágóval. A VersaWorks lehetővé teszi a feladatok gyors és egyszerű feldolgozását, míg a GR pontosan elolvassa a Quadralign vágójeleket az előre kinyomtatott munkákon, és összehangolja a grafikával a tökéletes kontúr vágáshoz.

savoiafloorgraphic.jpg
Plakátok

A VersaEXPRESS kiemelkedő fotorealisztikus posztergrafikát nyújt a megtekintési távolságtól függetlenül. A Roland csúcstechnológiás Piezo nyomtatófej technológiája gyönyörű sima, csíkmentes pontos színt biztosít a széles médiatartományban - még nagy nyomtatási sebesség mellett is.

menuboards.jpg
 
Nagyformátumú_tintasugaras_nyomtató_Vers