truevis_sg2_homepage_banner_desktop.jpg

Társ a tökéletes válalkozáshoz

 
TrueVIS SG2-640, SG2-540,
SG2-300
Nagyformátumú nyomtató / vágók
brochure_truevis_vg_sg,-d-,pdf--adobe-ac

Ismerje meg a TrueVIS SG2 sorozatot: igazi partner vállalkozása számára. Akár csak indítja akár vállalkozását a következő szintre kívánja emelni, az SG2 nyomtató / vágógép a díjnyertes TrueVIS márka megbízható minőségét biztosítja ésszerűsített munkafolyamatával és a szupergyors, azonos napi termelési sebességgel. A TR2 festékek lenyűgöző, élénk színeket produkálnak hatalmas szín tartományban - a tábláktól, címkéktől és vasalható anyagoktól az autócsomagolásokig és még sok minden másig.

3 méretben kapható SG2 sorozat a lenyűgöző teljesítményt hihetetlen értékkel ötvözi, és ezt az iparág vezető médiagyártói tanúsítják. Mutassa meg ügyfeleinek, mit tehet a TrueVIS SG2-vel.

 

Vegye fel a versenyt az rövid hatridővel

A gyors száradási sebesség lehetővé teszi a nyomtatást, majd a laminálást 6 órán belül. A megrendelés napján történő telepítéshez, a minőség biztosítása mellett.
Roland_TrueVIS_SG2_sorozat_Nagy_formátum

Az új színkezelés az előre beállított True True Color teljes mértékben kihasználja az SG2 sorozat lenyűgöző színvisszaadási képességét és a TR2 festék szélesebb színtartományát. Most az élénk színek kombinálhatók semleges szürkével, sima színárnyalatokkal és természetes bőrtónusokkal, hogy lenyűgöző grafikát hozzunk létre.

Növelje vállalkozását valódi gazdag színekkel
truevis_sg2_infographic_gamut.jpg

Automatizált hosszú távú matrica és címkegyártás

Néhány más nyomtatási megoldással, ha matricákat, matricákat és címkéket készít, a hordozótorzulás és a nyomtatási munka hossza miatt a nyomtatási és vágási pontosság csökkenthet. Az SG2 fejlett vágási funkcióival biztosítja a következetes, nagy pontosságú vágász, bármennyire hosszú a nyomtatási feladatnál.
Egyenként vágva
sg2_multiple_print_01.png
Együtt vágva
sg2_multiple_print_03.png

Az Egyedi oldal funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikusan hozzáadják és korlátozzák a munkadatokat egy előre meghatározott méretre, így a nyomtatás és a vágási hossz teljes mértékben ellenőrizhetők. Ez lehetővé teszi az SG2 felhasználók számára, hogy a hosszú gyártási szakaszokat elkülönítsék kezelhető szakaszokba, és a Print & Cut automatizált munkafolyamatot használják, akár a támogatott TUC-4 felcsévélő rendszerrel együtt, A maximális pontosság, a minimális hulladék és a nagyobb termelékenység érdekében.

Az új többszörös pozícionálójel funkció, a változó opciókkal a regisztrálációnál, azt jelenti, hogy a nyomtatási feladat hossza alapján választhatja meg a levágási gyakoriságot.

f121904726ef4a0d96949e72091e160d.ashx.jp
Új anyagleszorítók

Az intelligens új anyagleszorítók beépített hornyokkal rendelkeznek, így a lapvágáskor nem kell eltávolítania azokat.

11_5_new_media_clamp.png
59140a897ed6455084ff4ffdc30d50e5.ashx.jp
Automatikus szorítógörgők

Az újonnan kialakított középső leszorítók automatikusan megemelkednek a vágási folyamat megkezdése előtt, csökkentve a szárítási időt és lehetővé téve a hordozóanyag vágását anélkül, hogy a hengerek a nyomot hagynának a nyomaton. Az oldalsó hengerek nyomását szintén optimalizálták a további pontosság érdekében.

5bfea8361ca34995a260b3a4f16c82d3.ashx.jp
FlexFire nyomtatófejek

A Roland DG FlexFire nyomtatófejek maximalizálják a nyomtatási teljesítményt, így még a legnagyobb sebességnél semleges szürkéket, élénk színeket és sima bőrszíneket biztosít.

TrueVIS SG2 sorozatú nyomtató/vágó

Tökéletes befektetés

Lenyűgöző ár / teljesítmény arány mellett az SG2 minimálisra csökkenti a befektetés megtérüléséhez szükséges időt. Gyors és egyszerűen beállítható és intuitív működés. Ez a gazdaságos gép nagyszerű megtérülést eredményez az első naptól kezdve. A meglévő munkafolyamatokba és helyiségekbe egyszerűen integrálható, anélkül, hogy további helyere lenne szüksége, és nem szükséges egyedi elektromos csatlakozás vagy átalakítás sem.

makeeverydayprintcut.jpg
stunning_images_4.jpg

Minden, ami a TrueVIS nyomtatók képalkotását tökéletesíti: Az SG sorozattal két teljesen új FlexFire nyomtatófeje háromféle méretben, precíziós cseppeket bocsát ki, amelyek széles nyomtatási területet fednek le. Ez lehetővé teszi, hogy minden csepp tinta pontosan oda érkezzen, ahová tervezték, gyönyörű képeket és egységes színeket biztosítva az adott gyártási sebességen.

Lenyűgöző képek és kiemelkedő eredmények

banner2.jpg

A TrueVIS2 INK CMYK színekben kapható és 500 cm3-es tasakokból áll, amelyek egy rejtett tálcába kerülnek. A tálcák folyamatosan használhatóak, amelyek a tiszta használatot kevesebb hulladékkal támogatják. A TrueVIS2 INK a következő fejlesztés az öko-oldószeres festéktechnológia számára, amely megfelel a felhasználói igényeknek egy alacsonyabb költségű, versenyképes árú tintával, szélesebb színskálával és szigorúbb környezetvédelmi szabványokkal. A beltéri használat esetén a levegő minősége a GREENGUARD Gold minősítésű.

Tinta, amely csökkenti a költségeket és növeli a minőséget
sg_vision_02.jpg
Egyszerű kontúrvágás

A TrueVIS SG2-vel az innováció folytatódik a Roland DG legfejlettebb integrált nyomtatási / vágási technológiájában. Az új vágófej és tokmánytartó, a megnövelt késnyomás és pontosság miatt több médiával dolgozhat, és több nyereséget termelhet.

A beépített vezérlőpulton kívül a Roland DG Mobile Panel lehetővé teszi, hogy az SG2 nyomtató / vágó funkcióit okostelefonon vagy táblagépen Bluetooth kapcsolaton keresztül kezelje. Ez az intelligens és kényelmes új funkció lehetővé teszi az állapotfrissítések fogadását, valamint távolról vezérelheti a gyártási, tesztnyomtatási és tisztítási funkciókat, miközben a gép hatókörén belül dolgozik.

Távvezérelt termelés
copy-of-smartnewtech.jpg
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel
versaworks6splash.jpg

Az SG sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

  • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

  • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

  • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

  • Változó adatnyomtatás

  • Beágyazott ICC-profil támogatás

  • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

  • Tintaszint megjelenítő eszközök

  • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 

TrueVIS SG2 sorozatú nyomtató/vágó alkalmazások

Az új TrueVIS SG2 sorozatú nyomtatóval / vágógépekkel rendkívül vonzó áron kap hatalmas termelési kapacitást. Induló grafikai üzlethez vagy a termelés bővítéséhez egy gép, amely minden feladatot elvégez.
sg_vision_04a.jpg
Körbevágott címkék és matricák

A TrueVIS SG nyomtató / vágógépek a lehető leghatékonyabban készítenek vágósablonokat, matricákat és cimkéket, ezáltal jelentős időt takarít meg. Egyszerűsíti a nyomtatás, vágás feladatát.

A TrueVIS innovatív nyomtatófej technológiája a tintacseppeket pontosan és hatékonyan helyezi el, hogy ragyogóan színes bannereket készítsen. Élénk, egységes színekkel, sima átmenetekkel és finom részletekkel, a banner minősége miatt megnyerheti a versenyt.

Reklámponyvák
octineskateboarderoutdoorbanner.jpg
babyonesie.jpg
Személyre szabott pólók és ruházat

Használja ki az SG2 nyomtató / vágószerkezetek nyereségességét nyomtatási és kontúrvágás feladatokon, rövid távú, vasalható grafikákon pólókon, pulóvereken, táskákon, sapkákon, stb.

Reklámok

Nyomtasson számos bevonattal ellátott és bevonat nélküli médiát egy SG2 nyomtató/vágóval és a Roland DG TrueVIS2 festékéval, amely akár három év kültéri élettartammal is rendelkezik, laminálás nélkül. Biztosítsa szolgáltatásait a nagy színsűrűséggel, széles színskálával és a TrueVIS2 gyorsan száradó nyomtatásával az egyszerű kezelhetőség, feldolgozás és szállítás érdekében.

cupcakes.jpg

Az integrált nyomtatás és a kontúrvágás teljes körű járműcsomagolások és részleges csomagolások készítését teszi lehetővé. A TrueVIS SG2 beépített fűtőberendezéssel is rendelkezik, így a nyomatok gyorsan megszáradhatnak, így gyorsan feldolgozhatóak, laminálhatóak.

Járműgrafikák
carwrapping.jpg
Poszterek és CityLight-ok

Függetlenül attól, hogy sok plakátot egyszerre nyomtat, vagy egy speciális anyagot kis példányszámban, az SG2 tökéletesen alkalmas a telített színek és lenyűgöző képek nyomtatására plakáton és CityLight médián.

musicinmotion_wall.jpg
freyabusstopposter.jpg
Falgrafikák és falfestmények

Az irodák és üzletek falainak és padlóinak dekorálása a TrueVIS SG2 nyomtató/vágóval, amely gyönyörű grafikát biztosít a kiválasztott anyagokon, az ilyen alkalmazások minőségével és tartósságával meggyőzheti ügyfeleit.

 
spec.png