vf2640_homepagebanner.jpg
 
TrueVis VF2-640
nagyformátumú színes nyomtató
vf2640_productthumbnail_250x157px.jpg

A TrueVIS sorozat legújabb változata ideális teljesítményt nyújt a reklám és grafikagyártáshoz.

A TrueVIS VF2-640 a szuper élénk TR2 festékkel, az új zöld és narancssárga színnel és a „True Rich Color 2” beállítással ragyogó megjelenéssel rendelkezik, amely maximalizálja a nyomtató és a festék lehetőségeit, és lehetővé teszi, hogy ön teljesen egyedi színterjedelemmel nyomtasson. A színhelyesség az egyedülálló képesség, hogy egyszerre érje el az élénkséget és a természetes megjelenést.

Miért válassza a VF2-640-et?
vf2640_photo_fr_tu4_with_sample_dp.jpg

A VF2-640 hatékony nyomtatási megoldás:

 • legfeljebb 1625 mm széles hordozónál , akár 8 szín kombinációjával (beleértve a TR2 zöld, narancs és fehér festékeket)

 • nyomtatási felbontás akár 1200 dpi

 • díjnyertes technológia és festékminősítés

 • továbbfejlesztett és megbízható RIP megoldást és opcionális felcsévélő egységet tartalmaz.

Ha Ön már meglévő Roland felhasználó, és fontolóra akarja venni a VF2-t, nagyobb színválasztékot, elképesztő nyomtatási minőséget és azonos felhasználói élményt talál, és természetesen tudni fogja, hogy gyors és könnyű megtanulni és használni .

Ha versenytársat használ vagy fontolgatja versenytárs beszerzését, akkor feltétlenül tanulmányozza át a VF2-t, és rájön, hogy ez a termék; gazdaságos a üzemeltetéssel, kiváló a nyomtatási minőséggel, könnyen integrálható és működtethető, díjnyertes technológiával és festéktanúsítvánnyal rendelkezik, kiterjedt színterjedelmet tesz lehetővé, alacsony futási költséggel rendelkezik, könnyen megtanulható és használható, és nagy a felhasználási területe.

Emelje a termékeit a következő szintre, miközben elképesztő színeket nyomtat

Létrehozhat élénk, színgazdag és színhű nyomatokat a hordozók széles skáláján, beleértve a beltéri / kültéri bannereket, táblákat, világító reklámokat és jármű grafikákat. Nézze meg, mennyire kreatív és lenyűgöző grafikákat készíthet.

TrueVIS_VF2-640_Large_Format_Inkjet_Prin
1.png
Főbb előnyök

Új TrueVIS TR2 festék az élénk színekhez
A CMYKLcLmLk, a narancs és a fehér mellett a TR2 tinta zöld színben is elérhető, hogy tovább növelje a színterjedelmet.

Könnyen kezelheti a rövid határidejű megrendeléseket

A technológia segítségével könnyen és gyorsan készíthet lenyűgöző minőségű munkát.

3.png
 
benefit_true_rich.png

„True Rich Color 2”
Az új, előre beállított True Rich Color 2 színkezeléssel, az élénk színeket kombinálhatja semleges szürkékkel, sima színátmenetekkel és természetes bőrszínekkel a lenyűgöző grafika létrehozásához.

4.png

Tartalmazza a VersaWorks 6 szoftvert a hatékony termeléshez.
Intuitív interfész a zökkenőmentes működéshez és a munka kezeléséhez, a fejlett változó adateszközök és a 64 bites natív támogatás a fájlok pontos és gyors feldolgozásához.

Hatékony nyomtatási és vágási munkafolyamat

A kiemelkedő megbízhatóság érdekében a VF2-640 teljesen kompatibilis a Roland DG vágóeszközökkel, például a GR-640-nel. A VersaWorks 6-ban kezelheti a nyomtatási / vágási adatokat a matricák és címkék hatékony előállítása érdekében.

printcut.png
quick_and_easy_spot_color_matching.jpg
Új TrueVIS TR2 festék az élénk színhez

A CMYKLcLmLk, a narancs és a fehér mellett az új TR2 tinta zöld színben is elérhető, hogy tovább növelje a színterjedelmet. A narancs általában nagy élénkséget és hatást kölcsönöz a nyomtatott grafikáknak, meleg és barátságos ragyogást kínál pozitív érzelmekkel, míg a zöld természetes kényelmet és nyugodt magabiztosságot biztosít a zökkenőmentes kommunikáció érdekében.

Ezen új tinták hatásának maximalizálása érdekében egy új Többfolyamatos színfunkciót fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi a narancssárga és a zöld tinták használatát  a gazdagabb vizuális kifejezés érdekében.

true_rich_color_2.png
Növelje vállalkozását a „True Rich Color 2” segítségével

Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a VF2-640 kiváló színvisszaadási képességét és az új TR2 festék által biztosított szélesebb színskálát, kifejlesztettünk egy új True Rich Color előre beállított értéket. Az élénk színek kombinálhatók semleges szürkékkel, sima színátmenetekkel és természetes bőrszínekkel, hogy lenyűgöző grafikákat hozzunk létre. Ez az úttörő nyomtatási minőség nem egyenlő a régebbi lehetőségekkel.

vf2_640_4heads.jpg
FlexFire nyomtatófejek

Négy Roland DG FlexFire nyomtatófej maximalizálja a nyomtatási teljesítményt, így a legmagasabb sebesség beállítás is semleges szürkéket, élénk színeket és sima bőrszínt eredményez.

11_3_two_take_up_modes.png

Az opcionális felvevő egység két módot támogat a választott hordozó típusától függően, biztosítva a felcsévélés stabilitását a zökkenőmentes utófeldolgozás érdekében.

Új anyagleszorító 

Az új anyagleszorító lehetővé teszi a lapok levágását azok eltávolítása nélkül is.

11_5_new_media_clamp.png
11_4_nozzle_mask_function.png

Fúvóka-maszk funkció
A Fúvóka-maszk funkció lehetővé teszi a nyomtatás folytatását akkor is, ha a fúvóka el van dugulva.

mobile_icon.png

A Roland DG Mobile Panel 2 lehetővé teszi a VF2-640 tesztprint nyomtatását, tisztítását és hibaelhárítását táblagépéről vagy okostelefonjáról.

truevis_vf2_control_panel.jpg
Okosabb, zökkenőmentes működés

A felhasználói élmény fokozása és az egész nyomtatási művelet egyszerűsítése érdekében finomhangoltuk a VF2-640 tervezését, munkafolyamatait, szoftveres funkcióit, kezelőpaneljét és karbantartási eljárásait.

A beépített kezelőpanelen kívül a Roland DG Mobile Panel 2 lehetővé teszi a kezelőpanel funkcióinak végrehajtását, beleértve a tesztnyomtatást és a tisztítást is, okostelefonról vagy táblagépről Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

vf2_versaworks6_software.jpg
Az új VersaWorks ™ 6 RIP szoftverrel

Az VF2-640 sorozat a VersaWorks 6 RIP szoftvert tartalmazza, amely egy új alapmotort tartalmaz, amely gyorsabb előnézeti időt és jobb PDF- és EPS-fájlok kezelését biztosítja, beleértve a árnyékolás és a transparenciát tartalamzzó fájlokat.

Ön is megkapja a fejlett és könnyen kezelhető képességeket, amelyeket a VersaWorks mindig is ismert:

 • Legfeljebb négy kompatibilis Roland készüléket támogat

 • Prediktív tintakalkulátor, amely megbacsüli nyomtatás előtt az egyes feladatokhoz szükséges tinta mennyiségét

 • Spotszíncsere, beépített PANTONE® könyvtárakkal

 • Változó adatnyomtatás

 • Beágyazott ICC-profil támogatás

 • A korlátlan sor beállításainak mentése és tárolása

 • Tintaszint megjelenítő eszközök

 • Haladó vágási, panelezési és crop lehetőségek.

 
TrueVIS_VF2-640._Technical_specs_and_acc