sitecore_banner_home-page_ld-80_2560x615
Lézeres dekorálás,
digitális személyreszabás

Készítsen nagyértékű tárgyakat egyszerűen

LD-80
fémnyomtató

Egyszerűen írja be a személyre szabott szöveget, töltsön fel egy grafikát, és pontosan és könnyedén, egyedi designjait polikarbonátra, akrilra és más műanyagokra helyezik át. A DGSHAPE LD-80 könnyen kezelhető és biztonságos üzemeltetése, az 1. osztályú lézerrel a fémezett fóliák ajándékokhoz, promóciós ajándékokhoz, árukhoz és még sok máshoz való hőátadására. Az LD-80-val az objektumokat átlagosan hihetetlen percekre fogod venni.

ld80iconew.png
 
Így sok nyereséges személyre szabási lehetőség

Az LD-80 Laser Decorator az iparágban elsőként a személyre szabás terén egyedülálló lehetőséget kínál a kioszknak, ajándékboltnak, online áruháznak vagy személyre szabott üzletnek, hogy izgalmas új egyedi termékeket hozzon létre, amelyek káprázatos szöveggel és fényvisszaverő grafikával rendelkeznek.

Kompakt gravírozás, nagy eredmények

alkalmazások.png

Használjon különféle fémezett fóliákkal

Akár holografikus, fémes vagy fényes felületet szeretne használni a médiában, az LD-80 kompatibilis a különböző textúrákkal és színekkel ellátott fóliák széles választékával, amelyek egyedülálló személyre szabási eredményeket biztosítanak.

Egyedi egyedi termékek létrehozása 4 egyszerű lépésben

A DGSHAPE LD-80 hihetetlenül gazdaságos és könnyen használható, a fóliatranszfer testreszabásához egy fejlett digitális eljárással. A hagyományos melegfóliák és lézeres gravírozási technológiákkal összehasonlítva az LD-80 lézerfestő kevésbé bonyolult, tisztább és biztonságosabb személyre szabási lehetőség.

step1
step1

Helyezze a tárgyat a gépbe.

press to zoom
step2
step2

Adja hozzá a kiválasztott fóliát.

press to zoom
step4
step4

Az egyedi tárgy kész az eladásra.

press to zoom
step1
step1

Helyezze a tárgyat a gépbe.

press to zoom
1/4

További jellemzők

  • Egyszerűen használható szoftvert tartalmaz - Önnek nem kell grafikus szakértőnek lennie a METAZAStudio szoftverek tervezéséhez és kiadásához.

  • Vektorgrafika és szöveg - Importálja és szerkesztheti a METAZAStudio széles fájlválasztékát, és részletes szöveg- és képeredményt kap az LD-80-al.

  • Nincs éhség a tápellátáshoz - Nem igényel speciális elektromos berendezést, és normál fali aljzatokkal működik - nem igényel nagy mennyiségű hőt vagy nyomást.

  • Változó adatok - Adja meg soros adatait, beleértve a számokat és a neveket, hogy több ügyfél számára készítsen elemeket.

  • Hordozható gyártás - Egy kompakt gép, amely különböző helyszínekre és eseményekre vehető igény szerinti személyre szabás érdekében - bővítse üzleti tevékenységét az üzlethelyiségen kívül.

  • A lézeres tisztítógép biztonságos és tiszta, törmelék vagy gázszivárgás nélkül.

 
spec.png