homepagebanner_iu1000f_2560x615px.jpg
 
IU-1000F
LED síkágyas nyomtató
roland_iu_1000f_left_view.jpg

A csúcsteljesítmény és a korlátlan nyomtatási lehetőségek érdekében az IU-1000F UV-LED síkképernyős nyomtató az ügyfelek igénye szerint gyors, szuper pontos színvisszaadást és kreatív nyomtatási kifejezést biztosít. Nyertes választás számos nyereséges alkalmazás számára, beleértve a jeleket, a kiállítási grafikákat, a belső dekorációs alkalmazásokat, a háttérvilágítású kijelzőket, a vászon falképét és egyebeket.

Mit lehet tenni az IU-1000F készülékkel?

Készítsen színes világot számos testreszabott alkalmazás segítségével

Roland_IU-1000F_UV_large_format_UV-LED_f
 
Megbízható termelékenység a szupergyors fordítási időkhöz

Legyen Ön az első, aki az IU-1000F nyomtatással körülbelül 15 merev táblát (1220 x 2440 mm / 4 'x 8') óránként nyomtat, „Standard” nyomtatási módban, és 10 táblát „Quality” nyomtatási módban. A CMYK és a White nyomtatása egyidejűleg a Double White konfigurációval a szupergyors szállításhoz - óránként körülbelül 6 táblát nyomtasson „Normál” nyomtatási módban.

roland_iu_1000f_top_view.jpg
Lenyűgöző sokoldalúság akár 110 mm magasságig és 45 kg / m2 súlyig

A nagy sűrűségű, nagy tapadású UV tinták két változata kompatibilis a lenyűgöző sokféle hordozóval, beleértve akril, PETG, PVC lemez, hab lemez, PC, fa, hullámosított polipropilén lemez, alumínium kompozit lemez, fém és üveg.

roland_iu_1000f_left_view.jpg
roland_iu_1000f_inks.jpg
CMYK, fehér, fényes és alapozó, hogy kibővítse a profitszerzési potenciálját

Az IU-1000F CMYK plusz fehér, fényes és alapozó tintákat kínál, mindezt egy nagy teljesítményű eszközben, lenyűgöző alkalmazási kört és lenyűgöző nyomtatási minőséget biztosítva. Használjon nagy átlátszatlanságú fehér tintát, hogy egyedi mintákat adjon a sötét és színes anyagokhoz, és hogy a CMYK színek kiemelkedjenek az átlátszó akrilpaneleken. Tiszta (fényes) tintával készítsen matt és fényes felületeket, élethű textúrákat és szimulált domborított hatásokat. Az alapozó tintája hatékonyan előkészíti számos anyagot, beleértve az akrilt és az üveget *.

A GREENGUARD arany tanúsítvánnyal ellátott tinták biztonságosak a legérzékenyebb helyeken, ideértve az iskolákat és a kórházakat is.

 
Alacsony üzemeltetési költségek a magas jövedelmezőség érdekében

A lenyűgözően hatékony tintahasználat, még a finom átmenetet igénylő képek esetében is azt jelenti, hogy elképesztő minőségű képeket érhet el, miközben minimalizálja a tintafelhasználást.
A hosszú élettartamú, alacsony hőmérsékletű UV-LED lámpák energiát takarítanak meg és csökkentik az állásidőt a hagyományos UV-lámpa rendszerekhez képest, maximalizálva a haszonkulcsot.

* Az alapozó tinta tapadása az alapfelülettől és a körülményektől függően változhat. Ajánlatos a tinta tapadását a gyártás előtt megvizsgálni.

roland_iu_1000f_print_carriage.jpg
 
spec.png