labelingheader.jpg

Cimkenyomtatás

TERMÉKCÍMKE NYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK

Képzeljen el egy címkenyomtató gépet, amely CMYK címkéket nyomtathat, majd körbevágja őket matrica formákba. Ez az, amit a Roland integrált nyomtató / vágógép csinál, és ezt gyorsa és pontosan teszi. Váltson a bannerekről a kontúrvágott címkékre vagy matricákra perceken belül olyan technológiával, amely újrafogalmazza a „sokoldalúság” kifejezést. Ha hatékony és megbízható termékcímke-nyomtatási megoldásokat keres, ne keressen tovább, mert a TrueVIS VG sorozat , a VersaUV LEC sorozat és más eszközök a rendelkezésére állnak.

Körbevágott címkék

Készítsen palackcímkéket, kézműves termékcímkéket és címkéket a dobozokhoz és a csomagoláshoz a Roland nyomtató/vágókkal . Az integrált nyomtatási és kontúrvágás segítségével a felhasználók könnyedén létrehozhatnak összetett, körbevágott címkéket. Használja ki a VersaWorks RIP szoftverben található fejlett termékcímkézési nyomtatási funkciókat és a változó adatokat tartalmazó  címkékhez.

Termékcímke_nyomtatási_megoldások_Roland
Címkék, matricák és csomagolási prototípusok

Készítsen egyedi címkéket, csomagolási prototípusokat, paneleket és a VersaUV LEC sorozatú nyomtatóval/vágókkal. Ezek a gépek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csodálatos munkákat nyomtassanak, lakkozzanak és kontúrt vágjanak. A fehér tinta és az egyedülálló, lakk tinta textúrákat is kínálnak, mint például a műbőr és a krokodil bőr. Az integrált kontúrvágás automatikusan körbevágja az elkészült grafikát, gyakorlatilag bármilyen méretben és alakban.

packagingprototypes.jpg
metalliclabels.jpg
Eco-Sol MAX® fémes és fehér festék

A Roland-felhasználók döbbenetes összetevőket adhatnak a címkenyomtatáshoz a Metál tintával. A egyedi Roland tintasugaras eszközök egyedülálló jellemzője, a metál festék használata az élénk ezüst, vagy a CMYK-val kombinálva egy arany, bronz és gyöngyház színárnyalat létrehozásához. Ez az áttörő festéktechnológia segíti a prémium címkék, matricák és csomagolási prototípusok előállítását, amelyek lenyűgözőek, és magasabb áron értékesíthetőek. A egyedi Roland nyomtatók fehér tintát is kínálnak a matrica nyomtatáshoz.

Termékek: