bannerbt12.jpg
VersaSTUDIO BT-12
Direkt textil nyomtató
step-2.png

A VersaStudio BT-12 Direct-to-Garment (DTG) nyomtatóval közvetlenül a munkaasztal kényelmében perceken belül nyomtathat közvetlenül pamut pólókra, ruházati cikkekre, zsákokra és egyéb termékekre. A megfizethető DTG nyomtató lehetővé teszi az egyéni ruházat készítés nyereséges világába való bejutást, olyan eszközzel, amely olyan egyszerű, mint irodai nyomtató, és mégis lenyűgöző eredményeket kínál.

Készítsen tökéletes minőséget, igény szerint testreszabva percek alatt:

A BT-12 egy könnyen használható, megbízható, kompakt DTG nyomtató, melynek célja, hogy könnyedén készítsen egyedi termékeket. Indítsa el az egyéni grafikus üzletágát, vagy a jelenlegi lehetőségeit bővítse gyorsan nyomtatott promóciós elemekkel. Akár 1200 dpi x 1200 dpi nyomtatási felbontással, minőségi és lenyűgöző termékeket hozhat létre.

 
versaStudio BT-12.png
bt_1.png
Fedezze fel az izgalmas új kiskereskedelmi lehetőségeket

Gyors, sokoldalú, igény szerinti gyártással a BT-12 DTG nyomtató ideális megoldás egy sikeres webáruház vagy más online bolt létrehozásához. Kompakt mérete is kényelmes választás a kioszkok, múzeumok, fotóstúdiók, kisállat-áruházak, ajándékboltok, sportszolgáltatók és sok más kiskereskedelmi környezet számára. Kínáljon egy gyors, személyre szabásott szolgáltatást, hogy az ügyfelek megkapják azokat az egyedi termékeket, amelyeket igazán akarnak.

Nyomtatás és befejezés 3-könnyű lépésben

A teljesen zárt BT-12 DTG nyomtató a ruházat nyomtatását biztonságosan, tisztán és "bolondbiztosként" teszi lehetővé. Az automatikus folyamat csak néhány percet vesz igénybe a BT-12 és a kísérő berfejezőegységgel, amely a terveket kinyomtatja és a nyomatot egy egyszerű munkafolyamatban véglegesíti. Mindössze 3 egyszerű lépésben egy teljesen kész, egyedi nyomtatott terméket kaphat a kezében.

step-1.png
step-2.png
step-3.png
1. lépés

Készítsen vagy tervezzen a számítógépen, könnyen használható szoftverrel.

2. lépés

Tegye fel a ruhát a kazettatálcára, töltse be a BT-12 nyomtatóba, és nyomtassa ki a fájlt a számítógépről.

3. lépés

Töltse be a kazettát a finiser egységbe a nyomat véglegesítéséhez.

 
 • Vinyl 

 • Festő maszk 

 • Vasalható anyag

 • Homokfújó maszkfólia

 • ... és még sok más.

Egyedi tulajdonságok
 • A nyomtatás elkezdése a dobozon kívül - A komplett, alacsony költségű megoldás tartalmaz egy finiseregységet, kazettatálcát és tisztító tartozékokat.

 • Tartalmazza a Super-Easy szoftvert. Ha asztali nyomtatót használ, akkor a PNG és JPG fájlokat a mellékelt szoftverrel is kinyomtathatja. A felhasználók a TIFF, a PDF és a BMP fájlokat is megjeleníthetik tervezőszoftverükkel.

 • Tartós rozsdamentes acél nyomtatófejek - 192 fúvóka csatornánként, 2 csatorna fejenként és változó pontnyomtatás professzionális nyomtatási eredményeket kínál a gyapjú / pamut keverék széles választékára.

 • Ragyogó képek - Éles és színes briliáns képet eredményez a festék.

 • Megfizethető a futtási költség = könnyű nyereség - Nem igényel speciális elektromos bekötést, és szabványos fali aljzatokkal működik - költséghatékony megoldás, alacsony belépési költséggel és magas hozammal.

 • Intelligens, digitális alternatíva a hagyományos nyomtatáshoz képest - A hagyományos ruházati nyomtatás terjedelmes,  költséges és időigényes - a gyors, egyszerű, igény szerinti alternatíva segítségével elkerülheti a kísérletezést és a költségeket.

 • Biztonságos, teljesen zárt folyamat - Ruhákra nyomtathat anélkül, hogy érintkezne vegyi anyagokkal, hővel, gőzzel vagy bonyolult folyamatokkal, amelyek biztonsági problémákat vetnek fel.

 • Helytakarékos nyomtatási megoldás - A kompakt nyomtató minden üzlethez, irodához, kioszkhoz, műhelyhez vagy otthoni környezethez illeszkedik - a nyomtató és a finisher egység egymásra helyezhető, hogy maximalizálja a funkcionalitást.

 
spec.png