© Plotter Service Kft. (2015)

NYOMTATÓ/VÁGÓK


Nyomtatási szélesség: 1600mm


Festék típus: TrueVis Ink


Szín:


Ár:

VG-540

17.500 Euró + ÁFA

VG-540 + felcsévélő

18.990 Euró + ÁFA

VG-640

19.500 Euró + ÁFA

VG-640 + felcsévélő

20.990 Euró + ÁFA


    A NYOMTATÁS ÉS VÁGÁS JÖVŐJE


    Az új TrueVIS VG-640-nel és VG-540-nel a nyomtatás és vágás jövője már itt van. Új nyomtatófejek, amelyek hatékonyabban állítanak elő gyönyörű nyomatokat. Új, vibráló festék, amely széles színskálát kínál. Új, a pontosságot növelő vágási technológia. Új technológia a meglévő telefonjaival és táblagépeivel való kommunikációhoz, és sok minden más is.


    VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!


    A 163 cm (VG-640) és 137 cm (VG-540) szélességű modellek formájában kapható TrueVIS VG sorozat tintasugaras nyomtató/vágógépeinek tervezésekor az Ön által kapott végeredményt tartottuk szem előtt. Dinamikus matricák és címkék. Ragyogó bannerek. Feltűnő táblák. Vibráló járműgrafikák. Erőteljes poszterek. Mert tudjuk, hogy Önnek szüksége van arra, hogy mindezt elő tudja állítani – igény szerint. Hatékonyabban és produktívabban, mint eddig valaha.


    A TrueVIS-nek köszönhetően álmai a maximális sokoldalúságról és jövedelmezőségről mára valósággá váltak.


    4 ÚJ NYOMTATÓFEJ A VIBRÁLÓ KÉPEKHEZ ÉS A RAGYOGÓ EREDMÉNYEKHEZ


    Tökéletesítettük mindazt, ahogyan a TrueVIS a képeket előállítja. A négy teljesen új nyomtatófej 3 méretben és szélesebb nyomtatási sávokban helyez el festékcseppeket. Minden festékcsepp pontosan a tervezett helyére kerül, ami gyönyörű képeket és egységes színeket nyújt a különböző nyomtatási sebességek esetén.


    AZ ÚJ, GYORSAN SZÁRADÓ TRUEVIS INK KIVÁLÓ EREDMÉNYT BIZTOSÍT


    Az új TrueVIS INK izgalmas előrelépés az eco-oldószeres technológiában, amely kivételes teljesítményt nyújt, ugyanakkor megfelel a szigorú környezetvédelmi szabványoknak is. A maximális termelékenység érdekében dupla CMYK-ban kapható, valamint 7 színben (CMYKLcLmLk) a finom részletek és az egyenletes színátmenetek reprodukálásához, vagy 8 színben (CMYKLcLmLk+Wh) a sötét vagy átlátszó alapanyagokra történő kiváló minőségű nyomtatáshoz. A TrueVIS INK 500cc méretű tasakban kapható, újrafelhasználható tartókkal a tiszta használat és a hulladékmennyiség csökkentése érdekében.


    AZ ÚJ VÁGÁSI TECHNOLÓGIA OPTIMÁLIS PONTOSSÁGOT NYÚJT ÉS IDŐT TAKARÍT MEG


    A TrueVIS az eddigi legfejlettebb nyomtatási/vágási technológiánkat nyújtja. Az új kocsi és a vágókés megnövelt leszorító erőt és pontosságot nyújt, ami lehetővé teszi, hogy Ön alapanyagok szélesebb választékával dolgozzon. A VG nyomtató/vágógép csomag részét képező VersaWorks Dual RIP szoftverrel működő fejlett körbevágási funkció adatválogatást, perforált vágást és magasabb pontosságú többszörös vágást tartalmaz.


    TÁVOLI GYÁRTÁSVEZÉRLÉS ÚJ INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁVAL


    A beépített vezérlőpult mellett egy új Roland DG mobil vezérlőpult* teszi lehetővé az Ön számára a VG nyomtató/vágógép meglévő okostelefonjáról vagy táblagépéről, Bluetooth kapcsolat segítségével történő vezérlését. Ez az innovatív, új funkció gazdag felhasználói felületet biztosít közvetlenül az Ön TrueVIS gépén, vagy távirányítás esetén TrueVIS gépe környezetében. Állapotfrissítések fogadása, valamint távolról történő gyártásirányítás, tesztnyomtatás és tisztítási funkciók.


    *Okostelefont / táblagépet nem biztosítunk.


    BÁMULATOS EREDMÉNYEK BIZTOSÍTÁSA – MÉG HATÁSOSABBAN ÉS HATÉKONYABBAN


    A VG sorozat kialakítása révén megkönnyíti a mindennapi üzemeltetést. Vonzó, új, merev ipari formatervezéssel készült, amely minimalizálja a vibrációkat az optimális nyomtatási és vágási teljesítmény érdekében. A fényes LED megvilágítás javítja a láthatóságot a nyomtatási és karbantartási területeken, megkönnyítve a nyomatok folyamat közbeni áttekintését és a rutinszerű karbantartási feladatok elvégzését. A tökéletesített motor- és meghajtórendszerek fokozott tartósságot biztosítanak. Az opcionális felcsévélő és szárító egységek fokozzák a teljesítményt a felügyelet nélküli, nagy volumenű működés közben.


    ÚJ VERSAWORKS™ DUAL RIP SZOFTVERT TARTALMAZ


    A TrueVIS sorozat részét képező VersaWorks Dual egy új core eszközt tartalmaz a fájlok jobb feldolgozásához – beleértve az átlátszóságokat tartalmazó fájlokat –, valamint azokat a fejlett és egyszerűen használható jellemzőket, amelyekről a VersaWorks ismert. Az akár négy Roland eszközt is támogató VersaWorks Dual termelékenységet és teljesítményt optimalizáló jellemzői többek közt az alábbiak:

  • Előrejelző tintakalkulátor
  • Beépített Pantone® és Roland Color színkönyvtárak
  • Barátságos felhasználói felület
  • Változtatható adatnyomtatás
  • Beágyazott ICC támogatás, tintaszint-beállító eszközök
  • Fejlett kontúrvágó, csempéző és nesting opció


    ROLAND ONSUPPORT ÜZENŐRENDSZERT TARTALMAZ


    A TrueVIS VG sorozat tartalmazza a Roland OnSupport-ot, egy olyan online ügyféltámogató rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról követhessék a nyomtatótevékenységek állapotát. A rendszer e-maileket küld a felhasználóknak, amelyekben fontos információkról tájékoztatja őket, például amikor egy feladat befejeződött, vagy a tinta kifogyóban van. A Roland OnSupport-tal a felhasználók gyorsan letölthetnek firmware frissítéseket és fontos termékinformációkat is, mivel az exkluzív weboldal egyetlen egérkattintással elérhető.


    LEGENDÁS ROLAND DG MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG


    A TrueVIS nyomtató/vágógépek úgy vannak kialakítva, hogy éveken át megbízható teljesítményt nyújtsanak – még a legnagyobb kihívást jelentő gyártási környezetekben is –, és páratlan szerviz és támogatás áll mögöttük.