© Plotter Service Kft. (2015)

SZOFTVEREK

VERSAWORKS RIP SZOFTVER


A VersaWorks egy hatékony és felhasználó baráti RIP szoftver, amelyet kifejezetten a Roland inkjet technológiájához fejlesztettek ki. A szoftver optimális használatot biztosít a Roland  inket nyomtatójához.


A VersaWorks kiválóan támogatja a nyomtatás-vágás applikációkat. A teljes munkafolyamat automatikus, nem igényel beavatkozást. Csak egyetlen fájlra van szüksége, amely tartalmazza a vágási adatot is, a nyomtatási adat és a vágás egy speciális színkénti hozzáadása (mint fehér nyomtatás vagy lakk). Továbbá a szoftver tartalmazza a Roland Color könyvtárat -amely egy exkluzív szín paletta -, és egy MAX Impact Beállítás funkciót, ami a gazdagabb kontrasztokért felelős. A variable data funkció változtatható adat nyomtatást tesz lehetővé, így táblázatkezelő szoftverből importált adatok nyomtathatók ugynazzal a grafikával, például névtáblák.


A média könyvtár számos nyomtatási profilt tartalmaz, de az Interneten keresztül további profilokat is letölthet. Ezen kívül a szoftver számos beállítást, szerkesztést és nyomtatási funkciót tartalmaz, mint csempézés, felvágás, méretezés, nesting. Támogatja az Apple Talk és virtuális Postscript drivereket.


A VersaWorks-el akár négy Roland gép vezérlése is lehetséges egy számítógépről. A program a nyomtatókon kívül a vágógépeket is képes kezelni, a vontúrvágás mellett így perforációs vágást is végre lehet hajtani.


A VersaWorks kompatibilis a Windows 2000, XP és Vista operációs rendszerekkel és kombinálható olyan, népszerű dizájn szoftverekkel, mint az Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign és CorelDRAW. A Roland@NET automatikus hozzáférést garantál a legújabb verziókhoz és ICC profilokhoz.


A VersaWorks Adobe PostScript CPSI RIP alapra épült.