© Plotter Service Kft. (2015)

MODELLEZŐK

Ár: 3.490 Euró + ÁFA

    A KOMPAKT MARÓGÉPEK ÚJ GENERÁCIÓJA


    Az SRM-20 a Roland legújabb asztali marógép generációjába tartozó készülék, amely  irodai, tervezői és oktatási  célú használatra készült. Mivel a Roland 1986-óta úttörő szerepet vállal az asztali marógépek fejlesztésében, a következő mérföldkő is még tökéletesebb lett a pontosság és hatékonyság terén, ráadásul a szokásos kompakt méretben. Az SRM-20-at olyan újítások teszik tökéletessé, mint az új orsó, befogógyűrű, áramkörök és vezérlőszoftver. Ezek eredményeként komoly lépést lehetett tenni előre a marási pontosság, sebesség és a könnyű használat terén.


    SOKOLDALÚ MEGOLDÁS


    Az SRM-20 sokféle anyag marására képes, ide értve a facsiszolatot, az akrilt és a modellező viaszt. A külön megvásárolható befogógyűrűkkel növelhető a marógép kapacitása, mivel többféle forma és méret marása válik lehetővé, így csodálatos felületeket és nagyfokú kidolgozottságot érhet el.


    A terméket irodai vagy tantermi használatra terveztük, így használata nem jár kosszal és biztonságos


    Az SRM-20 teljesen zárható fedéllel és porgyűjtő tálcával is rendelkezik, így a környezet tiszta marad,  hulladék nem kerül ki a készülékből. A biztonság további növelése érdekében a készülék azonnal leáll, ha kinyitják a fedelet.

    A készülék működtetése egyszerű, hogy az eredmény mindig optimális legyen


    Az SRM-20 támogatja a Roland egyedi “VPanel” megoldását, ami egy számítógépes kezelőpanel képernyő. A 4-féle irányba mozgatható sebesség-érzékeny kurzorral a kezdőpont gyorsan és pontosan kijelölhető. Az orsó forgási sebességét és a marási sebességet is módosíthatja a marás közben, így végig Ön irányíthatja a marást és a marási időt is befolyásolhatja.


    HÁROM FÉLE SZOFTVERT MELLÉKELÜNK


    A MODELA Player 4 egy olyan CAM szoftver, amely automatikusan kiszámolja és megjeleníti a vágószerszám pályáját azon a 3D adaton, amit az internetről letöltött, kereskedelmi forgalomban kapható 3D CAD szoftverrel készítettek. Az  iModela Creator egy 2D marószoftver, ami olyan 2D adatok feldolgozásához való, mint a szöveg és a grafika. A ClickMILL lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül felügyelje a készüléket CAD/CAM szoftver használata nélkül, amikor pl. lyukakat fúr vagy zsebeket vág vagy egyéb utómunkálatot végez.