© Plotter Service Kft. (2015)

NYOMTATÓ/VÁGÓK


Nyomtatási szélesség: 1340/730 mm


Festék típus: TrueVis Ink


Szín:


Ár:

SG-540

11.990 Euró + ÁFA

SG-300

8.990 Euró + ÁFA


        A JÖVŐ ÜZLETE ITT KEZDŐDIK


Szerezzen verhetetlen üzleti előnyöket a TrueVIS SG sorozat integrált nyomtató/vágógépeivel. Az SG-540 (1371 mm) és SG-300 (762 mm) a Roland DG híres minőségét, megbízhatóságát és jellemzőit hozza, kivételes áron.


Ha csak most kezd új üzletbe, az SG biztosítja azt a sokoldalúságot és eegyszerű használatot amire szüksége van ahhoz, hogy ügyfeleket szerezzen és minél hamarabb pénzt csináljon. Ha megIévő gyártási lehetőségeit szélesítené, az üzletnövekedéshez szükséges hasznothozó termékei körét szélesítse.


Akármilyen üzletet képzel is el a TrueVIS SG segíthet elérni a célját.

Akár 60%-kal gyorsabb gyártás*


Két új generációs FlexFire nyomtatófej gondoskodik a nagyobb nyomtatási minőségről. Automatikusan nyomtathat, újrapozicionálhat és vághat egyetlen berendezéssel, manuális beavatkozás nélkül. Az SG zseniális ‘tiszta kéz’ festék rendszerrel rendelkezik, az 500ml festék tasakok gyorsan és precízen illeszkednek az újrafelhasználható tartókba, koszolás nélkül és kevesebb hulladékot gyártva.


* Nyomtatási módtól függően, akár 60%-kal gyorsabb, mint a VersaCAMM SP-i sorozat


TrueVIS SG series applications


Sokoldalúság jövedelmező applikációk egész sorának gyártásához


A TrueVIS eco-oldószeres technológia szinte bármilyen médához kompatibilis a maximális profitszerzési lehetőségekhez. Plusz, az SG új vágókocsija és késtartója megnövelt nyomóerőt és pontosságot ad, így számos médiával dolgozhat és majdhogynem végtelen pénzszerzési lehetőséget rejt.


Gyártson beltéri és kültéri applikációk egész skáláját, mint:


          • signok

          • bannerek

          • matricák

          • ruházat személyre szabás

          • kirakat és fal grafikák

          • járműgrafikák és még sok más.


LKÉPESZTŐ MINŐSÉG


Fantasztikusan élénk színeket szolgáltat, magas fényű felületet, egyenletes homogén színeket és borotvaéles grafikákat köszönhetően a FlexFire nyomtatófejek és TrueVIS INK tökéletes kombinációjának.


A TrueVIS INK az eco-oldószeres festék technológia következő evolúciója; megfelel a ügyfelek széles színterjedelemre támasztott igényeinek és a szigorú környezetvédelmi standardoknak. Megkapta a GREENGUARD Gold minősítést a beltéri levegő minőséghez, amely magában foglal olyan faktorokat, hogy a termék biztoságosan használható olyan környezetekben, mint iskolák és kórházak.


TRUEVIS INK - GREENGUARD GOLD CERTIFIED


NTUITÍVE TECHNOLÓGIA A KÖNNYŰ HASZNÁLATÉRT


A Roland DG Mobile Panellel könnyen vezérelheti az SG nyomtató/vágó funkcióit az okostelefonja vagy tabletje segítségével Bluetooth kapcsolattal**. Kaphat státusz frissítést és irányíthatja a termelést, tiszítási funkciókat és teszt nyomtatást sorolhat be miközben távolról dolgozik akár több gépén.


EGY JÓZAN BEFEKTETÉS


Befektetés egy TrueVIS SG integrált nyomtató/vágógépbe logikus üzleti döntés. Gyors és egyszerű beállítás és intuitív működtetés, ez a hasznothozó berendezés lenyűgöző megtérülést szállít az első naptól fogva. Könnyedén beilleszthető a meglévő munkafolyamatába és helyszínére, nincs szükség további helyre és speciális elektromos kiépítésre.  


Hatásos ár/teljesítmény aránnyal az SG minimalizálja a befetetés megtérülési idejét. Ezenfelül, a Roland berendezések mindig jó értékállóságukról voltak ismertek, valamint kiváló nyomtatási minőségükről, ami azt jelenti, hogy az SG-re sokáig számíthat.

Optimalizálja a termelését az alaptartozék VersaWorks Dual RIP szoftverrel


ROLAND VERSAWORKS DUAL RIP SOFTWARE


A VersaWorks Dual RIP software, a Roland erős és intuitív RIP szoftvere, ami az SG árában benne van. A VersaWorks Dual erős motort használ, ami gyors előnézeti időt és komplex, átlátszóságokat, rétegeket és más speciális effektusokat tartalmazó fájlok feldolgozását jelenti. Tartalmaz még több hasznos standard funkciót, mint:


  • illesztés
  • csempézés
  • változtatható adat nyomtatás
  • lépés és ismétlés
  • előjelző festék kalkulátor
  • beépített Pantone és Roland Színkönyvtár, és még több.

 

ROBOSZTUS TERVEZÉS A STABILTÁS ÉS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN


Az SG erős dizánja minimalizálja a vibrálást az optimális nyomtatási és vágási pontossághoz. A továbbfejlesztett motor és meghajtó rendszer tartósságot ad a folyamatos termeléshez. Az új tervezésű anyagtovábbító görgők fejlett média kezelést eredményeznek. Az opcionális feltekercselő rendszer és szárító egység elérhető a teljesítmény további fokozása érdekében.