© Plotter Service Kft. (2015)

NYOMTATÓK


Nyomtatási szélesség: 1615mm


Festék típus: EcoSol Max2


Szín:


Ár: 13.000 Euró + ÁFA

      felcsévélővel

VERHETETLEN BEFEKTETÉS


    A VersaEXPRESS RF-640 az Ön ideális társa a digitális nyomtatás területén. A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy Ön magas termelékenységre, vevői elégedettségre és nyereséges működésre számíthat.

    

MAGAS TERMELÉKENYSÉG


    Az RF-640 termelési sebessége elérheti a 48,5 m2/óra értéket is. A készülékhez kapott felcsévélő rendszerrel a nagy volumenű munkák is magas sebességgel gyárthatók le. A kisebb tekercsek befűzése is könnyű feladat, mert a tekercseket a felcsévélő rendszer mindkét oldalán rögzítheti. A berendezés felügyelet nélkül is képes dolgozni, és közben a tartalék festék miatt sem kell aggódni. A nyomtató ugyanis automatikusan átkapcsol a tartalék festékkazettára, ha az első kiürült. Ezzel biztosítható a termelés folyamatossága.


    A LEGÚJABB FESTÉK


    Az RF-640 a Roland ECO-SOL MAX2 színes festékét használja négy színben (CMYK). Ez a GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkező festék látványos és élénk színeket garantál. A festék nagyon jól teljesít minden fontos szempont szerint: kültéren is kifejezetten tartós, karcálló, jó a vegyszerállósága és széles színskálát képez le. A festék a piacon fellelhető szinte összes nyomathordozó médiával is kompatibilis. Új összetételének köszönhetően a festékkel még élesebb képeket lehet nyomtatni. Az ECO-SOL MAX2 ezen felül teljesen nikkel-mentes.

    

    AZ ELÉRHETŐ LEGMODERNEBB NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA


    Az RF-640 a piacon elérhető legújabb nyomtatófej technológiát használja. A négy szín (CMYK)  tükrözve van elrendezve a nyomtatófejekben, így a festék mind a két nyomtatási irányból ugyanolyan sorrendben kerül felvitelre. Így biztos lehet benne, hogy bármilyen nyomtatási módot is választ, a nyomtatási minőség kiváló lesz.


    A nyomtatófej hét különböző méretű festékcsepp kilövésére képes. Így a nyomathordozók széles skálájára kerülhetnek fel az ámulatba ejtő nyomatok.


    AZ EGYSZERŰSÉG NAGYSZERŰSÉGE


    Az RF-640 használtához nem kell zseninek lennie. Az új funkciók és technológiák kezesbáránnyá teszik a nyomtatót. Az iPaden elérhető Roland Printer Assist alkalmazással megvalósítható a termelés távoli felügyelete, a próbanyomtatás és a karbantartás is. A festékpatronok cseréje is egyszerű az újratervezett töltőegységgel, amit a nyomtató elülső oldalán talál.


    OKOS MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEK


    Az RF-640 működtetési költsége alacsony és minimális a karbantartási igénye. A tintafogyasztás alacsony a precíziós tintabefecskendezési technológiának és az optimalizált ECO-SOL MAX2 festékprofiloknak köszönhetően. Az automatikus tisztító funkció tovább minimalizálja a festékfogyasztást és növeli a nyomtatófej élettartamát. Ezek az említett funkciók garantálják az RF-640 magas hatékonyságát a termelés és a készenléti állapot ideje alatt egyaránt.


    ROLAND VERSAWORKS


    Az RF-640 készülékhez megkapja a VersaWorks nevű hatékony és felhasználóbarát RIP szoftvert, amit kifejezetten a Roland tintasugaras technológiájához terveztek. A szoftver lehetővé teszi eszköze optimális használatát. A VersaWorks frissítései is ingyenesen letölthetők.