© Plotter Service Kft. (2015)

NYOMTATÓK


Nyomtatási méret: 800x360mm


Festék típus: EcoUV


Szín:


Ár: 34.000 Euró + ÁFA

BOFA: 3.990 Euró + ÁFA

    GYORS DIGITÁLIS SZEMÉLYRE SZABÁS


    A VersaUV LEF-300 LED UV tintasugaras síkágyas nyomtató a digitális személyre szabott nyomtatás rugalmasságát nyújtja és új szintre emeli a termelékenységet. A LEF-300 közvetlenül nyomtat számos alapanyagra és tárgyra; árucikkek, ipari cikkek, termék prototípusok és még sok más alapanyag hatékony igény szerinti testreszabásához.

    Optimalizálja a munkafolyamatait


    A VersaUV LEF-300 nagy kapacitású, 770 mm széles és 330 mm hosszú nyomtatási területtel rendelkezik. Négy nyomtatófejjel és két UV-LED lámpával a LEF-300 képes gyors kétirányú direkt nyomtatásra, akár 100mm magas és 8kg súlyú tárgyakra. A fehér és átlátszó (lakk) festék szinenként két csatornával biztosítja a gyors nyomtatást, nagyobb denzitású fehér és vastagabb lakk réteget adva.


    MINŐSÉGI NYOMTATÁS ALAPANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKÁRA


    A vákumasztal egyszerűen a helyén tartja az alapanyagot és a LEF-300 akár 100 mm magas tárgyat is is befogad. Alapanyagok széles választékára nyomtat, mint akril, fa, karton, műanyag, szövet, bőr és ökobőr. Alapozó használatával üveg és fém alapanyagokra is lehetséges a nyomtatás.


    Közvetlenül nyomtathat sokféle tárgyra, mint tollak, mobiltelefon tokok, személyre szabott vállalati termékek, táblák, díjak, ajándékcikkek, ipari cikkek, termék prototípusok és sok más. A lehetőségek száma szinte végtelen.


    ALAPTARTOZÉK ROLAND VERSAWORKS DUAL RIP SZOFTVER


    A Roland VersaWorks Dual RIP szoftver tartalmazza a VersaWorks összes fejlett és egyszerűen használható jellemzőjét és támogatja mind a PostScript mind a PDF fájlokat a jobb kép transzformáció érdekében rétegek és átlátszóság használata esetén. Új jellemzők, mint a Special Colour Plate Generation lehetővé teszi a fehér vagy lakk adatok létrehozását a nyomtatási képből, egyszerűsítve így a munkafolyamatot. A Maintained Cropped Position funkció megőrzi a pontos pozicionálását a kivágott képeknek. Ez akkor lényeges, amikor extra nyomtatást, mint például lakk hatást igényel egy bizonyos cikk.


    FEJLETT ECO-UV FESTÉK


    Az ECO-UV festékek 220cc vagy még gazdaságabb 500cc kazettákban* kaphatóak. Rugalmasságra tervezve, a festék komplex sarkokra és ívekre is illeszkedik így különféle tárgyak széles választéka dekorálható. A LEF-300 CYMK, Fehér és Átlátszó (Lakk) ECO-UV festékekkel prémium minőségű nyomatokat szolgáltat. A fehér festék alapozó rétegként használva átlátszó vagy sötét színű alapanyagok nyomtatását is lehetővé teszi. Az átlátszó lakk festék fényes és matt fedést is ad. A lakk festék több rétegben nyomtatva domború hatásokat és 3D textúrákat képez, a Roland Texture System Library 72 használatra kész textúra mintát tartalmaz.


  *A fehér festék csak 220cc kiszerelésben kapható Nagyobb mennyiségű gyártásra kifejlesztve


    A pontos és minőségi nyomtatás megtartásához nagy mennyiségű termelés esetén is, a LEF-300 precíz alkatrészei minimálisra csökkentik a hőmérséklet vagy páratartalom változás hatásait a nyomtatóra. Az ügyfelek nagyobb termelési igényeihez igazodva a LEF-300 egy bemeneti/kimeneti csatlakozóval van felszerelve, így külső berendezéseket is támogat, mint figyelmeztető jelzések és automatikus alapanyag cserélő.


    TELJES VÉDŐBURKOLAT BIZTOSÍTJA A BIZTONSÁGOS ÉS MINŐSÉGI NYOMTATÁST


    A LEF-300 burkolata megóvja a felhasználókat a teljesen elzárt mozgó alkatrészektől. Megelőzi a nyomtatási terület porosodását, és az UV fény kijutását. A festékkazetták a berendezés oldalán helyezkednek el, így cserélhetőek működés közben a fedél felnyitása nélkül. Minden biztosítva van ahhoz, hogy a nyomtató egy forgalmas nyomdában, ipari vagy kiskereskedelmi egységben is megállja a helyét.


    OPCIONÁLIS ELSZÍVÓ RENDSZER


    Egy opcionális elszívó rendszer kapható a VersaUV LEF-300-hoz. Ehhez tartozik egy aktív szénszűrő, festék tárolási lehetőség, automatikus be- és kikapcsolási funkció. Ez a berendezés asztalként funkcionál a LEF-300 számára.


    KÖDSZŰRŐ GONDOSKODIK A MINŐSÉGRŐL ÉS MEGBÍZHATÓSÁGRÓL


    A LEF-300 tartalmaz egy ködszűrőt, amely biztosítja a precíz nyomtatást a szélek mentén és az íves felületeken.

    Egyszerű magasság beállítás


    Amikor egy 3D-s tárgyat helyezünk az asztalra, az automikus magasság beállító funkció beigazítja az asztal helyzetét úgy, hogy az alapanyag felszíne a működéshez szükséges legoptimálisabb távolságban legyen.


    PÁRATLAN NYOMTATÁSI MINŐSÉG


    A Roland Intelligent Pass Control technológia kiváló képminőséget ad alapanyagok és applikációk széles választékára, minden nyomtatási módban, miközben szinte minden látható csíkozást kiküszöböl. Ez a védjegyzett rendszer gondoskodik arról, hogy a grafikák mind betéren, mind kültéren, akár közelről, akár távolról remekül mutatnak.


    AUTOMATIKUS FESTÉK KERINGETÉS


    A VersaUV sorozat a Roland DG egyedülálló, automatikus festék keringető rendszerével van ellátva, ami megelőzi a fehér festék pigmentjeinek leülepedését. A rendszer csökkenti a fehér festék veszteséget, így csökkenti az üzemeltetési költségeket és kiváló képminőséget hoz létre. Állandó fehér denzitást biztosít a leghosszabb gyártás során is.


    ROLAND ONSUPPORT ÜZENŐ RENDSZER ALAPTARTOZÉKKÉNT


    A LEF-300 tartalmazza a Roland OnSupport-ot, egy online ügyfél támogató rendszert, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról követhessék a nyomtató állapotát. A rendszer e-mailt küld a felhasználónak olyan fontos információkról, mint a nyomtatást befejezése vagy alacsony festékszínt. A With Roland OnSupport-tal a felhasználók gyorsan letölthetnek firmware frissítéseket és értékes termék információkat, mivel az exkluzív weboldal hozzáférés csak egy klikkelés.