© Plotter Service Kft. (2015)

VÁGÓGÉPEK


Vágás szélesség: 584mm


Ár: 1.290 Euró + ÁFA

    A LEGJOBB FÓLIA VÁGÓGÉPÜNK


    A teljesen újratervezett vágóegységnek és késtartónak köszönhetően a GS-24 jobb stabilitással rendelkezik és 40%-kal nagyobb nyomóerővel. Ez azt jelenti, hogy úgy tud vele vágni, mint még soha - még vastag alapanyagot is. De ez még nem minden. Az összeshasonlíthatatlan megbízhatóságával, a GS-24 darabokra vágja a konkurenciát az elkövetkező évekre. Röviden, a GS-24 olyan teljesítményt biztosít, amire nyugodtan építheti a vállalkozását!


    ERŐS ÉS SOKOLDALÚ


    A GS-24-el minden általános alapanyagot vághat 50-700mm szélességben. Vághat vinylt, flockot, hő transfert és homokfúvott alapanyagot. Még mágneses és karton anyagot is tökéletes vág, a 350 gf nyomóerő révén.

    Applikációk egész sora készíthető el, mint jármű grafika, matricák, címkék, jelzések, ruhára vasalható grafikák és csomagolás prototípusok.


    EGYSZERŰ


    Többszörös (x10) és perforációs vágással, plusz kontúrvágással egyszerűsítheti a munkáját. Továbbá a GS-24 tökéletesen kivágja a nyomtatott anyagokat az optikai felismerő rendszernek köszönhetően, amely beazonosítja az elhelyezett vágójeleket.


     GYORS ÉS PRECÍZ


    Az innovatív digitális szervó motor révén akár 500 mm/mp sebességgel is vághat. De a sebesség semmit nem számít precizitás nélkül. Ezért a GS-24 egyesíti az optimális termelékenységet a legmagasabb szintű pontossággal.


    SZOFTVERREL FELSZERELT


    Minden Roland vágógéphez alaptartozék a CutStudio szoftver. Ennek segítségével gyorsan és könnyedén nagyíthat, kicsinyíthet, újrapozicionálhat, forgathat és tükrözhet képeket. Készíthet egyszerű dizájnokat, formázhat szöveget és importálhat képeket. A szoftver felhasználóbarát, nem igényel előzetes grafikai tudást és betanítást ahhoz, hogy professzionális eredményt hozzhasson létre.