© Plotter Service Kft. (2015)

NYOMTATÓK


Nyomtatási szélesség: 1630mm


Festék típus: EJ Ink 1000ml


Szín:

vagy


Ár: 23.900 Euró + ÁFA

    NÖVELJE TERMELÉSI KAPACITÁSÁT


    A SOLJET EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve. A Roland DG technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robosztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához, mint kültéri és beltéri signok, bannerek, poszterek, fal és jármű dekorációk és még sok más. Maximalizálja a nyereségességét alacsony üzemeltetési költségekkel és nagy termelékenységgel.


    LENYŰGÖZŐ TERMELŐKÉPESSÉG ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG


    A lépcsősen elrendezett nyomtató fejek nagy nyomtatási szélességet fednek le a nagy termelékenységhez és a tükrös kialakításnak köszönhetően csökkentik a csíkozást. A dupla nyolc csatornás Piezo tintasugaras fejek 180 fúvókát tartalmaznak csatornánként, miközben szabadalmazott Roland Intelligent Pass Control rendszer vezéri a cseppelhelyezést a kivételes homogén színek és fotógrafikus kép minőségért. A változtatható csepp méret vezérlés egyenletes színátmeneteket és mély telítettséget eredményez alapanyagok széles választékára.


    A fejlett média tápláló biztosítja az alapanyag pontos igazítását és egyenletes, precíz haladását a nyomtatón keresztül a feltekercselőre, még nagy sebességnél is.


    ROBOSZTUS FELÉPÍTÉS A STABILITÁS ÉS TARTÓSSÁG ÉRDEKÉBEN


    A SOLJET EJ-640 erős, robosztus felépítése stabilan állja a nagy gyártási sebességet és széles átmérőjű média továbbító görgővel segíti az alapanyag pontos táplálását. Az EJ-640 akár 40 kg súlyú tekercset is támogat és rendelkezik felcsévélő rendszerrel. A három részes szabadalmazott törlő rendszer úgy lett tervezve, hogy jelentősen csökkentse a nyomtató fejen levő lerakódásokat, csökkentve ezzel az elhasználódást és kopást, meghosszabbítva így a fej élettartamát.


    GYORS SZÁRADÁS A HATÉKONY GYÁRTÁSHOZ


    Az EJ-640 gyorsan szárítja a nyomatokat, még nagy sebességnél is a mielőbbi befejezéshez, installációhoz vagy a feltekercseléhez.


    A beépített hármas fűtőrendszer jellemzői:


    Az opcionális szárító ventillátor egység egyenletesen szárítja a nagy nyomatokat és fokozza a telítettséget még nagy sebességnél is.


    FELÜGYELET NÉLKÜLI GYÁRTÁS STRESSZMENTESEN


    A Roland Ink System biztosítja a stabil nyomtatási folyamatot egyliteres légmentesen lezárt tasakokból és négyszínes módban színenként két liter festéket adagol. A saját fejlesztésű Roland Ink Switching System automatikusan átvált a második festéktasakra amikor az elsőből kifogy a festék, biztosítva így a folyamatos munkát.


    Mialatt Ön távol van a Roland Printer Assist iPad*applikáció a nyomtató általános funkcióihoz enged távoli vezérlést, a Roland OnSupport™ pedig lehetővé teszi a gyártási állapot nyomonkövetését automatikus e-mail értesítéseken keresztül.


    Használja az Előrejelző Festék Kalkulátort a VersaWorks Dual-ban, ami kiszámolja az Ön által a nyomtatási sorba helyezett munka festékszükségletét.


    Az új, speciális formulájú, gyorsan száradó EJ fesék feltűnő, élénk színeket állít elő és alacsony fogyasztást, alacsony üzemeltetési költséget biztosít. A festék továbbá hosszú távú tartósságot, karc- és vegyszerállóságot nyújt, széles média választékot támogat. 1 literes kiszerelésben kapható, 4- vagy 7 színben, világos feketét is beleértve. Választhat a dupla CMYK vagy a CMYKLcLmLk konfigurációk közül, az utóbbit a finom részletek és egyenletes átmenetek reprodukálásához.


    ROLAND VERSAWORKS DUAL RIP SZOFTVER


    A SOLJET EJ-640 tartalamzza az új VersaWorks Dual RIP szoftert, amit a legújabb PDF és Postscript modullal fejlesztettek a jobb kép transzformáció érdekében rétegek és átlátszóság használata esetén. A PDF modul segíti a Versaworks Dualt a tervező szoftverek komplex illusztrációinak pontosabb és hatékonyabb átviteléhez. A Versaworks Dual rendelekzik a legújabb Postscript modullal is, ami segíti az egyes dizájn típusok közötti legjobb átalakítást megőrizve az eredeti fájl kompatibilitást.


    Jellemzők: