© Plotter Service Kft. (2015)

3D NYOMTATÓ

Ár: 4..990 Euró + ÁFA

    PROJEKTOR-TÍPUSÚ 3D NYOMTATÓ, AMELY ELFÉR AZ ASZTALÁN


    Az ARM-10 asztali 3D nyomtató nagyszerűen ötvözi a Roland DG 3D modellezési technológiáit. Saját kivetítő objektívvel és a Roland ImageCure gyantájával van szerelve, hogy UV fény használatával hozhasson létre 3D modelleket. Az akrilgyanta megkeményedés után félig átlátszóvá válik. Az utólagos megmunkálás, így pl. a támasztékok eltávolítása, polírozás és színezés is egyszerűen elvégezhető.


    HOZZON LÉTRE ÖSSZETETT FORMÁKAT


    3D nyomtatással gyorsan és könnyen készíthet el olyan alkatrészeket, mint pl. alámetszéseket tartalmazó összetett tárgyakat, melyekhez korábban többtengelyes marógépre volt szükség.


    ROLAND SZOFTVER TÁMOGATJA A 3D NYOMTATÁST


    A monoFab Player AM lehetővé teszi az adatkorrekciót, mely során egyfajta gyógyító funkcióként ki lehet tölteni a hiányzó réseket a 3D adatban, egyszerűsítheti a hálókat, szerkesztheti az elrendezést és az alátámasztás is automatikus. A felhasználóbarát interfész könnyen használható, még kezdők számára sem jelent kihívást.

     

    BÍZZA MAGÁT A ROLANDRA


    Az ARM-10 egy megbízható 3D nyomtató, amit online és offline támogató rendszer szolgál ki. Vevőink rábízhatják magukat képzett viszonteladóink és partnereink globális hálózatára, és a készülékre is 1 év garanciát biztosítunk . Vevőink részt vehetnek a szoftver és hardver használatát megtanító tanfolyamainkon.