© Plotter Service Kft. (2015)

A körültekintő választás

A nemzetközi FESPA 2013 kiállítás nagyszerűen sikerült a Roland DG számára


A FESPA 2013 komoly sikernek bizonyult a Roland DG számára, amit a stand körüli nagy tömeg, a sikeres eladások és a nemzetközi látogatóktól származó minőségi leadek nagy száma is fémjelez.


Eli Keersmaekers, az európai értékesítési divízió igazgatója: „A FESPA 2013 egy nagyon sikeres kiállításnak bizonyult a Roland DG számára. Portfóliónk teljes vertikumában komoly volt a legkülönbözőbb országokból származó látogatók érdeklődése. A SolJet Pro4 sorozat két új zászlóshajója, az XF-640 nyomtató és az XR-640 nyomtató/vágógép különösen vonzotta az érdeklődőket, és nem csak a reklámgrafikában dolgozókat, hanem a kereskedelmi és digitális nyomtatásban utazókat is, akik mind látni akarták a standon kiállított gépek hihetetlen termelékenységét és az általuk nyújtott minőséget."


A kiállításon a Roland ECO-SOL MAX2 festéke elnyerte a European Digital Press (EDP) díját a Legjobb új generációs oldószeres festék-technológia kategóriában. Ez a festék teljesen kompatibilis a Pro4 sorozattal.


A Pro 4 XF-640 a Roland DG legújabb nagysebességű nyomtatója. Akár 102m²/óra sebességgel is tud nyomtatni, valamint kül- és beltéri alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. Az XF-640 ideális nyomtatóeszköz felíratok, bannerek, karosszériafóliák, kirakati grafikák, POP transzparensek, kiállítási grafikák, poszterek és hasonlók gyártásához. A nyomtató az iparágban elérhető legmodernebb, lépcsőzetesen elosztott nyomtatófejekkel rendelkezik, ami maximális termelékenységet garantál.


Az XF-640 és az XR-640 készülékeken kívül a Roland további piacvezető gépei is megtekinthetők voltak a standon. Ezek között megtalálható volt a LEC-540 és a LEJ-640 a VersaUV sorozatból, valamint a Roland legnagyobb számban eladott készüléke, a reklámgrafikusok kedvence, a VersaCAMM VS és az SPi sorozat is.


A standon a Roland felhasználóktól ügyfelekkel kapcsolatos történetei is nagy számban kiállításra kerültek, melyeket a nemzetközi látogatók nagy érdeklődéssel tanulmányoztak. És a Roland kihelyezett karikatúristájának se maradt sok szabadideje a kiállítás alatt, amíg a standon kialakított Roland Café vendégeit, tehát az ügyfeleket, kereskedőket és partnereket rajzolta, amíg azok bekaptak egy kis harapnivalót vagy iszogattak.